15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

106 år gammel villa – historisk utseende og moderne teknologi

historisk utseende og moderne teknologi

Villa i USA av J.S. Wharton

Dette huset, i Rhode Island Narragansett Bay i USA innebygd, kommer helt sikkert rett fra et eventyr. Det var fra det Arkitekter J.S. Elsker Wharton sammen med Kunstneren William Trost Richards bygget. Steinhuset stiger over vannet fra omgivelsene og har 360-graders utsikt over havet. I 1961 kjøpte Boston-arkitekten Henry Wood og hans daværende kone Joan 106 år gammel villa for bare 3600 dollar. På det tidspunktet var hvert eneste vindu knust, gulvene hadde kollapset og taket var stort sett forsvunnet.

Flott utsikt over havet

Tre villa i USA -ocean utsikt

Det romslige huset er tre etasjer høyt, har en stor sentral hall og 23 rom. Interiøret er kledd i tre, med utformingen av den opprinnelige alderen. Huset har også 10 store rom med flott utsikt. Dette 100 prosent trehuset har også et interiør i honningfarget tre. Til tross for sin antikke stil, er huset faktisk utstyrt med moderne teknologi som solsystemer og vindturbiner for å generere elektrisitet, regnvann og sjøvannsfiltersystemer. Den har også komposttoaletter, som faktisk bare trenger en liter vann per skylling, og komposten brukes deretter til befruktning i hagen. Den fantastiske husdesignen er “grønn” eller bærekraftig, fra vindmøllen på taket til toalettene.

Honningfarget interiørdesign

Villa i USA -spisestue

Møblene er nesten helt nye, badekaret kom fra en ødelagt villa i Newport. Denne spektakulære villaen er dyr å vedlikeholde på grunn av salt- og vannkrigen fra det omkringliggende havet, så familien vil gjerne tiltrekke seg flere “grønne” leietakere som setter pris på det lave karbonavtrykket.

Villa i USA - fjernt syn

Villa i USA -solnedgang

Villa i USA -Lesehjørne

Villa i USA av J.S. Wharton trepanel

Tre villa på kjøkkenet i USA

Villa i USA - fjernt syn

Previous Post
Lag et paradis i den lille hagen din
Next Post
Fototapeter i anlegget: tips for moderne rom- og veggdekorasjon!