15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Gjør-det-selv Halloween hagedekorasjoner-enkle ideer

gjør-det-selv halloween hagepynt glitter dekorasjon gresskar edderkopp spindelvev

Til Halloween bør du ikke bare tenke på husdekorasjonene dine, men også din utendørs feiring. Hva kan du gjøre for å forvandle hagen din eller hagen til denne grusomme og morsomme festivalen? Her er ideer til Gjør-det-selv Halloween hagepynt, gi familien din og festgjestene gåsehud. Til Halloween eller på “Eva før allehelgensdag” dreier alt seg om de døde som kommer til liv i mørket om natten. Uteområdene er innpakket i mørke og blir mystisk terreng fullt av overraskelser. Hva lurer i skyggen i hagen eller gården din? Å legge til spenning i nattens naturlige drama er ikke vanskelig. Det tok bare litt fantasi og noen grunnleggende materialer.

Gjør-det-selv Halloween hagepynt-en gresskarugle

halloween hagedekorasjon for å gjøre deg selv gresskarugleide morsom

Et gresskar til Halloween trenger ikke å være hugget for å være originalt. Og et skummelt utseende er ikke nødvendigvis nødvendig for dekorasjonen. Hva med å prøve denne uglen som en Halloween hagedekorasjon å lage selv? Det er ikke så vanskelig å lage som det kan virke ved første øyekast. Du trenger et stort, oransje gresskar og to dekorative gresskar er hvite eller en annen kontrastfarge. Som vist på bildet, klipp disse til øynene, føttene og hodefjærene. Du kan feste bitene med trespyd.

Gjør-det-selv Halloween hagepynt-maiskrans

gjør-det-selv halloween hagedekorasjon dørkrans mais fargerike farger

I stedet for blomster, bruk mais for å gjøre et dørmøte. Disse Gjør-det-selv Halloween hagepynt er like lett å lage som den ovenfor. Du trenger en ramme av tre. Dette burde være litt bredere. Få så litt smått og helst fargerikt maiskolbe. Ordne dem på bilderammen som ovenfor, og lim dem deretter på plass.

Lag en kattfigur selv

halloween hagedekorasjon gjør-det-selv katt svart idé plen

For dette Gjør-det-selv Halloween hagepynt det er best å be mannen din om hjelp hvis du ikke har erfaring med sag. Tegn en katt på et trebrett, så får den saget ut. Mal dem deretter i en svart farge for å matche Halloween. Selvfølgelig kan du også bruke papp. Da må du ikke la katten stå ute i regnet!

Lag flaggermus selv

gjør-det-selv halloween hagedekorasjoner flaggermus svart papir

Disse flaggermusene er laget av byggepapir. Men også her kan du bruke tre, som med katter, for å garantere lengre holdbarhet. Som det er typisk for dem, henger du flaggermusene opp ned fra et tre.

Originale Halloween -design av Marian Parsons og Layla Palmer

Halloween gravminner for familien

Gjør-det-selv Halloween hagedekorasjoner-skumle gravsteiner for kirkegårdsatmosfære

Halloween-hage-dekorasjon-gjør-det-selv-isopor-gravsteiner-tinker

Gjør-det-selv Halloween hagepynt

Disse skumle Gjør-det-selv Halloween hagepynt ser ut som ekte, grått og dystert. Sett som et bakteppe for festfestligheter, vil disse gravsteinene skape en utrolig skummel atmosfære. For å lage gravsteinene trenger du:

• Isoporplater ca 5cm x 30cm x 91cm – en tallerken vil lage 2 gravsteiner

• en takket brødkniv

• en trimmekniv

• en permanent markør

• svart spraymaling

• mørk grå og hvit akrylmaling

• en 6 eller 7 cm børste

Trinn 1: For å få konturene til gravsteinene, last ned noen bilder av enkle gravsteinsformer fra internett. Tegn disse på isoporarket. Velg enkle former som du enkelt kan reprodusere. Bruk et stort, rundt grytelokk eller lignende for kurvene.

Halloween-hage-dekorasjon-gjør-det-selv-isopor-gravsteiner-kontur

Steg 2: Skjær gravsteinsformene ut av isoporarket i henhold til konturen du tegnet. Bruk den riflede brødkniven. Kniven skjærer lett gjennom, men skaper en ganske hodgepodge, så dette er bedre å gjøre utenfor den. Klipp på skrå til skummet. Denne aktiviteten må ikke utføres av barn med mindre de er under oppsyn av voksne.

Halloween-hage-dekorasjon-gjør-det-selv-isopor-gravsteiner-

Trinn 3: Tegn din skumle design på din tomme gravstein. Igjen, la deg inspirere av bildene av de virkelige gravsteinene, men ikke glem at enkle bilder som: kors, hodeskaller eller RIP blir gjenkjent umiddelbart. Ikke bekymre deg for å gjøre korreksjoner. Det er ikke noe problem før du maler gravsteinene.

Halloween-hage-dekorasjon-gjør-det-selv-isopor-gravsteiner-tegning

Gjør-det-selv Halloween hagepynt

Trinn 4: Når du er fornøyd med skissen din, er det på tide å gjøre Halloween -gravsteinene dine mer realistiske – ved å skjære designet inn i overflaten. Dette er enkelt med en takket klippekniv. Bare skrap overflaten i henhold til de skisserte linjene dine med knivspissen og til en dybde på 2-3 cm. For best resultat, hold kniven på skrå.

Halloween-hage-dekorasjon-gjør-det-selv-utskjæring-gravsteiner

Trinn 5: De siste trinnene er å male gravsteinene dine. Bruk først den svarte spraymaling for å dekke hele overflaten. Dette må gjøres i et godt ventilert område eller utendørs. Bruk lange slag fra forskjellige retninger for å sikre jevn dekning. Igjen, dette bør ikke gjøres av barn uten tilsyn. La malingen tørke godt før du går videre til neste trinn.

Halloween-hage-dekorasjon-gjør-det-selv-isopor-gravsteiner-spraymaling

Trinn 6: For å lage en merkelig autentisk steineffekt, tørk den svarte overflaten med akrylmaling i dette trinnet. Start med å påføre et tynt lag med grå maling med 6 cm børsten. Trekk penselen lett over overflaten, slik at malingen ikke kommer inn i det utskårne designet. La dette laget tørke.

Halloween-hage-dekorasjon-gjør-det-selv-gravsteiner-påfør-akrylmaling

Trinn 7: For å legge til mer dybde i fargeeffekten, legg et andre lag på samme måte, men denne gangen en blanding av mørkegrå og hvit akrylmaling. La dette laget tørke helt.

Gjør-det-selv Halloween hagepynt

Trinn 8: Påfør et tredje og siste strøk med hvit akrylmaling med samme teknikk som før. Å legge til disse flere lag maling gjør en veldig realistisk benkeplate i granitt. La dette siste laget tørke, og gravstenen din er klar til visning.

Nyttig tips: For å plassere Halloween -gravsteinene utenfor, legg bambus- eller metallspyd i gravsteinen og lim dem fast i bakken. For ektheten, plasser gravsteinene tett sammen og i ujevne vinkler for å gjenta en gammel kirkegårdseffekt.

Skrekk gjestene dine med grusomme halloweenpynt for å lage deg selv

Halloween-hage-dekorasjon-gjør-det-selv-skumle-spøkelser

Gjør-det-selv Halloween hagepynt

For en super skremmende effekt som barna sikkert kommer til å elske, hva med noen skumle spøkelser som flyter rundt i hagen din. Det er enkelt å lage disse uhyggelige Halloween-hagedekorasjonene gjør-det-selv med rimelige håndverksartikler. For best effekt vil disse flotte ånderne se fantastisk ut når de henger fra trær. Eller alternativt på verandaen, til ‘Trick or Treaters’ et skikkelig sjokk! innrømme.

For hvert spøkelse trenger du:

• 6-8 pakker musselin eller osteklut

• 1 stor styrofoamball

• 2 små isoporballer

• En malingsvalseforlengerstang eller lignende pinne

• 2 m linjaler

• En hammer

• 2 korte spiker med store hoder

• En kanne med flytende stoffstivelse

• en tom spayflaske

• et ark svart filt

• Saks

• tekstillim

• stor synål

• Fiskesnøre

Trinn 1: For å lage rammer for hvert spøkelse, bygger du et skjelett ved å krysse forlengelsesstangen for malingsvalsen og to fotlinjaler som vist. Bruk en stor spiker til å feste disse sammen, den ene på den andre.

Halloween-hage-dekorasjon-gjør-det-selv-ramme-spøkelse

Steg 2: Fest forlengelsesstangen på et vindstille sted for enkel dekning av det spøkelsesaktige stoffet.

Halloween-hage-dekorasjon-gjør-det-selv-spøkelse-forlengelses-bar

Trinn 3: Fest spøkelsens hode ved å plassere en stor styrofoamkule på toppen av forlengelsesstangen.

Halloween-hage-dekorasjon-gjør-det-selv-spøkelseshode

Trinn 4: Ta med spøkelsens hender ved å feste en mindre styrofoamball til hver av de utstrakte pinnene.

Halloween-hage-dekorasjon-gjør-det-selv-spøkelse-frigolit-ball

Gjør-det-selv Halloween hagepynt

Trinn 5: Å dra på osteklutet er poenget der din spøkelsesaktige figur begynner å komme til liv, for å si det sånn! Start med å dra muslinen over rammen som vist. Fortsett å legge stoff og brette til du er fornøyd med resultatet.

Halloween-hage-dekorasjon-gjør-det-selv-spøkelsesramme

Trinn 6: Fest din spøkelsesfigur på plass med spraystivelse: fortynn vevsstivelsen og hell den i sprayflasken. Mett hodearmene og de øvre strukturene med stivelsesoppløsningen. Slipp kroppen fra styrke slik at din spøkelsesform form svinger i vinden.

Halloween-hage-dekorasjon-gjør-det-selv-spøkelses-spray-stivelse

Trinn 7: Når stivelsen er helt herdet, er det på tide å begynne å lage spøkelsets skumle ansiktstrekk. Formene er opp til deg. For en voksen fest kan fantommens funksjoner gjøres spesielt grusomme, men for en barnefest kan du kanskje lete etter vennligere eller komiske effekter. For å lage øyne og munn, klipp disse enkle formene ut av svart filt og bruk et stofflim for å lime dem på hodet.

Halloween-hage-dekorasjon-gjør-det-selv-spøkelses-øyne-munn

Gjør-det-selv Halloween hagepynt

Halloween-hage-dekorasjon-å-gjøre-det-selv-spøkelses-ansikt-funksjoner

Trinn 8: Nå er det på tide å fjerne de små isoporballene som består av hendene dine. Gjør dette med forsiktighet for ikke å skade de delikate formene i det avstivede stoffet.

Halloween-hage-dekorasjon-gjør-det-selv-spøkelse-små styrofoam-baller

Trinn 9: For å avsløre tankene dine må du feste fiskesnøre til armene. Bruk en stor synål til å sy en lang fiskelinje gjennom stoffet på begge hender. Knyt disse godt sammen slik at utseendet ditt ikke forsvinner i et vindkast.

Halloween-hage-dekorasjon-gjør-det-selv-spøkelsesfiske-streng-sy

Trinn 10: Til slutt legger du fiskelinjen til hodet, igjen ved hjelp av den store synålen, får du en stor lengde fiskelinje til toppen av sinnet på hodet. Trekk om mulig nålen rett gjennom isoporskulen for ekstra styrke. Knyttet denne lengden på fiskesnoren veldig sikkert.

Halloween-hage-dekorasjon-å-gjøre-det-selv-spøkelseshode-fest

Den virkelig spennende delen av hele prosessen er å vise dine fantastiske flytende fantomer på trær eller kroker i gården eller på dørstokken din for å “hilse” på gjestene. Selvfølgelig ville disse skumle spøkelsene se superdramatiske ut når de plasseres i nærheten av de skremmende gravsteinene dine. Kombiner disse dramatiske Gjør-det-selv Halloween hagepynt med noen av de skumle lanternene og utskårne gresskarene som er omtalt i våre andre Halloween -artikler for en perfekt, skummel utendørs fest.

Fra Jaz

Gjør-det-selv Halloween hagepynt

original halloween gravsteindekorasjon

Previous Post
Sammenleggbare servietter – 15 instruksjoner som er enkle og effektive
Next Post
Lag din egen lykt – 26 kreative og enkle håndverksprosjekter for barn