15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Effektiv fettsuging på mage, ben og hofter

målere-kvinner-fettsuging-behandlingsinstruksjoner

Lipoaspiration – Fettsuging på mage, ben og hofter, er den mest effektive måten å forskjønne kroppens silhuett. Dette lokaliserer salbager, hofter og full mage. Det brukes også til ankler, armer eller innsiden av lårene, men sjeldnere. Lipoaspiration er faktisk beregnet på områdene der fettet samler seg og ikke for å fjerne hud.

 Fettsuging på mage, ben og hofter – den effektive fettsuging

Noen deler av kroppen kan akkumulere overflødig fett til tross for regelmessig mosjon, sunt kosthold og spesielle kremer. Ved Fettsuging på magen, Ben og hofter kan du bli kvitt dette fettet, fordi det fungerer i dybden og på det øvre laget samtidig.

Fettsuging på mage, ben og hofter – hva er kriteriene for det?

tre-kvinner-i-fitness-på-fitness-sykkel

Hvis huden din fortsatt er fast og elastisk, hvis du ikke er overvektig og venene er i god stand, er de de perfekte kandidatene for lipospirasjon. Hvis du er sensitiv overvektig av fett, bør det igjen bli en del av hele ombyggingsprosessen for å:

  • For å stabilisere vekten din, så slipper du noen kilo.
  • Styrker blodkarsystemet.

Hvordan fungerer fettsuging på mage, ben og hofter??

At Fettsuging på magen, Ben og hofter utføres under lokalbedøvelse eller nevroleptisk analgesi, avhengig av mengden fett. Først infiltreres fettet med vann og adrenalin, noe som reduserer blødning. Deretter settes en tynn, kort kanyle inn under huden. Fettet flyter og suges ut. Kirurgen sørger for det Fettsuging på magen, Ikke legg bena og hoftene for nær musklene for ikke å utløse blødning eller for nær huden for ikke å skade dem, da dette kan skape stygge bulker.

I dag vil det Fettsuging på magen, Ben og hofter påføres overflaten. En mikrokanal brukes til dette, som gjør at huden kan glattes bedre ut. Ultralyd kan også brukes her, men bare hvis det er herdede masser eller avvik på overflaten av huden.

På slutten av operasjonen syr kirurgen snittene og gir deg en interferenspasning. Huden som fettene ble fjernet fra har blitt mykere. Det trenger nå tid å helbrede på den nye muskelen. Dette vil gi den sin form.

Hva skjer etter fettsuging på mage, ben og hofter?

fettsuging-fett-sug-måling-midje-kvinne

Oppholdet på sykehuset etter Fettsuging på magen, Ben og hofter varierer fra noen få timer til opptil 3 dager. Pressebindingen må brukes nesten kontinuerlig i mellom 15 og 21 dager. Hematomer kan forekomme, men disse vil raskt avta med bruk av bandasjen og lymfedrenasjonsøkter. Mest sannsynlig vil du også føle at du trekker i magesekken og lårene, der prosedyren ble utført. Bruk av is og kremer mot blåmerker kan være en effektiv måte å lindre den brennende følelsen du vil oppleve de første dagene.

Gjenoppretter kroppen

Du vil gjenvinne normal ytelse 4 til 8 dager etter Fettsuging på magen, Ben og hofter tilbake. Du kan begynne å trene gradvis etter en måned. Sluttresultatet kan sees etter to til seks måneder. Både bena og hoftene blir slankere og magen blir flatere og fastere.

Du har lov til å gå tilbake til treningsstudioet etter minst en måned

Fettsuging-effektiv-kvinne-på-treningssykkelen

Fettsuging er spesielt effektivt mot cellulitter 

fettsuging-fett-sug-på-hofter-kvinne

Spesialistene bestemmer problemsonene

magemåling-fett-sug-behandling-kvinne

Previous Post
Gangbart bakdeksel som plenerstatning: 10 egnede planter
Next Post
Kombiner culottes – 40+ fasjonable ideer og inspirasjoner!