15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sminkeinstruksjoner: Naturlig kuttet krøllete øyesminke og rosa lepper

Klipp brett øyesminke i instruksjoner for matte nakenfarger

Den siste trenden som enkelt kan gjøres opp, kalles Cut Crease. Med denne øyesminkevarianten er øyelokkets brett understreket med en mørk farge, mens det bevegelige lokket består av en lysere nyanse. Det er veldig viktig at lysere og mørkere øyenskygger tydelig skiller seg ut fra hverandre. Kombinasjonen av begge tonene sikrer at øynene ser større og mer åpne ut. Cut cut -utseendet kommer i veldig forskjellige fargeideer, som kan være mer eller mindre merkbare. I dag vil vi vise deg hvordan du kan bruke naturlig cut-crease-øyesminke i matt nakenfarge.

Klipp ut sminkeverktøy og produkter

Sminkeprodukter og sminkeverktøy:

Concealer

Festepulver

Øyenskygge i okerbrun, matt

Taupe øyenskygge, matt

Øyenskygge i naken, matt

Øyenskygge i sølv, skinnende

Svart kohl

Svart gel eyeliner

Øyenvippe curler

Mascara

Fuktighetskrem

Primefylling for porer

Øyenbrynsgel

Bronzing pulver

rouge

Highlighter

Leppeforing i støvete rosa

Rosa leppestift

Sminkesvamper

Flat foundation børste

Krøllbørste

Blenderbørste

Flat øyenskygge børste, liten

Flat øyenskygge børste, middels størrelse

Smudger børste

Vinklet børste

Stor, luftig ansiktsbørste

Vinklet børste

Kabuki børste

Viftebørste

Leppebørste

Eyelids prime concealer som en øyenskygge

Primer først øyelokkene. En concealer kan brukes fantastisk som en øyenskygge. Bank dette på det bevegelige lokket opp til øyenbrynet og bland det deretter med en sminkesvamp. Sett til slutt concealeren på plass med pulver og en flat foundationbørste.

Bruk rynkebørsten for å påføre okerbrun øyenskygge på øyelokkets brett. Slør de harde linjene med blenderbørsten. Bruk taupe -øyenskyggen for å ytterligere fremheve brettet. Og blande øyenskyggen igjen med blenderbørsten.

Cut Crease Eye Makeup i Nude Matte Makeup Instruksjoner

Påfør nå concealer på hele det bevegelige lokket. Den beste måten å gjøre dette på er å bruke en liten, definerende øyenskygge børste. Utvid Cut Crease -fremhevelsen til øyets ytre hjørne og diagonalt mot enden av øyenbrynet som en slags eyeliner. Bruk en ren øyenskygge børste, påfør den nakenfargede øyenskyggen over concealeren.

Deretter er den nedre øyekonturen skyggelagt med den okerbrune øyenskyggen og dermed understreket. Den beste måten å gjøre dette på er å bruke flekkbørsten. Du kan legge til en taupe øyenskygge til dette. Bruk den flate øyenskygge børsten til å plukke opp sølv øyenskygge og plassere den i det indre hjørnet av øyet.

Lag Cut Crease Eye Makeup selv Tegn eyeliner

Bruk svart kohl for å understreke den ytre tredjedelen av nedre og øvre vippekant. Tegn nå en eyeliner med gelelinjen og den vinklede eyelinerbørsten.

Form og påfør øyenvipper

Til slutt bøy vippene med øyenvippekrøllen og påfør deretter mascara på de øvre og nedre vippene.

Form øyenbrynene til det perfekte fundamentet før du sminker deg

Påfør fuktighetskrem over hele ansiktet og arbeid porefyllende primer inn i huden ved hjelp av sirkulære bevegelser. Dup foundation på midten av ansiktet og fordel den jevnt med en sminkesvamp. Gre øyenbrynene med øyenbrynsgel og kjør sminkesvampen over øyenbrynene for å fjerne overflødig gel.

Dekk mørke sirkler med concealer og sett med pulver

Påfør concealer på de utstående delene av ansiktet (kinnben, nesebro, Amors bue og midt i pannen). Bland alt godt med sminkesvampen. Påfør pulver til området under øynene. For resten av ansiktet, bruk en stor luftig pulverbørste.

Kontur ansikt, påfør blush pulver og highlighter

Definer ansiktet ditt med bronsepulver og en vinklet børste. Beveg børsten forsiktig under kinnbeina og på pannen. Bruk en kabukibørste for å påføre rødme. Bruk viftebørsten til å påføre en highlighter på kinnbeina, nesebroen og Amors bue.

Trekk inn leppene med leppeforing og fyll ut med leppestift

Spor leppene med en leppeforing i støvete rosa. Slør konturen litt mykere med en leppebørste. Fyll deretter på leppene med en rosa leppestift.

Klipp øyemake-up i matte nakenfarger perfekt for blå øyne

Cut Crease Eye Makeup Trend Guide

Previous Post
Effektiv fettsuging på mage, ben og hofter
Next Post
Bygg et pepperkakehus av shortbread cookies – klassikeren med en forskjell uten baking