15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne husdesign – “The Barn” av AR Design Studio

The Barn by AR Design Studio - moderne husdesign

“The Barn” er en moderne husdesign av AR Design Studio. De talentfulle arkitektene har skapt noe ekstraordinært denne gangen. Det vi ser på bildene er et moderne byinteriør i en vill landlig låve. Vel, ved første øyekast virker det utenkelig å bringe de to konseptene sammen, men denne låven beviser oss helt annerledes. Dette moderne husdesign er ikke bare et vakkert kunstverk, men det er en fantastisk representasjon av en forbindelse mellom to verdener.

moderne husdesign av AR Design Studio

The Barn av AR Design Studio - sett fra siden

Vinduene fra gulv til tak og den vakre rustikke trappen gjør denne moderne husdesign mer åpen og knyttet til det naturlige miljøet. Den store peisen midt i stua og de koselige møblene får oss til å føle oss som om vi ble invitert til en varm kopp te etter en lang tur i dalen. Den vakre trepanelen tar oss tilbake til et århundre da teknologien ikke var så vanlig, vi kunne sitte ved peisen en stund og lese en engelsk klassiker. Det vakre bassengområdet bringer oss tilbake til vårt århundre hvor det moderne utvendige designet er fullt uttrykt og lar oss nyte fordelene.

Idyllisk bassengområde

Bassengområde i The Barn av AR dEsign Studio

Dette moderne husdesign inkluderer et lite, kompakt kjøkken som passer til husets urbane stil. Det er en fin stor stue i første etasje som kan være multifunksjonell. Noen av møblene er veldig sofistikerte og moderne, og andre – bedre egnet for et lite, koselig landsbyhus. En av de mest bemerkelsesverdige tingene med interiøret er at den har forskjellige elementer som på en eller annen måte smelter sammen. Det er utrolig. Dette er definitivt et nytt perspektiv på et moderne hjemmedesign – å bringe det gamle og det nye sammen.

Soverommet i “The Barn” er et urbanisert koselig sted som passer perfekt inn i dette moderne husdesignet. Atmosfæren er innbydende og også veldig intim. “The Barn” er ikke et fancy, altfor luksuriøst sted, men et hus som du kan bli forelsket i ved første blikk. Den har forskjellige funksjoner som kombineres på en helt spesiell måte. Jeg synes ikke det er for dristig å si dette moderne husdesign på en eller annen måte modernisert det gamle interiøret og det nye.

Rebecca T..

rustikt utvendig design i The Barn

moderne husdesign - basseng i The Barn

moderne husdesign - fin metallport

moderne interiørdesign i “The Barn”

rustikk design av soverommet

koselig kjøkkendesign i The Barn

koselig kjøkken i The Barn

Stue - koselig interiørdesign

Spisestue i The Barn av AR Design Studio

Previous Post
35 moderne kjøkkendesignideer fra Valcucine
Next Post
15 ideer for hageborddesign fra forskjellige materialer