15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Fotballspiller tatoveringer og deres betydning – mangfoldige og religiøse tatoveringer

hode tatoveringer med planeter av david beckham og tatoveringer på halsen med rose

Kroppskunst er en uttrykksform folk bruker for å vise sin tro eller ære for noen. Du kan lære mer om en persons karakter ved å se på tatoveringene deres. Trenden har lenge blitt observert blant fotballspillere så vel som i sportsverdenen. Mange mennesker bruker også kroppen sin som et lerret for å vise følelsene sine. Siden fotballspillere også er helt normale mennesker, som de fleste av oss ofte ikke skjønner, bruker de også huden til å vise forskjellige kunstverk.

Vanlig eller dypere sans – tatoveringer for fotballspillere

kenedy tattoos spiller av chelsea fotballtrening på gresset

Det virker som tatoveringer har blitt en integrert del av livet til mange profesjonelle idrettsutøvere. Hver prestasjon finner veien på kroppen deres og tjener som en påminnelse om de fantastiske dagene de siste dagene. I motsetning til den vanlige personen har de sjansen til å vise påskriftene sine på global skala, noe som gir dem et insentiv til å tatovere dem.

cristiano ronaldo med trickot nummer 7 portugal fotballag

Cristiano Ronaldo, den regjerende Ballon d’Or -vinneren, har for eksempel ikke en eneste tatovering på kroppen. Imidlertid er det mange andre spillere med fotballtatoveringer som ikke følger samme vei som portugiseren. Her er noen av dem og deres tatoveringer.

Antoine Griezmann tatoveringer

antoine griezmann tatovering underarm liggende på gresset

Et blikk på franskmennene, og du kan konkludere med at han elsker tatoveringer. På Ballon d’Or -seremonien i France Football, der han ble kåret til den tredje beste spilleren i verden, kunne du se at Antoine Griezmanns høyre hånd stort sett er dekket av tatoveringer. På hans øvre høyre arm ser vi et kunstverk med Jesus Kristus.

antoine griezmann tatovering underarm med fransk lag trickot

Han uttrykker dermed sin religiøse kjærlighet, mens nedre høyre arm er dekket med en tegning av en rosenkransperle, noen skyer og stjerner. Men det er ikke alt, fordi initialene til foreldrenes navn er udødeliggjort på huden hans som et tegn på hans takknemlighet for dem. Til slutt er det en tatovering på fingeren som kan oversettes til ‘håp’ – noe han bruker for å inspirere fansen.

Sergio Ramos Tattoo

sergio ramos tattoss underarm og fingerknoke rose og tall med stjernetegn

Det vil være vanskelig å finne et område av Sergio Ramos ‘kropp som ikke er dekket av tatoveringer. Han har en tatovering bak øret, på ryggen, på høyre håndledd, på høyre biceps, på hoften, på leggen, så nesten overalt. Vi kan nesten si at kroppen hans er et lerret for kunstverk og tatoveringsdesign. På venstre bicep kan du se tatoveringene til mor Maria og Jesus Kristus og på nedre del av ryggen navnene på broren og søsteren, Mirian og Rene, sammen med tallet 4. Øverst til høyre på ryggen kan du se en slags Se djevelen. Foreldrenes initialer og tallet 7 kan sees på underarmen. Sistnevnte er et siffer som han synes er et lykketall. Det er ikke alt. Langfingeren på venstre hånd består av hans egne initialer og initialene til broren og søsteren.

tilbake tatoveringer av sergio ramos med løve- og drømmefanger -symboler på håndleddet

Skriften på hans høyre bicep lyder “De dødes ånd” og den til venstre leser “Ligger i minnet om de levende.” Dette er en selvlaget setning av den spanske forsvareren som en hyllest til de som har forlatt denne jorden. Han lot også tatovere Champions League -trofeet på venstre kalv, som er til høyre for VM. Det er en tatovering på høyre håndledd som ligner på broren Mirian. Til slutt er det symboler som et kors, en drømmefanger og fjær sett over høyre arm og en fugl på kroppen. Disse tatoveringene til fotballspillere gjør ham til en av de mest tatoverte profesjonelle spillerne i verden.

Marcelo Real Madrid Tattoo

marcelo brazil real madrid med carpe diem tatovering på underarm med neymar

Marcelo er den første av de tre brasilianerne på denne listen som er veldig interessert i tatoveringer. En vinge som ligner hans ånd er tatovert på baksiden av nakken og bak høyre øre. Den brasilianske venstrebackens personlighet er perfekt skildret med ord på venstre hånd, ettersom det er ordene ‘Carpe Diem’ der. Hvis vi sammenligner spillestilen hans med det, er han noen som faktisk elsker å ta dagen.

lår tatovering med champions league trofé som fotballspiller tatoveringer design

Marcelo har også en engel på ryggen og et kors på høyre arm i en fremstilling som viser hans faste religiøse tro. Videre oppe på hans tatoverte overarm, som de fleste fotballspillere, er det en tegning av Jesus Kristus. Han har også navnet på sønnen Enzo tatovert på kroppen. Til slutt er det også bokstavene ‘M12’ på ryggen. Betydningen av denne tatoveringen er relativt grei. M står for Marcelo og 12 er hans trøyenummer for Blancos.

Neymar tatoveringer

neymar velsignet tatovering på baksiden tegneserier helter spiderman cross og religiøs tatovering på nakken

Nok en brasilianer som er en tatoveringsfan. Neymar har så mange tatoveringer på kroppen at det er vanskelig å holde styr på. Det bemerkelsesverdige med kunstverket er at han liker å vise sin kjærlighet til religion. På triceps på venstre arm er det en tatovering “Corintias”, som refererer til et vers fra Bibelen. Like ved er Neymars syn på livet, ettersom han tror det er en spøk, og at “livet er en spøk” er et perfekt bevis på hans mening. Nederst på nedre venstre arm er en tatovering av to bønnhender. Disse inkluderer bokstavkombinasjonen “fe”, som betyr tro. Han fikk denne tatovert som en heldig sjarm for VM 2014. En krone er tatovert på ringfingeren på venstre hånd.

overarmstatovering av neymar life er en spøk

I mellomtiden er navnet på søsteren Rafaella på håndleddet på høyre hånd, som er ledsaget av navnet på sønnen litt lenger opp. Han utelot sin mor Nadine, ettersom navnet hennes kan sees på håndleddet på venstre hånd. Før han dro til Barcelona fra Brasil, la han til ytterligere to tatoveringer på venstre og høyre ankel der ordene “Oousadia og Alegria”, som betyr mot og glede, kan sees. På toppen av ryggraden erkjenner han Guds nåde, siden vi der kan se ordet “velsignet”. Halsen hans inneholder ordene ‘Tudo passa’ mens den øvre delen av venstre arm har en diamant under ordet ‘Sorella’ som betyr søster på italiensk. Dette er en tatovering han deler med søsteren, ettersom hun også har en lignende, men med tittelen ‘Fratello’ (bror).

Fotballspiller Tatoveringer – David Beckham

tatoveringer med hele armen av David Beckham som poserer foran svømmebassenget

Den tidligere fotballstjernen i Manchester United er uten tvil motekongen i disse dager. Alt om ham utstråler klasse, og det er ikke rart at han er et av de mest markedsførbare ansiktene i fotball. Når det gjelder kroppskunst, er Beckham ikke så sjenert til å bruke den til å vise frem sin tro. På høyre hofte er tatoveringen “Man of Sorrows” som han gjorde etter bestefarens død.

david beckham tatovering for hånden med å skrive kjærlighet og fugler

Ledsaget av et kinesisk ordtak på venstre hofte står det så godt som: “Liv og død har bestemte datoer, rikdom og ære er avhengig av himmelen.” Datterens navn kan sees på venstre kragebein, mens tallet “VII” , hans skjorte nummer i United, er tatovert på høyre underarm. Hans kone Victoria kan sees på venstre underarm. Forresten, dette er en tatovering som ble inspirert av en Brigitte Bardot fotografering.

david beckham inskripsjon på tatovering på venstre kroppsside med mening om liv og død

Hans venstre bryst viser Jesus med sine tre sønner som uskyldige barn som løfter ham ut av graven. Det er også mange tegninger på baksiden av den tidligere engelske lagkapteinen, inkludert navnene på barna hans Brooklyn og Romeo. Midt i disse to navnene er en skisse av en skytsengel som var hans første tatovering. Til slutt er armene hans fylt med komplekse tatoveringsdesigner som består av en kvinneskikkelse, navnet på kona Victoria på sanskrit og mange illustrasjoner.

Lionel Messis tatovering

leo messi forlater feltet halvnaken

Til slutt dedikerer vi noen få linjer til Leo Messi. Vi starter med en tryllestav på venstre ben, der vi kan se de to små hendene som er ledsaget av navnet til sønnen Thiago. Argentineren er også veldig glad i moren sin og har derfor fått tatoveret ansiktet hennes på øvre venstre del av ryggen.

lionel messi tatovering på bein med nummer 10 på fotballbane

Et slående tatoveringsdesign med trøya nummer 10 kan sees på leggen på høyre ben. Hans siste bokstav følger et religiøst tema som kan sees på høyre arm. En rosetatovering vikles rundt albuen hans, og en fremstilling av Jesus Kristus fullfører bildet. Dette er helt på toppen og gir det et imponerende helhetsutseende.

Previous Post
Lære mens du sover – Hvordan hjernen lagrer viktig informasjon
Next Post
En herlig DIY borddekorasjon laget av vintreet