15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Husflid med gutter fra 3 til 10 år – 13 raske håndverksideer

Husflid med gutter -papir-forelder-syv år-husflidredskaper

Husflid er et av alle barns favorittdivisjoner. Husflid er morsomt for alle barn, uansett alder og kjønn. Å lage er faktisk mye mer enn å brette papir, lime det, klippe med saks og male med forskjellige farger og pensler. Denne aktiviteten fremmer ikke bare barnets kreativitet, men også konsentrasjonsevnen og finmotorikken. I denne artikkelen skal vi forholde oss til Lag med gutter behandle og gi deg noen raske, interessante håndverksideer for 3 til 10 -åringer. Hvis jentene også er fengslet av de kreative ideene, så la småfingrene gjøre magien sin.

Husflid med gutter i barnehagen – fra 3 år

Tinker med gutter-tre-terning-tog-is-pinne-tog-spor-garn-wadding

Barnehageguttene vil trolig trenge din hjelp avhengig av vanskelighetsgraden. Du kan lage håndverk med et stort utvalg materialer, inkludert papir, tre, sand, stein, bark, resirkulert materiale, etc. Håndverk med tre er for eksempel veldig populært blant ungdommene. Dette naturmaterialet kan brukes til å lage mange ting som også varer lenge. Du kan transformere treblokker veldig raskt på en gang. Du trenger også en trådrulle, litt bomullsull, noen ispinner og runde pastahjul.

Håndverk med gutter – tre

Håndverk med gutter fly-vask-pinne-iskrem-pinner-lyse farger

Clothespin -fly kan også enkelt monteres av tre. Ta noen klesklyper og mal dem i fargen du vil ha. Når den er tørket, limer du de fargerike popsicle -pinnene til toppen og bunnen av klesklypen som vinger. Små ispinner er ideelle byggematerialer for halen på et fly. En liten trekant laget av skum fullfører bildet av denne kreative leken. Forresten, hvis du setter en sterk magnet på bunnen av klesklypet, kan du også bruke flyet som en kjøleskapsmagnet.

Håndverk med barn under 3 år – kreative ideer for hver sesong

Lag med 2 år gamle barn-20 ideer med forskjellige materialer

Håndverk med barneskolebarn om høsten og til Halloween – 10 forslag

Lag med gutter – papir

Husflid med gutter - biler - toalettpapirruller - farget - trykknål - hjul

Papir i forskjellige tykkelser opp til papp kan også brukes til håndverk med gutter. Papiret har et bredt spekter av bruksområder og er ofte foretrukket for håndverk med barn. I det følgende vil vi presentere deg en flott og rask håndverkside med tomme toalettpapirruller. Rollene er alltid tilgjengelige hjemme, det er billig, og du kan lære barn grunnleggende om miljøbevisst tenkning fra en tidlig alder.

Fargerike racerbiler – instruksjoner

tinker gutter-småbarn-toalett rull-racerbiler-hjul-instruksjoner

Du trenger noen tomme toalettpapirruller, som du deretter maler i fargene du vil ha. Mens lakken tørker, kan du kutte ut hjulene på racerbilene fra papp og skjære dem ut deretter. Du trenger mindre sirkler til rattene. Bruk en håndverkskniv til å skjære ut en åpning og brett esken bakover. Det blir seteryggen. Du trenger bare å feste rattet med lim og feste hjulene med en tommelstang. Her går vi!

Ulike søte dyr kan lages av toalettpapirruller. Hvis barnet ditt liker å høre historier, kan du lage karakterene som vises igjen og igjen i favoritthistoriene sine og gjøre et slags dukketeater. Sønnen din er også velkommen til å påta seg en rolle og fortelle historien i henhold til sine egne ideer. For eksempel kan du fortelle eller lese eventyret “Little Gold Bells and the Three Bears” og designe bjørnene fra tomme toalettruller på kort tid. Foreløpig kan du tegne hodeformen til en bjørn på papp og klippe den ut som en mal. La barnet ditt male bjørnens ansikt i henhold til fantasien. Pakk rullen med brunt papir og lim bjørnhodet.

Husflid med skolebarn – Minion pennholder

tinker-gutter-skolealder-penn-holder-minions-svamp gummi-wiggle øyne

Du kan lage en Minion pennholder med gutten din og dekorere skrivebordet pent. Minions, de små, gule skapningene fra animasjonsfilmen, er alle raseri og får deg i godt humør. Denne morsomme pennholderen består av en krukke, gult håndverkspapir, blått skumgummi til møkkeapparatene og papp til Minion -glassene. Selvfølgelig kan du også montere denne pennholderen av andre materialer, for eksempel tomme bokser eller bokser laget av stablet chips. La kreativiteten gå fri mens du gjør håndverk.

Tinker med plast

tinker-gutter-skolealder-pennholder-monster-tomme-sjampo-flasker

En annen rask håndverkside for gutter er å lage en pennholder av tomme plastflasker. Denne monsterpennholderen vil uten tvil bringe grunnskolebarnet ditt glede. Selv om noen monstre ser skremmende ut, skader de ingen og er en av guttens favorittkarakterer. Tomme, rensede og helst fargerike sjampoflasker er ideelle som beholdere for din selvlagde pennholder. Bruk en kutter for å først kutte av flasken under flaskehalsen og forme åpningen med saks. Du kan bruke den fjernede plasten til monsterarmene. Lag en annen åpning for munnen din, klipp ut papirtenner, lim de googly øynene på og monsteret er ferdig. Fest den gjerne på vegger, bord og hyller.

Barnas bursdagsfest – danner Star Wars -karakterer

tinker-gutter-papir-skolebarn-papir-darth-vader

I en alder av 7 til 10 år er de fleste guttene imponert over de mange Star Wars -karakterene. En variert og spennende aktivitet for en barnebursdagsselskap for gutter med Star Wars -mottoet ville være å lage sine egne favorittkarakterer. Hvilke karakterer du vil lage er selvsagt opp til deg. Darth Vader og R2D2, for eksempel, er to av de viktigste karakterene i Star Wars -universet.

Lag med gutter – Darth Vader

tinker-gutter-papir-svart-darth-vader-figur-montere

Materialene du trenger for Star Wars -prosjektet ditt er farget byggepapir, tape i forskjellige bredder, lim og saks.

Barnas bursdagsfest – tinker R2D2

tinker-gutter-papir-barnebursdag-star-wars-hvit-blå-klebende tape

Lag tips for barn

tinker-gutter-rask-idé-barnebursdag-papir-star-wars

Denne håndverksideen vil skape en spesiell og magisk atmosfære på guttens bursdagsfest.

Vårhåndverk med barn

tinker-gutter-sommer-sol-papir-papir-plate-garn-silkepapir

Bruk de vakre vårdagene med gutten din til håndverk, og velkommen de kommende solfylte dagene med en bærbar sol. Den selvlagde mobilen i lyse farger kan henge i alle rom og er ideell for å gi gaver til venner. Alt du trenger her er papirplater, gult håndverkspapir, oransje og gult silkepapir, gul tråd og lim. Forøvrig er babyer også fascinert av denne mobilen. Ta med solen inn i hjemmet ditt.

Hvis du vil nyte de første solstrålene om våren og tilbringe fritiden ute med gutten din, kan du kanskje lage en drage av papir. Barna er veldig glade for å fly fargerike drager både vår og høst. De store dragene er også en fin idé å dekorere om våren. Til dette enkle håndverksprosjektet trenger du et ark eller farget papp i en munter farge du ønsker. Legg papiret foran deg og skjær en rombe ut av det. La barnet ditt lage biter av farget sporingspapir og lim dem på draken. Du kan bruke hvilken som helst ledning til dragesnoren, eller du kan også bruke ull. For å dekorere dragestrengen kan du klippe ut små biter av sporingspapiret og knytte dem til sløyfer. Bind dem til kite -linjen, og draken din er klar. Å gjøre håndverk med gutter og jenter kan være veldig enkelt, og alle involverte er veldig morsomme.

Lag ideer med gutter – sommer

tinker-gutter-sommer-kraben-pipe-renere-rød-blå-vrikke-øyne

Barn liker å samle skjell når de er på ferie. Du kan holde ferieminnene levende lenger ved å gjøre muslingene til fargede krabber med ungen din. For dette trenger du skjell, akrylmaling, rørrens og googly øyne. Husflid med gutter kan være så enkelt og fremdeles morsomt. Gutter elsker monstrene og kan lage morsomme monstre fra to skall hver. La barnet ditt finne mellomstore skjell og lim dem sammen med det varme limet slik at de står åpne. La limet tørke godt. Hvis du vil, kan du lime fire perler under skjellene for å tjene som føtter. Lim deretter to vrikkeøyne til det øvre skallet. Du kan klippe ut en tunge av rød filt eller annet stoff og lime den inn i det nedre skallet. Til håret kan du bruke hyssing eller raffiakrøller.

Hvis du vil skape en helårsfølelse året rundt, kan du lage en fin greyhound med gutter. Du kan henge opp vindklokken i stuen din, samt dekorere hagen eller balkongen med den. Bor først små hull i skjellene. Hvis du allerede har noen, kan du gjerne bruke dem. La gutten din trå hver musling på en snor i hvilken som helst rekkefølge. For å forhindre at du glir ned, gjør du en dobbel knute etter hver musling. Selv en enkelt skallkjede skaper en flott, sommerlig atmosfære. Du er velkommen til å feste flere kjeder til et stykke drivved og lage en ganske mobil.

Høsthåndverk med gutter fra 7 år

tinker-gutter-høst-snøklump-syltetøyglass-mini-tre-kvister-høstløv

Hva med å fylle en snøkule med et tre og høstblader som faller i stedet for snøfnugg? Du kan enkelt og raskt realisere dette kreative prosjektet. Skaff deg en murkrukke med lokk, en pakke med dekorative blader i høstfarger, en liten kvist og en varm limpistol til “ball med høstløv”. Væsken består av glyserin og vann. Takket være glyserinet faller bladene saktere.

Når du gjør håndverk med gutter om høsten, kan du bruke alle slags naturlige materialer som naturen har å tilby. I løpet av denne tiden er naturmaterialene veldig ofte rett foran leilighetsdøren. Under en tur kan du finne eikenøtter, furukegler, kastanjer, fargerike høstløv, mose og kvister, hvorfra du kan lage kjærlige dekorasjoner, søte leketøyfigurer og unike gaver. Du kan lage håndverk med gutter, for eksempel en søt flaggermus. Du kan forme flaggermusens kropp av bøknehatter som du limer sammen. En liten valnøtt med en eikenøtthette som nese og ører passer for hodet. Du kan lage armer og ben av fleksibel plysj og lime dem på baksiden av kroppen. Lønneblader er ideelle som vinger. Bare lim dem til flaggermusens rygg. Til slutt henger du den selvlagde flaggermusen opp ned på en gren.

Lag med gutter til jul

tinker-gutter-nindja-skilpadder-juleballer-vrikke-øyne-fargerike-satengbånd

Vintertiden og spesielt dagene rundt jul er absolutt den beste tiden å lage håndverk med guttene dine. Julestemningen inkluderer både riktig dekorasjon og flotte gaver. Vi presenterer Turtles ninja glassballer. De er et interessant juletrepynt, men er også veldig godt egnet som gaver som ikke koster mye og ser bra ut på juletreet.

Spice glassballen – Turtles Ninja

tinker-gutter-vinter-jul-glass-baller-grønne-ninja-skilpadder

For å realisere denne ideen trenger du grønne glassballer, lim og fargede satengbånd slik at Raphael, Leonardo, Michelangelo og Donatello er forskjellige fra hverandre. I tillegg er det googly øyne og snor å henge opp. Så enkelt er det.

Vinterideer for gutter – snøfnugg laget av jernperler

tinker-gutter-snøfnugg-ball-perler-pinne-plate-blå-rhinestones

Snøfnuggene laget av jernperler er en annen idé for håndverk med gutter. For dette trenger du strykeperler, brødbrett, pinsett, rhinestones og varmen fra strykejernet.

Håndverksmal for barn – snøfnugg

tinker-boys-snowflake-stencil-print-out-board

Vi gir deg gjerne en snøfnugg -håndverksmal som du kan skrive ut. Bare legg dem under tavlen og sett dem sammen i henhold til det gitte mønsteret.

Lag julepynt med gutter – et snøfnugg laget av isopor og bomullspinner

tinker-gutter-snøfnugg-juletrepynt-bomullspinner-frigolit

En annen variant av snøfnugg som julepynt kan lages av en liten styrofoamball og noen bomullspinner. Med lim og litt dekorativ sand kan du få snøfnuggene til å skinne, akkurat som det skal være i julen.

Previous Post
Er Acai Berry Body Detox og vekttap skadelig?
Next Post
Lag søte kastanjedyr med disse 14 kreative håndverksideene for store og små