15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bærekraftig arkitektur – Sampan House

Bærekraftig arkitektur – Sampan House

Sampan House - bærekraftig husdesign

Denne vakre bærekraftig arkitektur er designet av BQ + A. Huset ligger i Mont-Roland Hill, Dole, Frankrike. Den ukonvensjonelle formen på dette eneboligen skyldes terrengets skråning. Den er bygget på en spesiell måte for å fange den pittoreske utsikten mot nord og sollyset i sør. Arkitektene designet dette huset på en slik måte at beboerne ikke skulle gå glipp av solen og kunne bruke det hele dagen uten å gi opp den fantastiske panoramautsikten over landskapet. Dette innebærer et dobbelt arkitektonisk konsept for området. Disse bærekraftig arkitektur beviser at fantasien ikke kjenner grenser.

Bærekraftig husdesign – Sampan hus på avstand

Fjern utsikt fra Sampan House

Disse bærekraftig arkitektur har også en vakker hage og garasje. Utendørs og innendørs områder av huset smelter bokstavelig talt og skaper en følelse av åpenhet for beboerne. I andre etasje er det en vidstrakt terrasse med panoramautsikt over horisonten. Der kan beboerne flykte fra stresset og nyte naturens skjønnhet foran øynene. Utsikten er rett og slett fantastisk. Disse bærekraftig arkitektur er preget av innovative arkitektoniske løsninger og ideer.

 Hage og garasje fra huset

bærekraftig husdesign - et blikk fra siden

Strukturen til dette bærekraftig arkitektur er dekket med furutreplater, noe som gjør bygningen veldig gjenkjennelig blant nabohusene. Inne i huset er takene synlige og tilbyr varmelagring hele året. Atmosfæren i huset er hyggelig og innbydende. De indre rommene er ekspansive, fullt møblert og utstyrt. Disse bærekraftig arkitektur er moderne, nyskapende og funksjonell.

Solrik og hyggelig atmosfære i et bærekraftig hus

bærekraftig husdesign - Intereur av Sampan Haus

Ulike eksempler på en bærekraftig arkitektur, Dette er perfekt egnet for å være en heltidsbolig, men det kan også brukes bare som et fritidshus. Sampan House er et av de beste stedene for hvile og avslapning. Den kombinerer et vakkert interiør med et fantastisk landskap. Bygningene i nabolaget er adskilt fra hverandre uten å forstyrre personvernet til dette bærekraftige hjemmet. Sampan House er virkelig en fantastisk bolig.

Rebecca T..

Trebekledning i denne bærekraftige arkitekturen

bærekraftig husdesign - andre etasje i Sampan Haus

Trapperom i Sampans hus

Koselig avslapningsområde i andre etasje

Rekreasjonsområde - Sampan House

Interiøret i Sampan House

Kjøkkendesign av Sampan Haus

Sampan hus - kjøkkendesign

Utsikt fra huset på landskapet

Previous Post
Svart og hvitt soverom design ideer