15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Karnevalsdekorasjoner for hjemmet – flotte karnevalsideer å lage selv

Hvis du vil dekorere huset ditt for Mardi Gras, så har vi noen fargerike og muntre ideer for deg som du enkelt kan implementere. Masker, kranser, konfetti, papirkranser og mye mer. Disse Karnevalsdekorasjoner til hjemmet vil definitivt øke forventningen og gjøre karnevalstiden uforglemmelig. Sjekk ut disse håndverksideene og bli inspirert.

Innhold:

1. Ideer til borddekorasjoner til karneval med masker, glassperler og fjær å lage selv

2. Håndverk til karneval: LED -lys med konfetti i et glass, luehatt

3. Dekorasjon av karnevalvinduer: vindusbilder med klovn, kranser og mange håndverksideer

Karnevalsdekorasjon-hjem-ideer-gjør-det-selv-svart-hvite-stjerner-masker-borddekorasjon

Karnevalsdekorasjoner til hjemmet – bruk maskene overalt

Karnevalsdekorasjon-hjem-ideer-gjør-det-selv-elegant-svart-hvitt-borddekorasjon

Hvis du arrangerer en fest med karnevalstema, kan du imponere gjestene dine ved å dekorere bordet vakkert. Masken er et symbol på karnevalet, så du kan bruke den på mange måter – på tallerkenene eller som en aksent i et blomsterarrangement. Velg lyse farger som lilla, grønn, gul og oransje. Lag flotte cocktailpinner med pomponger og vikle kjeder rundt serviettene. Pynt lanternene med konfeter eller fargede papirsirkler.

Karnevalsdekorasjoner til bordet

karneval-dekorasjon-hjem-ideer-gjør-det-selv-karneval-maske-glitter-blå-grønt-gull

Du kan lage vakre kranser av papir eller muffinkopper som ekstra dekorasjon. Forbedre papirlysene eller heng store papirblomster over spisebordet. Så enkelt er det å bringe godt humør inn i huset!

6 ideer til fantasifullt tilbehør for karneval -tinker med barn

Gjør håndverk for Mardi Gras med barn på barneskolen – ideer til fargerike dekorasjoner og festtilbehør

Gjør håndverk for Mardi Gras i barnehagen – lag ideer for masker, tilbehør og dekorasjon

Lag karnevalsdekorasjoner selv – borddekorasjoner med karnevalsmasker

karneval-dekorasjon-hjem-ideer-gjør-det-selv-karneval-maske-lilla-gull-fjær

De praktfullt dekorerte karnevalsmasker er et absolutt høydepunkt på festbordet og på hver karnevalsfest. Med litt fantasi og bare noen få materialer kan du lage en fortryllende maske selv, som du kan dekorere leiligheten din for å passe til anledningen. Hvis du vil designe en flott maske etter din egen smak, kan du enten lage den fra konstruksjonspapir eller papirmake, eller du kan dekorere en hvit øyemaske av plast selv. Du kan dekorere plastmasker med glitter og steiner i lyse farger. Du kan for eksempel ramme inn øyområdet med glitterstein eller paljetter. Du kan pynte nesen og pannen med gull eller sølvglitter. Når du pynter, kan du bruke et hvilket som helst annet ornament og trylle frem en glitrende, fargerik maske. Små blomster å stikke på så vel som dekorative steingrenser hjelper deg med å lage en fantastisk vakker karnevalsdekorasjon for hjemmet ditt.

Glitrende, glitrende borddekorasjoner i intense farger for karneval eller maskerade

Karneval-dekorasjon-hjem-ideer-gjør-det-selv-påfuglfjær-glitter-lys

En fargerik dekorasjon av bord og rom gir deg umiddelbart et bedre humør. Hvis du vil organisere en privat karnevalsfest og imponere med en elegant atmosfære, kan du gjøre underverker med bare noen få dekorative elementer. Hvis du vil ha en enkel borddekorasjon, kan du for eksempel ordne en vase med påfuglfjær i stedet for blomster. Fyrfadsholdere med dekorative steiner i samme nyanser som fjærene ser flotte ut uten at bordet er rotete. Du er velkommen til å designe karnevalsdekorasjonene dine fra ekte fjær eller få noen laget av plast og dekorere dem etter behag. Påfuglfjær er også egnet for å dekorere forskjellige karnevalstilbehør som hatter, masker og hårtilbehør.

Kjeder i stedet for serviettringer

serviettring kjede grønn lilla karneval dekorasjon idé

Mardi Gras -dekorasjoner for hjemmet inkluderer små og store ballonger, gigantiske ballonger, ballonger i en flott hjerteform og konfettiballonger. Hva synes du om ballonger som er fylt med fargerike papirkonfetti i stedet for helium? For konfettiballongene fyller du hvite, gjennomsiktige ballonger med glitrende konfetti. Hvordan lage en flott dekorasjon med ballonger som umiddelbart setter deg i feststemning. Hvis ballongene deretter sprekker, er moroa enda mer garantert. Konfettien glitrer i luften og skaper et stort overraskelseselement som gjestene garantert vil sette pris på.

Venetiansk teft på karnevalbordet

karnevalsdekorasjon hjemmemasker borddekorasjonsideer lilla blå

Du kan også lage konfetti selv til karnevalsfesten din uten anstrengelse. Til den hjemmelagde konfetti trenger du farget papir med så mange forskjellige farger som mulig og et hull. Stans papiret og tøm hullemaskinens fangstbrett, og du har konfetti. Hvis du vil ha andre mønstre, kan du bruke et slag. Samle konfetti i en bolle og bruk dem også til å dekorere bordet. Strø konfetti på midten av bordet eller rundt tallerkenene. De fargerike utdragene på bordet passer faktisk godt til hvilken som helst borddekorasjon.

Borddekorasjoner for karneval: lag masker og bordløpere selv

Karnevalsborddekorasjoner lager ideer til karnevalet selv

Med litt fantasi og mye glitter kan en kreativ borddekorasjon tinkeres til Carnival. Klipp silkepapir og lag en bordløper av det. Påfør mye lim på den med en flat pensel og dryss med paljetter. La barna tegne stjerner fra papirplater og dekorere de venetianske maskene med mye glitter. Vis maskene på gjestenes tallerkener. Med en vintage glasslykt med et gyldent søylelys kan du gi borddekorasjonen et ekstra glamour -preg.

Karnevalsbordsdekorasjoner: masker med fjær og rhinestones

Mardi Gras borddekorasjoner lager ideer med masker

Eventuelt kan du dekorere enkle karnevalsmasker med fjær eller stikke dem med rhinestones. Ordne dem på en duk i en kontrastfarge, for eksempel grønn, eller legg dem som bordkort på gjestenes tallerkener. Du kan avrunde dekorasjonen med vin- eller champagneglass, som du kan matche fargen på duken. “Fyrverkeri” deco plukkere i glassene garanterer en glad atmosfære ved festbordet eller på buffeen.

Borddekorasjonskarnevalidéer: Sett aksenter med dekorative bånd

Borddekorasjon for karneval Ideer til håndverk Krølle gavebåndet

Legg til subtile aksenter ved å ordne godteriet i gaveposer av gull, krølle gavebånd med saks og drapering rundt gaveesker. Du kan stilfullt presentere en forrett i et glass, desserter eller til og med fingermat ved barnebordet. Eventuelt kan du knytte eskene med dekorasjonsbåndene og elegant pakke inn gaveene. Du kan også knytte dekorasjonsbåndene til en tryllestav eller eventyrstav senere.

Karnevalsborddekorasjoner: iscenesett effektivt venetianske masker

Borddekorasjonskarnevalideer med masker å lage selv

Klipp vakre ornamenter av papp, bind en bukett med sesongblomster og mal en hvit venetiansk maske med akvareller. Ordne dekorasjonene på en vanlig duk. De venetianske maskene er ofte ekte kunstverk, og du kan henge dem på veggen eller vise dem på en hylle selv etter karnevalet.

Håndverk til karneval: farging av gyldne sjokolade -thalere

Håndverk for karneval Gull sjokolade thalers fargeideer

Den neste håndarbeidsideen vil sikkert glede barna: Du kan bruke matfargestoffer til å farge “gylne” sjokolade -thalere som du vil og vise dem i en glassdekorativ bolle. Det er også plass til forskjellige kjeder, leker eller andre småting i bollen. Du kan til og med organisere en skattejakt eller bruke den til å belønne barna med de vakreste eller mest kreative kostymene.

Tinker karneval: dekorere flasker

Håndverk til karneval, maling og dekorering av vinflasker

Har du tomme vinflasker hjemme? Dekorer dem deretter med akrylmaling, plastperler og ornamenter laget av filt. Farg først flaskene en sølvmaling og legg dem til side på kjøkkenpapir. Så snart malingen er helt tørr, kan du pynte den med grønne, lilla eller gyldne nyanser. Lim deretter plastperler til halsen på vinflasken. Farg deretter tre shashlik -spyd og fest en venetiansk maske i den ene enden av hver shashlik -spyd. Sett deretter den andre enden av Schaschlick -spydet i flasken.

Lag karnevalsdekorasjoner: pynt LED -lys med konfetti

Håndverk for karneval LED -lys dekorere festlig

Pynt LED -lys med glitter og konfetti. Bare påfør et tynt lag lim på lysene, og dypp dem deretter i glitter. La dem tørke ut og legg dem i små kopper eller lykter. Dekorer dem med konfetti. Denne dekorasjonsideen er ideell for barnebordet, fordi det ikke er noen brannfare med LED -lys og barna ikke kan skade seg selv.

Karnevalsborddekorasjon med krone og fjær

Borddekorasjonskarneval inspirert av 1001 netter med krone på barnebordet

Planlegger du en barnefest for Mardi Gras? Da bør du ikke bare tilberede deilig mat, men også dekorere festbordet på riktig måte. Vi viser deg en idé inspirert av boken “1001 netter”. Men selvfølgelig kan du justere fargeskjemaet og tolke andre eventyr på en lignende måte. Du trenger fjær, gjennomsiktige glassflasker (for eksempel Coca Cola -flasker), kroner og rhinestones.

Borddekorasjon Karneval barnebord festlig dekorere med krone og fjær

Lag en duk av crepe eller silkepapir og mal den med en sølvfarget fargestift. Ordne lilla fjær i colaflaskene, flaunt kronene i lilla engangstallerkener. Fordel flere rhinestones på bordet. Borddekorasjonen til karneval er klar. Og det beste av alt er at barna kan bære kronene under karnevalet. Du kan bytte fjær for roser og tolke eventyret Tornerose. Eller du kan legge røde epler på bordet og trylle frem en borddekorasjon inspirert av eventyret Snøhvit.

Lag karnevalsbordsdekorasjoner selv: pynt styrofoam -kjegler med glassperler

Forbedre karnevalsborddekorasjonen med glassperler frigolitskegler

Selv om du ikke vil sette et motto for karnevalsfesten, bør du pynte bordet. Med kjegler laget av isopor og kjeder av glassperler kan du lage en fargerik borddekorasjon til karneval, som garantert vil fremkalle en stemningsfull atmosfære. Du trenger bare å vikle kjedene rundt kjeglene og fikse dem noen steder med varmt lim, og karnevalbordsdekorasjonen er klar.

Borddekorasjon for karnevalsideer dekker styrofoam -kjegler med glassperler

Lag karnevalsdekorasjoner: lag en luehatt av papp selv

Carnival tinker fool's cap fra byggepapir, lag deg instruksjoner

Barn gleder seg spesielt til Mardi Gras og liker å lage håndverk. Med den neste DIY -ideen er håndverksglede for store og små garantert. Lag en luehatt av papp. Klipp først ut en 10 cm bred stripe med oransje papp. Mål barnets hodeomkrets, og beregne deretter diameteren på lurens hette. Klipp deretter stripen i størrelse og lim de to endene sammen. Skjær tre trekanter ut av grønn papp og ytterligere to trekanter ut av lilla papp. Klipp to små sirkler ut av den grønne pappa og skjær ytterligere tre små sirkler ut av den lilla pappa. Sett nå luehetten sammen. Dekorer dem som du vil med klistremerker eller la barnet male dem.

Håndverkskarneval: pynt vinduet med en krans

Håndverk karneval vindu ballonger kuttet ut av papp ide for karneval vindu dekorasjon

For Mardi Gras liker mange foreldre å lage fargerike vindusbilder og kranser, som de deretter fester til vinduet på barnerommet. I bildegalleriet tilbyr vi deg noen ideer til karneval vindusdekorasjoner. Den første ideen for karnevalsdekorasjoner for vinduer kan være laget av papp, stoff eller filt. Tegn ballongkonturer på papp med en blyant og skjær dem ut. Skjær først bunnen av en ballong og deretter toppen av en annen ballong. Koble deretter de to detaljene sammen. På samme måte kan du også lage skyer, stjerner og andre dekorative elementer selv.

Karnevalsdekorasjonsvindu: klovn laget av papp

Karneval vindusdekorasjon klovn håndverk instruksjoner og mal

Denne søte klovnen er klar på bare noen få trinn. En mal for utskrift og skjæring finner du nedenfor. Skjær de forskjellige elementene ut av papp i grønt, gult, hvitt, rødt eller blått. Du kan deretter bruke en fineliner til å male klovnens ansikt. Fest klovnen til glasset med gjennomsiktig dobbeltsidig tape eller flaunt ham på vinduskarmen.

Karnevalsdekorasjonsvindu: mal for klovn

Vindusdekorasjonskarnevalsmal for klovn å skrive ut og klippe ut

Karneval vindusdekorasjon: lag din egen krans av papir

Lag karnevaldekorasjonsvinduklovnkrans av papir og pomponger selv

Karnevalsdekorasjonsvindu: lag din egen klovn av papir

Karneval dekorativ vindusklovn tinker og legg på som en krans

Tinkervindubilder til karnevalet: enhjørning og stjerner

Mardi Gras -dekorasjon Carnival -vindusbilder gjør deg til enhjørninger og stjerner

Karnevalsdekorasjonsvindu: mal for enhjørning med stjerner

Mardi Gras dekorasjon karneval mal for enhjørning og stjerner

Mardi Gras dekorasjonsvindu: lag krans av festvakter

Lag karnevalskrans av festvoktere selv og mal

Lag vindusbilder til karnevalet selv: slott og enhjørning og stjerner

Lag karnevalsvinduepynt selv, tinker med en enhjørning og et slott

Mal for karnevalsdekorasjon for vinduer

Vindusdekorasjon karneval håndverk mal for enhjørning og slott

Mardi Gras vindusdekorasjon: Mardi Gras maske og krans laget av filt

Lag en karnevaldekorasjonsvindusmaske og krans av filt

Karnevalsdekorasjonsvindu: lag superheltemasker selv

Karnevalsdekorasjonsvindu kuttet ut superheltemasker fra papir og maling

Faschingsdeko Fenster: Klinkerklovn ut av papp sammen med barna 

Vindusdekorasjonskarnevalsklovn fra ideer om papir tinker

Karneval vindusdekorasjon: lag en krans av barneavis selv

Håndverk karneval vindu ideer for krans laget av avispapir

Forbedre vinduet med en hjemmelaget krans laget av barneavis. La de små hjelpe til og kutte ut favoritthistoriene deres fra barneavisen. Klipp deretter trekanter av samme størrelse fra papiret, som du deretter klistrer til et dekorativt tape. Du kan også sy denne kreative kransen av stoff eller lage den selv av silkepapir. Du kan også bruke hvit papp og be barna dekorere trekanter med søte tegninger på temaet “Carnival”.

Lag karnevalsdekorasjoner til vinduskarmen selv av tre

Tinker karneval dekorasjon for vinduer laget av tre

Lag papirhatter

karneval dekorasjon hjem ideer fest luer papir fargerike

Flotte karnevalsdekorasjoner for hjemmet er festhattene, som ikke bare hører hjemme på hodet ditt og er et uunnværlig tilbehør, men også skaper en morsom og fargerik borddekorasjon. Du kan sette sammen vakre festhytter på et blunk fra fargerikt papir eller papp. For å gjøre dette, kutt en stor kvart sirkel ut av papiret i ønsket farge og rull det sammen til en pose. Lim deretter posen sammen og skjær ut den utstående kanten. Nå kan du vie deg til dekorasjonen og lage en liten pompong av silkepapir og feste den til poenget. La kreativiteten gå fri og lag en dekorasjon som tilfredsstiller dine forventninger. Mardi Gras -dekorasjoner for hjemmet handler mindre om å realisere et enhetlig konsept. Jo mer fargerik den muntre dekorasjonen her er, desto bedre.

Lag en krans av muffinkopper

karneval dekorasjon for hjem ideer gjør det selv muffinfoermchen lilla blå

Du kan også lage forskjellige kranser selv til karnevalsdekorasjonene. Hvis du vil overraske familie og venner med en unik, fargerik krans, kan du lage en fancy en av muffinkopper. Skaff deg muffins- og pralineformer i forskjellige størrelser og farger, og tre dem enkelt sammen. Du er velkommen til å feste to former til hverandre med åpningen og bare trykke andre flate. Bevisste, uregelmessige avstander ser også bra ut.

Karnevalsdekorasjon hjemme tinker muffinsvesker fargerik krans

Mardi Gras dekorasjonsfest hjemme kransmuffins hjemme i oransje gul

Lag vakre papirblomster

karnevalsdekorasjon hjemmefest pomponger blomster lanterner

bruksanvisning

pompong tinker karneval fest dekorasjon hjemme

Dekorer papirlamper

papir lampe fargerik dekorasjon idé karneval hjemme

lag karnevalsdekorasjoner hjemme ikea -papirlamper dekorere kranser

Cupcake dekorasjon

karneval dekorasjon fest cupcake pompom tinker

karneval dekorasjon hjemmefest karneval idé cocktailpinner pomponger

karneval dekorasjon hus bord maske confets krans fjær

Mardi Gras dekorasjon for hjemmebordside maske påfuglfjær

karnevalsdekorasjon hjemme sy papirkranser selv

karneval dekorasjon hjemme lanterner konfetti liming idé tinker

karneval dekorasjon hjem cookie maske dekorasjon karneval

Mardi Gras -dekorasjon for hjemmebordmaske grangrener fiolette aksenter

karneval dekorasjon ideer hus lanterner rosa lim prikker

Previous Post
45 ideer for spisestue design med de høyeste designstandardene
Next Post
Tinkervindubilder med barn om sommeren: 3 enkle ideer med instruksjoner!