15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne drømmehus i Sør -Tyskland

moderne drømmehus Tyskland

EN moderne drømmehus med elegant design og interessante aksenter tiltrekker alles oppmerksomhet i Wissgoldingen, Sør -Tyskland. Med flott utsikt over de vakre omgivelsene, fascinerende fasade og interessant optisk illusjon inni, er dette huset alt du kan ønske deg.

Moderne drømmehus med en stilig fasade

interessant-terrasse-glass-fasade

Husets fasade er helt overbevisende helt fra starten. Det er ikke et mirakel – dette drømmehus var fra C18 arkitektern designet for en smykkedesigner. Den vakre beliggenheten inspirerte arkitektene til å komme med en åpen plan. Huset har en interessant kubikkform – enkel, men samtidig veldig spektakulær. Den rikelig innglassede fasaden åpner huset for omgivelsene. Hvis eieren ønsker å beskytte personvernet sitt, kan han ganske enkelt dekke vinduene med store hvite gardiner. Gardinens bevegelse av vinden skaper interessante aksenter og huset ser elegant ut. De mange terrassene med utsikt over det vakre bassenget i hagen skaper en romantisk atmosfære.

Moderne drømmehus med et minimalistisk interiør

moderne-interiør-skinnende-kjøkken-øy

Et romslig og lyst interiør er gjemt bak de store, hvite gardinene. Glassveggene slipper inn nok sollys i huset, og den tidløse elegansen til det hvite interiøret er enda mer effektiv. EN moderne drømmehus i minimalistisk stil – et elegant utstyrt kjøkken, god ledig plass til bevegelse og skinnende hvite møbler er kjennetegn på interiøret. Utendørsbassenget forbinder visuelt innendørs og utendørs områder – du kan også finne et lite basseng inne, som er atskilt fra resten av stuen med glassvegger. Selv om huset ligger midt i naturen, har du en følelse av at du kommer inn i en moderne leilighet. Sammensetningen av rommene er også interessant – et vindu gir utsikt over svømmebassenget fra trapperommet, mens et rundt undertak med innebygd belysning setter aksenter over. I tillegg til den hvite fargen, kan andre pastellfarger som lysegrønn og lysegul sees i interiøret. Tre brukes, noe som gir designet en viss hygge.

Fargetoner i det minimalistiske interiøret

innebygde hyllefarger

Fin utsikt over området

vakker utsikt-basseng

Utendørs svømmebasseng

Svømmebasseng utendørs moderne design

Tremøbler i interiøret

Drømmehuset Tyskland moderne arkitektur

Moderne husfasade

moderne-arkitektur-hus-Wissgoldingen

Skyvedør i glass

Tre detaljer basseng

Store gardiner

store-hvite-gardiner-glass-fasade

Previous Post
iPhone -deksler som tilbehør i hverdagen – 15 kreative ideer
Next Post
Elektrisk sammenleggbar sykkel FIIDO D11 – kraftig sammenleggbar e -sykkel for mer kjøreglede i byen