15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Storslåtte gull- og sølv Halloween -gresskar

gylden-sølv-gresskar-midtpunkt-halloween-bord

Av sentral betydning for hele Halloween -feiringen er Halloween gresskar et æressted. Disse vakre, festlige, oransje fargene blir til anledningen til rare og fantastiske dekorasjoner og fryktinngytende Jack O’Lantern. Opprinnelig fra Irland reiste denne tradisjonen til Amerika med de første irske nybyggerne og ble en del av Halloween -moroa på global skala. Denne artikkelen presenterer hva som skjer med det tradisjonelle gresskaret eller Jack O’Lantern når det er blitt lagt i hendene på kunstnere og designere. Dette galleriet av de mest uvanlige gylne og sølv Halloween gresskar kan inspirere deg også til å lage flotte kunstverk til Halloween.

Nydelige gylne og sølv Halloween gresskar – forgylte gresskar

spektakulære-forgylte-halloween-gresskar

Herlig gylne og sølv Halloween gresskar være den beste måten å lage ditt Halloween gresskar midtpunkt. Faktisk, hvorfor bare en når en hel haug med glitrende gresskar og flaskepumpe vil se spektakulære ut i eller utenfor hjemmet ditt? Les videre for instruksjoner.

Lysekrone med gyldne høstlige Halloween -gresskar

høst-lysekrone-gylden-halloween-gresskar

Denne lysekronen i svart gotisk stil er laget med små, polerte, gyldne halloween gresskar prydet. De gylne fruktene og bladene ser ut til å flyte over det dekorerte bordet, der de henger fra lampen på en usynlig tråd. Skjønnheten i denne fengslende utstillingen ligger i det faktum at den også er egnet for en mer langvarig høstdekorasjon, som et resultat av at det ikke er nødvendig å fjerne den etter Halloween.

Gyldne og sølv Halloween -gresskar i en dekorativ, høstlig utstilling

gull-sølv-gresskar-dekorative-høst-utstilling

Gyllen og sølv Halloween gresskare ser bra ut som en del av en ganske eklektisk skjerm. Et rustikt skap kan også forvandles med et snev av bladgull og gresskarene og flaskegurkene innlemmet i komposisjonen sammen med forgylte terrakottapotter og papirroser. Disse er alle pyntet med blad av gull og sølv.

Sensasjonelle gylne og sølv Halloween gresskar

oppsiktsvekkende-gylden-sølv-halloween-gresskar

 Bilder via blogg om brunt papir

Hvis du leter etter noe veldig kult og stilig, ta en titt på denne oppsiktsvekkende sølv halloween gresskar. Fruktene har blitt dekorert med en sølv metallisk effektlakk, og deretter er det lagt til intrikate design med glitrende krystallstein i glass. Alt du trenger er tilgjengelig i gode varehus. Disse krever litt dyktighet og innsats for å skape, men hvis du har en stabil hånd og litt tålmodighet, kan du oppnå vakre effekter som disse. Selvfølgelig ville det også være enkelt å bruke gullmaling for en like nydelig effekt.

Hvordan lage dine egne gylne og sølv Halloween gresskar skape

skinnende-sølv-halloween-gresskar

Det er to grunnleggende metoder for å lage denne fantastiske gylne og sølv Halloween gresskar. Den første teknikken er kanskje den enkleste, men den er heller ikke den mest permanente.

Til sølv gresskar For å gjøre det trenger du metallisk spraymaling. Den presenterte designeren anbefaler aluminiumsfarge for å oppnå samme effekt som på bildene. Hvis du foretrekker gylne gresskar, bytt dem ut med en gylden farge. Du trenger også maler eller sjablonger for å gi passende design for arbeidet ditt. Du trenger en fin tusj og sterk, rask lim. Et utvalg av håndverk edelstener og kanskje metalliske tråder gir prikken over i’en.

Metallic maling for gylne og sølv Halloween gresskar

metallisk maling-sølv-halloween-gresskar

Forberedelse: Sørg for at du har en ren og støvfri arbeidsplass. Legg ut alle materialene på forhånd og legg beskyttelsespapir på overflatene for å forhindre skade fra metallisk maling og lim.

TRINN 1: Tørk av støv eller smuss av gresskarene eller kalabassene og spray deretter med 2 strøk metallisk maling. Vær forsiktig og les instruksjonene på malingsboksen. Hvis du sprøyter for mye på en gang, kan du etterlate uønskede drypp og svakheter.

Dekorative materialer til dekorasjon av Halloween -gresskar – Halloween -gresskar av gull og sølv

dekorative materialer-ornament-halloween-gresskar

STEG 2: Når metallmalingen er helt tørr, må du merke designet ditt. For dette trenger du den fine tusjpennen og bruk en sjablong eller mal for riktige linjer. Det er viktig å planlegge designene dine på forhånd for å sikre at du ikke maler ut av konturene.

Trinn 3: Når du er fornøyd med utformingen av designet, er det på tide å sette edelstenene på plass (eller andre dekorative materialer som metalltråd). Påfør limprikker på designet og påfør dem jevnt. Fest deretter dekorasjonene til limet. Du må være tålmodig og gjøre dette i etapper, ellers kan limet tørke ut før du er ferdig.

Halloween gresskar malt med sølv spraymaling

halloween-gresskar-malt-sølv-spray-maling

Det er virkelig så enkelt, avhengig av hvor trygg du er, kan du la fantasien løpe vilt og glitrende gylne og sølv Halloween gresskar som selv Faberge selv ville vært stolt av.

Gyldne og sølv Halloween -gresskar – iøynefallende på halloweenbordet

golden-pumpkins-eyecatcher-halloween-bord

Dekorer dine gylne og sølv Halloween -gresskar med bladgull

Denne prosessen er litt mer krevende, men den gir de mest fantastiske, subtile effektene. Følgende instruksjoner brukes av Carol Kemery anskaffet, en designer og maler som designet og produserte et komplett sett med tilbehør for forgyling av gresskar. Produktene deres finnes på nettstedet deres, og firmanavnet er “Caromal Colors”.

Trinn 1: Sørg for at gresskaroverflaten er ren og tørr. Påfør en spesiell primer med en børste for å forsegle overflaten. La dem tørke i 30 til 60 minutter.

instruksjoner-dekorasjon-halloween-gresskar

Steg 2:  Plasser klistremerkene på gresskaret, og smør deretter klebrig størrelse over hele overflaten, inkludert klistremerker. La stå til det blir klart og klebrig, 10 til 20 minutter.

carol-kemery-instruksjoner-ornament-halloween-gresskar

TRINN 3: Legg gullblad eller sølvblad. Biter av metallplater, kalt Schaibin, lå ganske enkelt flatt på gresskaret for en fin finish. Bruk en myk klut til å glatte bladene på overflaten for å fylle ut hull. Lagre overflødige blader til neste prosjekt.

hvordan-forgylt-mann-halloween-gresskar

TRINN 4: Fjern forsiktig klistremerkene med en pinsett.

gullblad-forgylt-halloween-gresskar

Trinn 5: Påfør toner med en børste. Tørk av toneren med en myk klut for å oppnå ønsket farge. La toneren være mørkere rundt bagasjerommet eller i sprekkene for en mer dramatisk effekt.

fabelaktig-dekorert-halloween-gresskar

Dette er prosessen der de fantastiske gylne gresskarene ble opprettet (vist i begynnelsen av denne artikkelen). Så nå har du inspirasjon og metoder for å lage din egen imponerende gylne og sølv Halloween gresskar å oppnå. Disse nydelige dekorasjonene er absolutt verdt innsatsen og vil forskjønne hjemmet ditt gjennom høstsesongen.

av Jaz

Borddekorasjon – gylne og sølv Halloween gresskar som midtpunktet

bord-dekorasjon-gylden-gresskar-midtpunkt

forgylte Halloween -gresskar

forgylte halloween gresskar

Svart og gull Halloween gresskar

svart-gull-halloween-gresskar

Previous Post
Gjør-det-selv Halloween hagedekorasjoner-enkle ideer
Next Post
Håndverk med ballonger – 11 fargerike dekorasjonsideer å lage selv