15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne fritidsbolig i India med nyskapende konstruksjon

moderne fasade natursteinmur

I Ahmeadabad, India er en moderne fritidsbolig ligger med nyskapende konstruksjon. På samme måte som et skip, tilbyr den særegne festningen på vestkysten utmerket utsikt over havet. Arkitektene har dyktig skapt en forbindelse til vannet og skapt et inspirerende hus for hele familien og venner for å slappe av.

Moderne feriehus – elegant arkitektur

Luksus familiehus Ocean India

En lang svingete vegg er fokus for designet og tiltrekker seg oppmerksomhet. Den moderne konstruksjonen er laget av lokale steiner og forbinder den omkringliggende naturen med au

Husets fasade. Så snart du er inne moderne fritidsbolig Når du kommer inn, føler du at du er på en stille øy, omgitt av vann. Byen og de daglige bekymringene blir raskt glemt, og den avslappede atmosfæren bidrar til en flott pause. Stuen er åpen og omgitt av svømmebassenget. Det private området ligger i kjelleren og ser mer lukket ut.

Moderne fritidsbolig med natursteinmur

moderne svømmebasseng luksus hjem interiør

Et av kjennetegnene ved Feriehus er steinveggene laget av basalt, de mørke treveggpanelene, de mørke fargene og vannet som er tilstede overalt i interiøret. En utmerket arkitektonisk idé er å bruke vann som et forbindelseselement i interiøret. Den romslige stuen tilbyr en koselig atmosfære for familien. Naturfarger og forbruk av tre preger interiøret. Den sjenerøst innglassede fasaden forbinder visuelt innsiden med utsiden. Elegante kunstverk, statuer og persiske tepper er den eneste dekorasjonen designet trenger. Hvert rom i det moderne huset gir utsikt over det vakre området. Den utmerkede beliggenheten inspirerte arkitektene til å designe dem, og det ble derfor opprettet en romslig uteplass under palmer.

Moderne fritidsbolig i India

romslig stue tremøbler

At moderne fritidsbolig i India tilbyr den perfekte muligheten for hele familien å hvile. Elegante innebygde møbler på badet og himmelseng på soverommet vekker alles oppmerksomhet. Den mørke natursteinmuren ser noe eksotisk ut.

Rustikk spisestue

rustikk-spisestue-moderne-belysning

Moderne interiørstatuer

moderne interiørstatuer

Feriehus i India – bad

Hytte India Bad

Terrassemøbler og fin utsikt

Uteplass-møbler-vakker utsikt

Moderne svømmebasseng i India

Svømmebasseng India luksusbolig

Feriehus med stor terrasse

stor terrasse feriehus utsikt

Interessant fasade – Coast House India

interessant-fasade-luksus-hus-india

Elegant familiehus i India

Cottage India Palm Trees Svømmebasseng

Previous Post
Enebolig med glassfasade – arkitektur inspirert av 60 -tallet
Next Post
En luksuriøs sykkel laget av 24K gull – The Beverly Hills Edition