15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Påfør bryllupssminke i lilla rosa og uthevede blå øyne

Bryllupssminke i lilla rosa perfekt for blå øyne

Rosa er fargen på spenning, forventning, livlighet, vitalitet og sist, men ikke minst, romantikk. De rosa tonene spenner fra delikate fersken- og laksetoner til mørkrosa. Den dristige, men likevel reserverte lilla rosa er perfekt for elegant bryllupssminke og ser frisk og stilig ut på samme tid. Dette sminkeutseendet får alle øyne, uansett hvilken øyenfarge, glans og som passer til alle typer.

Produkter og børster for denne brudesminke

Produkter og sminkeverktøy du trenger for sminke:

Concealer

Festepulver

Grå rosa øyenskygge

Taupe øyenskygge, matt

Svart kohl

Øyenvippe curler

Mascara

Øyenbrynsgel

Fuktighetskrem

Primer

Fundament

Bronzing pulver

rouge

Highlighter

Grå rosa leppestift

Sminkesvamper

Flat foundation børste

Krøllbørste

Blandingsbørste

Blyantbørste

Vinklet eyeliner børste

Stor luftig ansiktsbørste

Sculpting Brush (Kabuki)

Vinklet rødme børste

Konisk highlighter børste

Flat øyenskygge børste

Lag din egen bryllupsminke og fyll øyelokkene

For å gjøre denne romantiske bryllupssminken må du først prime øyelokkene med en liten concealer. Bruk sminkesvampen for å fordele produktet jevnt. Påfør deretter settingpulveret med en flat foundationbørste. Det sikrer at dekklaget også varer.

Påfør bryllupssminke i lilla rosa øyenskygge

Påfør den lilla rosa øyenskyggen på hele det bevegelige lokket med fingeren. Deretter plukker du opp den brune nyansen med brettebørsten og legger den i øyelokkets brett. Bruk blenderbørsten til å flekke de harde linjene for å skape en røykfylt effekt.

Bryllupssminke i lilla rosa, subtil eyeliner med svart kohl

Bruk den svarte kohl til å tegne en linje i den ytre tredjedelen av øyelokket, nær den øvre vippekanten. Bruk en vinklet eyelinerbørste for å tegne kohllinjen utover og lage en presis vinge. Bruk også kohl på vannlinjen for å visuelt forstørre øynene.

Bringer bryllupsminke i form med lilla rosa øyevipper og bryn

Bruk nå en øyevippekrøller for å krølle vippene og få øynene til å se større ut. Påfør mascara på de øvre vippene. Form til slutt øyenbrynene med øyenbrynsgelen.

Wedding Makeup Moisturizer Primer Foundation

Påfør fuktighetskrem over hele ansiktet. Påfør fundamentet på midten av ansiktet ditt, og tørk det jevnt av med en svamp.

Bryllupssminkeinstruksjoner Påfør concealer under øynene

Påfør concealer på de utstående delene av ansiktet: midten av pannen, nesebroen og Amors bue. Du kan også bruke den til å dekke mørke ringer under øynene. Bland alt med svampen. Bruk den flate foundationbørsten til å påføre litt pulver til området under øynene.

Bryllupssminke konturerer ansiktet med pulverblush bronzer og highlighter

Bruk den store, luftige børsten til å pudre hele ansiktet ditt. Bruk kabukibørsten til å påføre litt bronzingpulver på kinnbeinene og templene. Påfør rødme med den vinklede blushbørsten. Bruk den koniske børsten for å påføre highlighteren på nesetippen, leppens hjerte og over kinnbeina.

Bryllupssminke i lilla rosa make-up-aksenter med highlighter

Bruk den flate øyenskygge -børsten til å sette litt highlighter i det indre øyekroken og under øyenbrynet. Påfør til slutt leppestiften og tørk den av med fingeren for å skape et matt utseende.

Brudesminke for blå øyne støvete rosa nyanser

Previous Post
Null avfall når du reiser – tips for en bærekraftig ferie!
Next Post
Bygg et pepperkakehus av shortbread cookies – klassikeren med en forskjell uten baking