15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tips for et rent hjem når du har kjæledyr

Wellington-hunder-med-grønne-wellington-støvler

Kjæledyrene vil være en del av familien på kort tid. Noen ganger forårsaker våre kjære mye kaos hjemme, og noe bør gjøres raskt. Vi gir deg nyttig Tips ffor et rent hjem hvis du har kjæledyr.

Små dyr, stort rot – tips for et rent hjem

Bøtte laget av metall-gulv-børste-hund-vask

Om størrelsen på dyrene spiller en rolle ved valg av kjæledyr kan gjettes fordi katter og hunder er de mest foretrukne kjæledyrene. De er også hovedmistenkte for hjemmelaget. Da trenger du absolutt noen nyttige Tips for et rent hjem.

Kjæledyrene trenger sin egen plass – et veldig viktig tips for en ren pause

Vugge-stol-og-katt-seng-katt-på-et-teppe

Dine elskinger trenger ikke bare en følelse av sikkerhet, men også deres sove- og avslapningsområde. Det første du må gjøre når du er usikker på om du har funnet riktig sted er å se hvor kjæledyret ditt går mesteparten av tiden når det vil sove. Legg deretter en myk, flat pute i en vaskekurv eller eske av plast: dette viser katten eller hunden din hvor den skal være. Det er en veldig viktig Tips for et rent hjem, fordi du også vil holde ham borte fra møblene dine, så du vil ha mindre pels i leiligheten.

Katt eller hundehus

Katteskrape lekehus

Kattene trenger et ekstra objekt der de kan klø seg fritt med klørne, slik at du kan beskytte de polstrede møblene eller stoffstoler. Plasser skrapeområdet så lavt som mulig og nær der kjæledyret ditt sover. Kattene liker å skrape av seg klørne så snart de står opp.

Kattene og salongen deres

Tips-for-en-skjult-loo-idé

Avhengig av om du har en vertikal katt (som stort sett bruker tid og leker på høyere nivåer) eller en horisontal katt (en som foretrekker å leke på gulvet eller foretrekker lavere hvilesteder), kan du bestemme hvilken skrapelodd du vil kjøpe. Det er dyre modeller der ute, og det er verdt å lage en selv hvis du er kreativ og har gammelt tre og klut hjemme.

Sett grenser for omfang

Rødt trehus for hunder

Uansett om du eier en hund eller en katt, er det lurt å bestemme leke- og salongområdet ditt, spesielt når du er borte i løpet av dagen. Lås de resterende rommene. Et anbefalt tips for et rent hjem er en fritt tilgjengelig måte til toalettet eller badet. Og vær forsiktig fordi noen kjæledyr er veldig dyktige og lett kan åpne dører.

Den virkelige strategien for å holde hjemmet ditt rent

blå-badekar-kjæledyr-boblebad

Introduser deg selv for ideen om å bruke støvsugeren oftere etter at du har et kjæledyr. Noen ganger er ikke støvsugeren kraftig nok til å fjerne pelsen fra sofaen eller teppet. I dette spesielle tilfellet bør du fjerne de resterende pelsrester med en lett fuktet klut. På denne måten får du et veldig pent og rent hjem.

Hva slags kjæledyr bør jeg velge??

Trestol marsvinmøbler

Hundene kan ha noe å bite mellom tennene. De fleste ofrene for dette er bena på bordene og stolene. For å avvenne dem, beleg disse delene med feddolje. Den bitre smaken vil drive dem bort.

Det riktige klatrestykket

Tips-for-et-rent-hjem

Hvis du har et marsvin eller en kanin hjemme, legg et bredere brett eller et lite teppe under huset eller rist slik at du ikke finner høy eller andre rester på gulvet. Et akvarium er superrenset med en pasta av salt og eddik; Smør glassveggene og gni forsiktig inn pastaen, og skyll deretter grundig med vann. Du kan fange den gjenværende pelsen på møblene dine med tape eller tape.

Huset mitt er det fineste i nabolaget

Bunk house dog home garden

Sov eller rettere sagt leke

Tube-sofa-lek-hjørne-for-kjæledyr

Endelig en lur

Rødt bånd av trehuskatt

Ripestolpe og soveplass

to-siameser-katter-katter-tre-seng-på-køye

Hus-i-hus-under-trappen-kjæledyr

Moderne design eier med smak

Oval form katt hus teppe lesestol

Så søtt det er!

Tips-for-et-rent-hjemmemøbler-stoff-møbler

Mitt eget toalett- Hurra!

hvit-katt-sand-på-toalettet

Skjulte toaletter for katten din

Skjul-katt-hund-toalett-tre benk

Blomstervase av bord i søppelbøtte

Mote trender for kjæledyr

Klær-til-hunder-om vinteren

Hunderaser klær undertøy mote

Blue Bow Pink Dress Dog Apparel

Little Dog Clothing Books

Ull-strikket-jakke-hundeklær

Flower Garden Party Dog Party Apparel

Satin-kjole-blå-skinnende

Previous Post
Det sunne kostholdet – hva er de gunstige effektene av tomater
Next Post
HIIT treningsplan – fordeler og flotte treningsplaner for hjemmet med et øyeblikk!