15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Det moderne rekkehuset av Carl Turner Architects

Det moderne byhuset Carl-Turner-arkitekter-fasaden

Det moderne byhuset er utformet på en slik måte at den besvarer mange forespørsler som ble sendt av eierne. Deres syn på stedet har blitt oppfylt slik at de kunne tenke seg å bo der.

Det moderne rekkehuset i Storbritannia

Det moderne byhuset Storbritannia

Arkitekter Carl Turner Architects møtte eiernes behov for et fleksibelt hjem som ville være bærekraftig og med mange overnattingsmuligheter. Forbindelsen mellom bygningen og det ytre rommet er av stor betydning. Belysning er en vesentlig faktor knyttet til eiendommen. Bygningen av rekkehuset er rektangulær og laget av betong. Og utsikt over gaten. Ideene oppsto i løpet av samarbeidet mellom arkitektene og eieren. Det lille området definerer et fire-etasjers hus, så hver etasje har en annen funksjon. Husets øverste etasje har noen innovative designvalg, for eksempel en takterrasse og inngangen til bakgården. Huset er orientert mot gaten, mens glasskonstruksjonen slipper lys inn i rommene. Konstruksjonen utføres på en slik måte at det er mulighet for ytterligere to etasjer i fremtiden. Det er også en heissjakt. Området som moderne rekkehus er bygget midt i bymiljøet. Det var en designutfordring fordi grensene til nabohusene er smale.

Det moderne rekkehuset laget av betong og tre

Det moderne byhuset-trepanel

Det moderne byhuset har åpne betongvegger, polerte betonggulv og hardtarbeidende belegg som dominerer innredningen. Fasaden er glassert for å slippe inn lyset. De store skreddersydde dørene er laget av valnøtt med ideen om å gi den et spesielt preg, ettersom valnøtt er et mykt, varmt materiale. Materialutvalget hjelper til med å kombinere interne og eksterne konfigurasjoner til en grunnleggende idé. Tredje etasje gir tilgang til takterrassen.

Kjøkken design

Det-moderne-rekkehuset-kjøkken-design

Den viktigste tekniske prestasjonen er å bygge et moderne rekkehus som vil svare på alle synspunkter fra eierne av dette lille stedet i utkanten av byen. Kunstig belysning er også utfordrende og krever nøye koordinering. Taklampene er valgt og plassert i et mønster slik at treets mykhet blir understreket. Tre er det grunnleggende interiørmaterialet. At moderne rekkehus viser mulighetene for å bygge et hus på en liten tomt.

B. Angelov

Vinduer fra gulv til tak

Det moderne byhuset fra gulv til tak-vindu

Trebekledning

Den-moderne-rekkehuset-tre-kledning-korridor

Det moderne byhuset-soverommet

Det moderne byhuset Carl-Turner-arkitekter-trapper-betongvegger Das-Moderne-Stadthaus-Carl-Turner-arkitekter-plan

Det moderne byhuset Carl-Turner-arkitekter-konstruksjonsmodell

Det moderne byhuset Carl-Turner-arkitekter-byggeplan

Previous Post
Moderne kjøkkendekorasjoner for enhver smak