15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Jogging i stedet for kondisjon? Fordelene med å løpe på et øyeblikk

running trainig er morsomt lykkelig sammen gjør deg slank

Selv om du tilbringer tiden din på treningssenteret i flere uker, kommer de gode resultatene først etter at du har inkludert løping i treningsprogrammet. Gå for det, og du vil snart kunne se frem til en flat mage. Den første av de mange fordeler mens du løper er der allerede!

Hvorfor skal vi bry oss om helsemessige fordeler ved å løpe??

Jevn fettfordeling Ernæring Visceralt fett omslutter farlige indre organer

Mage- og hoftefett bringer helse i fare fordi de omslutter de indre organene, spesielt i fordøyelsessystemet. Som et resultat øker såkalt visceralt fett risikoen for type 2 diabetes og hjerte- og karsykdommer. Ifølge forskning fra Duke University Medical Center skiller helsen seg ut Fordeler med å løpe gjennom en raskere fjerning av disse viscerale fettene sammenlignet med resultatet av muskeltrening.

Selv om du anser deg selv som normalvektig, må du hele tiden sørge for at fettfordelingen er jevn. Heldigvis er det viscerale fettet mye lettere å fjerne enn det subkutane fettet.

Oppdag de viktige fordelene for deg når du løper

jogge familier morsom fritid nær naturen sportslige klær passe

Jogg hvor du vil – raskere eller langsommere. Det er viktig å vise utholdenhet og utholdenhet rundt Fordeler med å løpe å kunne huske.

Når du løper, må du først observere maksimal hjerterytme. Ikke overskrid denne grensen! Slik at fettforbrenningen begynner, sikter du mot en viss intensitet av hjertestress. Dette sikrer et optimalt forbruk av kalorier og dermed et effektivt vekttap.

Nybegynnere bør heller jogge saktere og gradvis øke tempoet. Hvis du føler deg ubehagelig med å svette for mye, puster vanskelig og ikke lenger kan snakke, så må du stoppe! Etter en kort pause på ca 5 minutter, gå bort, men med lavere intensitet. Det anbefales at du tillater deg selv en slik pause hvert 10-15 minutt. I tillegg bør du alltid utøve pulskontroll når du får sjansen.

Tross alt tar det omtrent 12 uker før massen av visceralt fett i kroppen synker merkbart.

Å løpe sammen er enda morsommere

jogge sammen jenter brenner fett smil føler seg i form

Nyt følelsen av velvære mens du løper

fordelene ved å løpe føles godt nytelse sunne kilo natur

Løping vil holde deg slank og i toppform

løpeintensitet puls sport holde seg slank gå ned i vektkontroll

Previous Post
10 bunndekkende planter som et alternativ til plener
Next Post
Flotte yogaøvelser for deg og babyen din tone hele kroppen