15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bærekraftige pakkereiser: hvordan fungerer det?

Bærekraftige pakkereiser miljøvennlige reisetips

Det som ble antatt å være utenkelig for nesten 200 år siden, har nå blitt en selvfølge: Reise er en uatskillelig del av våre liv. To tredjedeler av tyskerne tar en pause minst en gang i året for å unnslippe hverdagen, slappe av og lade batteriene i løpet av en ferie. Et utenlandsopphold gir også muligheten til å bli kjent med andre kulturer. Men entusiasmen for reiser når sakte sine økologiske grenser: de mange turistaktivitetene påvirker nesten alle områder av miljøet. Utslippet av CO2, som årlig skyldes flytrafikk forårsaket av turisme, bidrar vesentlig til luftforurensning og til intensivering av drivhuseffekten. Imidlertid er det en variant av å reise på en klimavennlig måte til tross for langdistansefly.

Bærekraftige pakkereiser trenger ikke å etterlate noen CO2 hvis klimagassen kompenseres andre steder. Sammen med våre tips for å unngå avfall, kan du få gode opplevelser med et minimalt økologisk fotavtrykk. Og det beste av alt er at turister ikke trenger å betale ekstra for det. En billig ferie som kan 100% klimakompenseres: ikke rart at pakkereisene raskt har etablert seg som et miljøvennlig alternativ for ekte naturelskere.

Bærekraftige pakkereiser: Øko -ferietilbud til rimelige priser

Bærekraftige feriepakker på øya flyr mot CO2 -utslipp

Men hva er egentlig bak begrepet, og hva betyr egentlig et tilbud om øko-ferie? Bærekraftige pakkereiser er i utgangspunktet normale feriepakker som kombinerer to eller flere tjenester. Flyene, oppholdet på hotellet og transport fra og til hotellet er inkludert i prisen. Dette betyr at ferierende ikke trenger å organisere noe selv, de har et stort utvalg av reisemål og kan også bestille turen til en lav pris. Alle tjenester tilbys av erfarne reiselivsselskaper, og en kontaktperson er tilgjengelig på stedet hvis du har spørsmål.

Mellommannen sørger for at ferien er klimanøytral. Den tyske reisepioneren God borger. Reise jobber for eksempel tett med Atmosfair. Klimabeskyttelsesorganisasjonen, som blant annet er anbefalt av Stiftung Warentest, er opptatt av å utvide fornybar energi i utviklingsland. På denne måten kan alle CO2 -utslipp forårsaket av reisende oppveies. Selv siste minutt -bestillinger kan støtte miljøvernprosjekter over hele verden på denne måten.

Virkelig god reise: Hvilke destinasjoner er egnet for en øko-ferie?

Bærekraftige pakkereiser beskytter naturen på en miljøvennlig måte

Den største fordelen med en pakkereise er at den ikke bare tilbyr reisemål i Europa, men også eksotiske destinasjoner. Et bærekraftig ferietilbud er et alternativ, spesielt hvis sluttdestinasjonen er en øy og du må fly dit. For å gi deg en bedre ide gir vi deg tre eksempler på populære reisemål:

Mallorca siste liten ferie bok bærekraftige pakkereiser

1. Bærekraftige pakkereiser til Mallorca: Førsteklasses infrastruktur med mange hoteller, lokale restauranter og barer ved kysten, fine sandstrender som inviterer deg til å sole deg og mange vannsportsaktiviteter: hver turist får pengene sine på Balearene. Til tross for masseturisme regnes Mallorca fremdeles som et ekte paradis for mange og er derfor et populært reisemål for småbarnsfamilier som ønsker å slappe av fra hverdagen, så vel som for singler som er ute etter et eventyr. Uansett, slik at reisende fra hele verden kan besøke den vakre øya i årene som kommer, er miljøvennlig reise et absolutt must.

Bestill Korfu bærekraftige pakkereiser sommerferie

2. Siste liten -ferie på Korfu: smaragdgrønt vann, pittoresk kyst med mange bukter, småstein og sandstrender, frodige blomster: den grønne øya Korfu har blitt synonym med drømmeferier for mange europeere og er et populært reisemål for naturelskere fra alle over hele verden. Padling, vannski, fotturer, sykling og mange andre sportsmuligheter gir turister en sjanse til å holde seg aktive på ferie. Og hvis du vil, kan du bare slappe av på stranden og nyte den vakre naturen. Desto viktigere er det at denne øya med ro og ro bevares i årene som kommer og er tilgjengelig for turister.

Vietnam engasjerer seg i bærekraftige pakkereiser

3. God reise til Vietnam: Fra de flytende markedene i Mekong -deltaet til strandparadiset Phu Quoc til den vakre arkitekturen i hovedstaden Hanoi: Det er mye å oppdage i daggryland, Vietnam. Spesielt når det gjelder et så fjernt reisemål og flyet kan ta opptil 14 timer, er det verdt å ta et bærekraftig ferietilbud.

Masseturisme har forårsaket skader og bidratt til intensiveringen av drivhuseffekten. Bærekraftige pakkereiser kan tilby en miljøvennlig vei ut av situasjonen eller i det minste bidra til å holde CO2 -utslippene så lave som mulig og samtidig realisere veldedige prosjekter i utviklingsland.

Previous Post
En barnesykkel laget av bambus fremmer miljøbevissthet
Next Post
Lag kake av søtsaker selv – 9 ideer med og uten baking