15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne villa – luksus rett ved havet

Palm-hus-villa-ved-havet

Moderne villa eller Oceaniques villaer er et utviklingsprosjekt utført av arkitektfirmaet MM++ ble henrettet i 2014. De små og elegante husene ligger i Mui Ne, Phan Thiết, Binh Thuan i Vietnam og strekker seg over 10 914 m2. Prosjektet inkluderer utvikling av eiendom i Mui Ne, som er et feriested på den sørvestlige kysten av Vietnam. Den trapesformede eiendommen er 100 meter lang mellom havet og motorveien og 42 meter lang på selve kysten. Faktisk er denne vakre og sjeldne utsikten fra kysten på dette tidspunktet stort sett okkupert av hoteller og ferieboliger og er ekskludert for private gjester. Ideen bak disse villaene var å maksimere feriestedets potensial ved å ha tomannsbolig nær boligområdet og ved å sikre den fremre delen av eiendommen som en slags “støtdemper” mot støy fra motorveien.

Moderne villa – privat eiendom med luksuspreg

minimalistisk hus med palmetrær og solstoler

Strukturen til Moderne villa representerer 3 enheter: 2 villaer med 3 rom hver, og en villa med 4 rom, som hver har et privat svømmebasseng 10mx3m. Byggingen av villaene er 1,8 meter over strandnivået, slik at du kan nyte din egen ro og ro uten det offentlige oppstyret i nærheten. Interiøret gir en ekstraordinær utsikt over havet fra alle rom: I første etasje, hvor kjøkken, stue og spisestue smelter sammen til en åpen planløsning, har vi utsikt over havet. På baksiden av den moderne villaen har vi mye lys, åpne tak og vegger for naturlig luftsirkulasjon, utsikt over himmelen og en intern tropisk hage med planter; til og med en dam rett ved siden av rekkverket. Soverommene vender ut mot endeløse svømmebassenger som forsvinner i det naturlige havet. På baksiden har hvert soverom et privat boblebad og mye sollys, luftsirkulasjon og sammenkoblede utendørs / innendørs tilkoblinger.

Moderne villa

Svømmebasseng-svømmebasseng-design-hus-med-fluktstoler

 I første etasje i Moderne vila Vi finner soverom som alle har den ekstraordinære utsikten over havet, takket være veggen av glass, innebygd i betongkonstruksjon, som gir nok skygge. På forsiden har vi en stor veranda med tregulv, en annen mulighet til å beundre havet nærmere, som også fungerer som tak for terrassen i første etasje. På baksiden er soveområdet naturlig ventilert gjennom trerister.

Utformingen av de forskjellige nivåene følger en enkel struktur. På forsiden, rett foran stranden, har vi en aluminiumsramme for vinduer og på baksiden har Villa der Moderne ingen vinduer, bortsett fra trebjelkene. I tillegg til friluftshagen i første etasje, er det også mulig å naturlig få ventilasjon for soveområdet.

Denne vakre beliggenheten, rett ved havet, er et drømmested å bo. Prosjektet til arkitektfirmaet gir denne ekstraordinære muligheten til å oppleve sjøkysten på nært hold. Materialene er naturlige og designet er moderne minimalisme, som understreker kvalitet uten ytterligere forfining i alle rom. Bildene er fra Hiroyuki Oki.

Palm-by-the-ocean villa design hjem

Forsiden med hageområde

Svømmebasseng-design-hus-med-havutsikt

 Salongområde med havutsikt

Stue-spisestue-med-massivt tre-salongbord-og-bord-stoler

 Stue-spisestue-kjøkkenområde i ett

Kjøkken-i-hvitt-med-fontene-moderne-villa

 Kjøkken med naturlig luftsirkulasjon

Design-kjøkken-med-utsikt-over-havet-planter

 En vegg laget av glass for ekstraordinære øyeblikk

Trapper-med-vegg-laget av glass-og-massivtre-trinn

 Dam og flora ved siden av trappen

Planter-og-dam-ved siden av trappen

 Grunnleggende elementer og materialer som tre og betong

Soverom-med-hav-utsikt-med-palm-seng-massivt tre

 Sov ved siden av havet

Terrasse-i-soverommet-åpne-med-fluktstoler

 Terrasse med flott utsikt

Stue-med-skyve-vegg-bambus-planter-og-dam

Bad-i-hvitt-med-skyve-vegg

Benk-i-gangen-dekorasjon-vegg

Glass-og-lys-gulv-laget av fliser og tre

Palmer-direkte-foran-svømmebassenget

Villa-leiligheter-sted-av-avslapning

Previous Post
Retro veggdesign – teft fra 50- til 70 -tallet
Next Post
Fototapeter i anlegget: tips for moderne rom- og veggdekorasjon!