15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Med blå øyne ser en blå kohl spesielt flott ut! Denne opplæringen viser

Blå eyeliner med sminkeveiledning for kohl og eyeliner

Å bruke eyeliner er en lek for noen. Men når det gjelder bruk av fargede eyeliners blir det litt vanskeligere. Grunnen til dette er at fargerike eyelinerfarger ikke ser så subtile eller uformelle ut som svart eller brun. Det blå eyeliner -utseendet var raseri på 80 -tallet, men det gjør et stort comeback i dag. Hvorvidt denne øyesminken ser veldig smigrende eller ganske upassende ut, avhenger først og fremst av blåfargen og øyefargen din. Hvis du befinner deg i et dilemma om den blå eyeliner er riktig for deg, hvorfor ikke prøve følgende utseende. Opplæringen vår viser at en blå kohl passer godt med blå øyne. Kombinasjonen av svart gel eyeliner og brun øyenskygge får den blå kohl til å se mindre påtrengende ut og får fortsatt øynene til å skinne vakkert.

En blå kohl ser strålende ut

Blue eyeliner makeup guide produkter og verktøy

Sminkeprodukter og verktøy:

Concealer

Festepulver

Øyenskygge i okerbrun, matt

Øyenskygge i brun, matt

Svart kohl

Svart eyeliner, flytende

Blå eyeliner

Øyenvippe curler

Mascara

Fuktighetskrem

Primefylling for porer

Fundament

Bryn blyant

Øyenbrynsgel

Bronzing pulver

rouge

Markeringstusj

Leppeforing i støvete rosa

Leppestift i gammelrosa, matt

Flat kabuki børste

Sminkesvamper

Flat foundation børste

Krøllbørste

Blenderbørste

Blyantbørste

Flat øyenskygge børste

Smudger børste

Vinklet børste

Fluffy pulverbørste

Leppebørste

Blå kohl sminkeutseende: trinnvise instruksjoner

Forbered øyelokkene med concealer før du sminker deg

Først, tørk litt concealer på øyelokkene med fingrene. Fordel den deretter jevnt med en sminkesvamp. Påfør deretter settingpulver med en flat foundationbørste.

Smink øyne med tre forskjellige børster

Bruk nå brettebørsten for å påføre okerbrun øyenskygge på øyelokkets brett. Legg denne nyansen til de ytre hjørnene av øynene dine også. Slør harde linjer med blenderbørsten. Bruk bronsepulver for å legge ekstra vekt på brettet. Påfør brun øyenskygge i form av en trekant på det ytre hjørnet av øyet og bruk krøllbørsten til å flekke den mot det ytre hjørnet av øyet. Bland øyenskyggen med en blenderbørste.

Fremhev den nedre øyekonturen med en flekk og blyantbørste

Lag den nedre øyekonturen med den okerbrune øyenskyggen. Skygge den ytre vippekanten med bronsepulver og blyantbørsten. Smør øyeskyggeovergangene med flekkbørsten.

Tegn en strek langs den øvre vippekanten med svart kohl

Tegn en eyeliner med flytende eyeliner Instruksjoner

blå kohl langs eyeliner -linjen skaper vakre fargetoner

Bruk den svarte kohl til å tegne en tynn linje over vippekanten og gjenskape den øvre vannlinjen. Med den flytende eyeliner i svart, tegner du en svalehalet eyeliner. Påfør blå kohl langs eyeliner -streken og flekk linjene med flekkbørsten. Gå over det igjen med den blå kohl for å få en ugjennomsiktig farge.

Form vippene, påfør blekk og gre øyenbrynene

Krøl vippene med øyenvippekrølleren og påfør mascara på de øvre vippene.

lag det perfekte fundamentet med foundation concealer og pulver

Forbered ansiktet nå med fuktighetskrem og en porefyllende primer. Dup foundation på midten av ansiktet. Bruk den flate kabukibørsten til å spre dem fint over ansiktet ditt.

Nå gre øyenbrynene og bruk øyenbrynsblyanten til å jevne ut eventuelle lyspunkter. Til slutt, gre pannhårene med øyenbrynsgel.

Dekk mørke ringer under øynene med concealeren og påfør deretter en concealer på midten av pannen, nesebroen og cupidens bue. Dup produktet med den flate kabukibørsten og bland det ut med sminkesvampen. Påfør til slutt pulver med pulverbørsten.

Definer ansiktstrekk med rødme bronzer og highlighter

Legg vekt på kinnbeina og pannen med bronsepulver og en vinklet børste. Bruk deretter den samme børsten til å stryke nesen og haken forsiktig. Påfør rødme på kinnbeina med kabukibørsten og stryk nesen et par ganger. Legg litt av merkepennen på baksiden av hånden din og bruk fingertuppene til å spre produktet på kinnbeina. Marker også nesetippen.

Blå eyeliner i kombinasjon med gamle rosa lepper

Med en leppeforing i støvrosa, må du først spore leppene og deretter fylle dem inn. Bland overgangene med en leppebørste. Påfør til slutt leppestift.

Blå eyeliner -look i kombinasjon med gamle rosa lepper

Previous Post
Originale og skremmende Halloween-sminketips for menn, kvinner og barn
Next Post
DIY vindusdekorasjon for sommeren – 8 instruksjoner for kreative smykker og personvernskjermer