15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Attraktive dekorative stoffer trekker blikket i stua

Stue-stoff sofa-lys-gardiner

Har du lyst til å pusse opp stua og gi designet et moderne utseende? Glem bryet med å omorganisere eller male om taket og veggene. Det er et rimelig alternativ til nye møbler. Med litt fantasi og liten innsats kan du redesigne stuen din helt. Trikset heter Dekorative stoffer.

Attraktive dekorative stoffer skaper en atmosfære

farget-dekorative-stoffer-gardiner-gul-blomstermønster

Først bør du se på møblene og fargeskjemaet i stua og tenke på hvordan du best kan sette aksenter. Fargerike puter i dristige farger oppdaterer en grå sofa, elegante gardiner med blomstermønstre er ikke bare moderne, men også praktiske. Hvis stuen er i nøytrale toner, kan du velge en eller maksimalt to sterke farger. Hvis du Dekorative stoffer Å velge med mønstre er en god idé at både gardinene og noe tilbehør er sydd av samme stoff. Mer spennende Dekorasjon idé er for eksempel kombinasjonen mellom en blå bukett og blå dekorative stoffer.

Dekorative stoffer i stuen setter aksenter

klassisk-stue-hvite-møbler-røde-stoler

Hvis stuen er malt og innredet i pastellfarger som beige eller lysebrun, kan du legge til lyse blå, grønne, rosa eller gule aksenter. Hvis møblene og veggene dine er hvite, kan du komme med en sterk uttalelse med sterke farger som rød eller lilla. Men hvis du har flerfargede møbler, hold dekorasjonen enkel – monokrome gardiner, monokrome vegger og bland forskjellige teksturer i samme farge.

Moderne fargevalg og dekorative stoffer får stuen til å se innbydende ut

Salong-rosa-grå-tapette-rosa-gardiner

Tenk på stilen i stuen din – chabby chic, retro, ultramoderne, klassisk elegant. Velg tilsvarende Dekorative stoffer av, og du har et nytt design i stuen. Og det beste av alt er at du enkelt kan redesigne stua med liten innsats.

Svarte og hvite gardiner i stua

loslitt-elegant-stue-svart-hvitt-gardiner

rosa blomstermønster – veggdekorasjon i stua

moderne-rosa-vegg-dekorasjon-stue

Koral gardiner i stua setter aksenter

koral gardiner design av stuen

Blå stoffputer og hvit sofa passer perfekt sammen

Blå pute stoff sofa stue design idé

Previous Post
35 moderne kjøkkendesignideer fra Valcucine
Next Post
15 ideer for hageborddesign fra forskjellige materialer