15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

35 ideer til ansiktsmaling for karneval med instruksjoner

ansiktsmaling karneval ideer marihøne tiger villkatt søt jente

Barn liker spesielt å kle seg ut. Av denne grunn er Mardi Gras også en populær festival for deg. Drakten inkluderer også den riktige sminken for å fullføre utseendet. Enten den klassiske musen, katten, hunden, den populære klovnen eller en mer uvanlig idé, variantene for det Ansiktsmaling for karneval er uendelige. Vi vil gjerne introdusere noen av dem for deg i det følgende galleriet.

Ansiktsmaling for karneval – katter

ansiktsmaling for karneval katteører pannebånd eyeliner whiskers flekker mønster

Katter er veldig populære blant jenter. Og den delikate naturen til disse dyrene går også fantastisk med våre små prinsesser. Ansiktsmaleriet til en kattens karneval trenger ikke å være komplisert heller. I utgangspunktet er det nødvendig med en nese og kinnskjegg. Du er velkommen til å sette flere aksenter med en eyeliner og søte katteører på et pannebånd.

Sminkemaler for barn: 16 gratis sminkemaler for jenter!

Spiderman sminke – instruksjoner og ideer for barn og voksne

Ansiktsmaler for karneval & Halloween: ideer og tips for flott ansiktsmaling

Barn som cheshire -katt til karneval

ansiktsmaling for karneval cheshire katt morsomme ører idé jente

Hvis du vil ha en morsom variant av katten til ansiktsmaling for karneval, kan du velge Cheshire -katten fra “Alice in Wonderland”. Som navnet antyder, er aksenten på den glisende munnen.

Villkatter til karneval

ansiktsmaling karneval tiger gaupe maling villkatt idé oransje hvit

I tillegg til huskatten er alle andre kattetyper også egnet som forkledning. Du kan velge en tiger, leopard eller panter for ansiktsmaling for karneval. Du finner en løve i en videoopplæring nedenfor.

 Musesminke

ansiktsmaling for karneval mus motiv søte grå nesehårhår

Mus er også veldig populære. Trinnene er i utgangspunktet de samme som for katten. Men det er best å velge en grå farge for dette dyret for ansiktsmaling for karneval, slik at du kan skille det fra katten. Et annet alternativ er å male hele musehodet, inkludert ører, på ansiktet, slik tilfellet er med dette eksemplet.

Lag en hund

ansiktsmaling karneval hund svart og hvit tunge gutt idé

Med hunder som en idé for ansiktsmaling til karneval, er fargevalget veldig stort. Den kan også ha en farge eller bestå av flekker. For å få sminken til å se spesielt morsom ut, la en malt tunge henge ut av munnen din.

Lag en kanin til karneval

ansiktsmaling karneval kanin hvite tenner lilla aksenter dyr kostymer

Denne kaninideen er også veldig søt. Det som ikke bør mangle i denne varianten for barns sminke til Carnival er de typiske buketennene og selvfølgelig værhårene. Kaninen kan være hvit, grå, brun eller svart. Men jo lysere fargen er, desto bedre ser drakten ut.

Jenter elsker Elsa fra “Frozen”

ansiktsmaling for karneval frosset tema elsa snøfnugg lyseblå flette

Siden filmen Frozen har karakterene blitt valgt mer og mer for karnevalskledningen. De egner seg spesielt godt som gruppedrakter. Elsa er uten tvil den mest populære blant jenter. Hvis du ønsker en passende idé for ansiktsmaling for karneval i tillegg til kostymet, kan du for eksempel male snøfnugg på ansiktet.

Sommerfugler og feer

ansiktsmaling karneval romantisk sommerfugl farger rosa lilla gul jente idé

Sommerfugler kan males i ansiktet som en ekstra aksent for forskjellige kostymer. Enten barnet ditt kler seg ut som en sommerfugl, fe eller bare med fargerike klær, er sommerfuglen som en idé for ansiktsmaling for karneval alltid egnet.

Karnevalidé – gul sommerfugl

ansiktsmaling karneval sommerfugl jente gul oransje svart vinge fuehler

Du kan supplere barnas sminke i form av en sommerfugl med vinger, antenner og en matchende kjole. Denne ideen er designet i gult og svart og får datteren din til å se spesielt søt ut.

Makeup-idé med mange sommerfugler

ansiktsmaling karneval sommerfugler lyseblå eventyridé stjerner

I stedet for en sommerfugl over hele ansiktet ditt, kan du lage flere små. Velg hvilken som helst farge, eller la datteren din velge.

Fairy sminke

ansiktsmaling karneval eventyr romantisk eventyr metallisk bronsefarget blomsterhodebånd

Spesielt feen kan designes med utsmykkede motiver i øynene. Strass er også veldig gode for å understreke det romantiske utseendet. Det er best å bruke glitter eller metallisk maling.

Superhelter for Mardi Gras

ansiktsmaling for karneval superhelt batman ansikt fullmåne gutt idé

Superheltene er spesielt populære blant guttene. Hva med ansiktsmaling for Mardi Gras, for eksempel med Batman? Det er ikke så vanskelig å etterligne og vil definitivt glede sønnen din. Du kan også finne instruksjoner for Spiderman nedenfor.

Englesminke for barn

ansiktsmaling karneval engel lyseblå wing star halo

Med matchende vinger laget av fjær, en hvit eller lyseblå kjole og gjerne med en glorie, kan du kle datteren din ut som en pen engel. Du kan også se den rette ideen på bildet ovenfor.

Blomsterpike til Mardi Gras

ansiktsmaling fasching blomst jente roser maling rosa pen

En blomsterpike kan ikke velges bare for et bryllup. Kle barnet ditt på denne måten også for Mardi Gras. Legg også vekt på karnevalskostymen med denne barnas sminke. Spred ganske små roser på ansiktet ditt. Denne ideen er også egnet for prinsessekostymer eller spesielt for Tornerose.

Cowboys og lensmenn

ansiktsmaling karneval sheriff cowboy western skjegg hatt stjerne

Det vestlige temaet og spesielt cowboys er også veldig populært blant gutter. Selv et tredagers skjegg eller bart er nok for ansiktsmaling for karneval med denne drakten. Sønnen din liker kanskje denne ideen om en lensmann med hatt.

Påfugl til ansiktsmaling for karneval

ansiktsmaling påfuglfjær hodeplagg ansiktspynt kjole

Få påfugldraktet til å se mer romantisk ut ved å male noen flotte mønstre på de ytre hjørnene av øynene. For å gjøre dette, velg farger som matcher drakten. Du kan også velge glitter eller en metallisk effekt.

Smink klovn

ansiktsmaling karneval klovn rød munn dress gul rød bobble

Hva ville Mardi Gras vært uten den klassiske klovnen? La barnet ditt lage et lykkelig eller i det minste nøytralt ansikt med ansiktsmaling for karneval. Varianter er igjen uendelige. På bildet over kan du se en variant som er relativt enkel å implementere.

Ansiktsmaling for karneval – enkel klovnesminke

ansiktsmaling-karneval-ideer-instruksjoner-klovn-jente-drakt

Ansiktsmaling for karneval – Hirsch Bambi 

ansiktsmaling-karneval-ideer-instruksjoner-hjort-bambie-småbarn

Ansiktsmaling for karneval for gutter – ulv

ansiktsmaling-karneval-ideer-instruksjoner-gutt-ulv-maske

Ansiktsmaling for karneval for gutter – superhelt

ansiktsmaling-karneval-ideer-instruksjoner-superhelt-helt

ansiktsmaling-karneval-ideer-jente-gresskar-ansikt-oransje

ansiktsmaling-karneval-ideer-jente-grønn-skilpadde-maske

ansiktsmaling-karneval-ideer-fargerike-hodeskaller-dekorerte-jenter

ansiktsmaling-karneval-ideer-gutt-svart-hvitt-skjelett-kostymer

Previous Post
Optimistisk tenkning som en viktig faktor for bedre søvn
Next Post
Bygg en liten vertikal hage av Euro -paller