15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Utmerket feriehus med glassfasade

moderne-hus-fasade-belysning-arkitektur-USA

EN Feriehus med utmerket design midt i den amerikanske ørkenen tiltrekker alles oppmerksomhet. Den vakre arkitekturen tilbyr fantastisk utsikt over omgivelsene og koselige, typisk sørlige interiørmøbler.

Feriehus midt i ørkenen

moderne hytte stein konstruksjon

Arkitekter av Tate Studio har et interessant nytt prosjekt – huset heter Pass Residence og ligger i Scottsdale, Arizona. Midt i ørkenen i et kupert område hvor den ville vegetasjonen består av lave busker, tilbyr huset utmerket utsikt i alle retninger. Det store ledige rommet skaper en rolig atmosfære og du føler deg avslappet. Den moderne husfasaden gjenspeiler de naturlige formene i det omkringliggende landskapet – sterke geometriske former og sjenerøst innglassede fasade får bygningen til å se mer åpen ut. Stikkordet er romslig. At Feriehus er utvilsomt stor nok, men arkitektene har understreket denne følelsen med forskjellige interiørelementer.

Feriehuset tilbyr fantastisk utsikt

romslig stue trebjelker

Naturmaterialer som tre og stein ble brukt i konstruksjonen. Fargeskjemaet etterligner landskapet – subtile jordfarger som beige og brunt skaper en forbindelse til området utenfor. For en moderne ettersmak i Feriehus bruk av betong og kobber gir et stort bidrag. Møblene er enkle, men veldig luksuriøse – materialer som lær og tre ble foretrukket av designerne. Interiøret er typisk minimalistisk, men ingenting mangler.

Interessant interiør – soverom

Soverom glassvegg minimalistisk interiør

Det var ingen dekorasjon i feriehuset. Fra hvert rom kan du beundre det vakre området, med et helt hjørne av soverommet som er glassert. Dette skaper illusjonen om at du er midt i naturen. Stort utendørs svømmebasseng og en peis i stein lover mange hyggelige timer utendørs. Uteplassen var beplantet med kaktus, slik at man har følelsen av at bakgården til huset strekker seg ut i det uendelige. Arkitektene på Tate Studio har klart å skape en øy med fred og avslapning hvor du virkelig føler deg hjemme.

Luksuriøst uteplass svømmebasseng

luksuriøst uteplass svømmebasseng

Elegant stue med skinnmøbler

elegante skinnemøbler i stuen

To-delt badekar av tre i granitt

todelt badekar-tre-granittgulv

Moderne minimalistisk arkitektur

moderne-minimalistisk-arkitektur-bakgård-kaktus

Hytte med steinpeis

Hytte-stein peis-utendørs

Hagedesignidé med kaktuser

Hagedesign USA kaktus

Previous Post
“Dream” – seng i massivt tre av Ign.Design
Next Post
Volkswagen imponerer med sin nye, aggressive VW Golf R Evo 2014