15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Grønn te for vekttap – nyttige tips, varianter og deres effekt

Grønn te for vekttap -god-figur-diett

Det høres bare fantastisk ut: Bare drikk grønn te for å gå ned i vekt og bli kvitt de ekstra kiloene. De bitre stoffene i grønn te (sekundære plantestoffer og katekiner) har faktisk en appetittundertrykkende effekt og bidrar til å undertrykke ønsket om søtsaker. Koffeinen i teen stimulerer også metabolismen og virker forfriskende. Dette øker kroppens energiforbruk og dermed også forbrenning av fett. Men hva er i grønn te og hvordan fungerer det best??

Grønn te for vekttap – hva inneholder grønn te?

Grønn te for vekttap -drikke -sunt

Grønn te fra Japan eller Kina skiller seg ikke vesentlig fra svart te, som drikkes her av literen. Tebladene er de samme, men de gjæres og mister fytokjemikaliene. I Asia, derimot, blir grønn te vanligvis bare stekt og dampet, så katekinene og den typiske grønne fargen bevares bedre. Det er nettopp disse ingrediensene som virker sterkt mot appetitten og beskytter mot Alzheimers, tykktarm og prostatakreft. Det sies også at de har antiinflammatoriske effekter, beskytter kroppen mot frie radikaler og reduserer økningen i blodsukkernivået etter å ha spist. Grønn te inneholder også vitamin C og E, samt koffein og teanin.

Grønn te for vekttap -naturlig-sunt-produkt

Den spesielle kombinasjonen av ingredienser i grønn te har vist i flere studier at den har en reduserende effekt på absorpsjon av fett i mage og tarm. Den grunnleggende energimetabolismen økes, og dette stimulerer stoffskiftet. De bitre stoffene reduserer sukkersult og fremmer leverfunksjonen. Dette fører til vekttap.

Grønn te for vekttap – Hvordan fungerer grønn te best?

grønn-te-slanking-drikking-helse-diett

I utgangspunktet har hver grønn te en positiv effekt på dietten og på et sunt vekttap. Men bare grønn te av høy kvalitet er bra for helsen din. Grønn te drikker i tetrapack inneholder vanligvis ekstra sukker eller andre søtningsmidler og er derfor ikke egentlig diett. For at så mye av de verdifulle bitterstoffene som mulig er inneholdt i te, bør blader foretrekkes og ikke poser eller kapsler. Som en støtte for dietten, bør grønn te integreres vellykket i det daglige kostholdet. Hvis du vil gå ned i vekt med grønn te, anbefales det å ha 2, 3 til 5 kopper, helst om morgenen og kl..

grønn-te-slanking-tips-effekter-varianter

En vitenskapelig studie har vist at mengden fytokjemikalier øker jo lenger du lar de grønne tebladene trekke i vannet. Hell den på 100 grader og la den trekke i syv minutter, noe som anses som optimalt. Andre anbefalinger om tilberedning motsier denne informasjonen og råder deg til å helle grønn te med litt avkjølt vann, ca 80 – 85 grader, og la den trekke i bare fem minutter. Ellers smaker teen for bitter og blir uspiselig uten søtningsmidler.

Hvilke typer grønn te for vekttap

grønn-te-slanking-drikking-helse-tips

En kombinasjon av forskjellige typer grønn te er spesielt effektiv for å fremme vekttap. Sencha, Gyokuro, Bancha, Matcha eller Benifuuki-pulver av høy kvalitet er spesielt egnet for dette. Du bør konsumere rundt 5 kopper om dagen i minst 2-3 måneder. Hvis du ikke vil bestemme deg direkte for en variant, kan du prøve noen få først.

grønn-te-slanking-blader-te-type-tips

Det er ikke uvanlig at mennesker lider av skadet tarmflora. Tarmsopp trenger mye sukker for å overleve og kan til og med utløse sult etter søtsaker. De forskjellige typene grønn te bidrar til en styrking og langsiktig utvinning av tarmslimhinnene. Det viktigste er ikke å bekjempe tarmsoppene direkte, men å forbedre stoffskiftet fundamentalt. Derfor kan regelmessig bruk av grønn te være et svært effektivt tiltak. Enkelte varianter, for eksempel Bancha og Sencha te, kan være svært nyttig her. De fører til en nedgang i sultfølelse. Sør -afrikansk hoodia -te er en kraftig appetittdempende. I det følgende gir vi deg nyttig informasjon om de forskjellige variantene.

Sencha te – fettmetabolisme

grønn-te-slanking-sencha-teblader

Sencha te er en japansk te som generelt er veldig harmonisk og omfattende. Det forbedrer leverens funksjon, det kardiovaskulære systemet og immunsystemet.

Gyokuro – sukkermetabolisme

grønn-te-slanking-varianter-gyokuro-

Gyokuro har spesielle aktive ingredienser som har en positiv effekt på sukkermetabolismen. Det regnes også som et av de beste naturlige rettsmidler for nyresykdommer.

Bancha te – mot sopp i tarmene og surhet

grønn-te-slanking-varianter-typer-bancha15

Mange vet ikke at overforsuring av kroppen forstyrrer fettmetabolismen alvorlig og kan føre til fedme eller gjøre det ekstremt vanskelig å gå ned i vekt. Bancha -te kan være svært nyttig mot tarmsopp og for en sunn tarmflora.

Matcha – den sterkeste antioksidanten

grønn-te-slanking-matcha-pulver

Et dårlig kosthold eller toksiner absorberer mange frie radikaler i kroppen, noe som påvirker stoffskiftet alvorlig. Antioksidantene virker mot dette, og en av de sterkeste er den grønne pulvermatchen. Inntak av matcha kan ha en veldig god effekt på stoffskiftet. Det øker også den basale metabolske hastigheten – antall kalorier brent per dag med samme bevegelse.

Benifuuki pulver – for leveren og mot sukkersult

grønn-te-slanking-varianter-Benifuuki-pulver

Benifuuki har spesielle bitre stoffer som ellers ikke kan finnes i denne formen på noen annen plante. I tillegg er pulveret ekstremt nyttig for leveren og for hele metabolismen. Det er også nyttig mot allergi.

Hoodia te – appetittnedsettende

grønn-te-slanking-matcha-pulver-glass

Hoodia er en plante som ble brukt av urbefolkningen i Kalahari -ørkenen i Sør -Afrika og Namibia for å undertrykke appetitten. Det var et effektivt middel for hungersnød eller når mat ikke var mulig. Hoodia-te anses også å være stemningsfremmende. Planten er imidlertid veldig sjelden, vokser veldig sakte og er beskyttet av arter. Det anbefales å blande Hoodia med en annen mild te og ikke drikke den ren.

grønn-te-slanking-varianter-typer-oversikt

Spesielle kombinasjoner av forskjellige teer spredt utover dagen har en mye større effekt enn om du bare hadde spist én type grønn te. En annen faktor er tilberedningen av teen. Riktig dosering, vanntemperatur og bryggetid er av stor betydning for ønsket effekt. I det følgende presenterer vi noen spesifikke kombinasjoner:

Secha + Gyokuro – fremmer fett og sukker metabolisme

Bancha + Matcha + Benifuuki – for tarmfloraen, mot sopp og surhet, sterk antioksidant

Hoodia -te som supplement til en annen type te for godt humør og som appetittdempende middel

Avhengig av typen te, er ingrediensene svært forskjellige. Du kan dra nytte av de beste effektene av grønn te hvis den er av høy kvalitet. Det er tilrådelig å ha en førsteklasses kvalitet som har en effektivitet på >90% garantert å konsumere. Ved alvorlige metabolske problemer, en førsteklasses kvalitet ( >95% effektivitet).

grønn-te-slanking-diett-metabolisme

Den positive effekten av grønn te for å miste vekt eller for å kurere sykdommer er ikke vitenskapelig bevist. Også i Tyskland har Institute for Nutritional Research i Potsdam forsket på grønn te. Funnet om at grønn te inneholder mange bitre stoffer som gradvis hemmer appetitten på søtsaker og fremmer smelting av kroppsfett, er ubestridt. Men du bør være oppmerksom på at dette ikke er en sølvkule i kampen mot kalorier. Grønn te kan bare sterkt støtte en diett, men tilstrekkelig mosjon og et bevisst kosthold er også ekstremt viktig. For en optimal effekt må du spise usøtet grønn te regelmessig. Tross alt, det smaker godt, og hvis stoffskiftet tjener på det på siden, er det enda bedre.

Previous Post
Jogging i stedet for kondisjon? Fordelene med å løpe på et øyeblikk
Next Post
Bulgarian Bag effektiv for muskelbygging og styrketrening