15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Progressive linser i trend – hvorfor multifokale briller er verdt

Progressive briller med trendpraktiske fordeler

Borte er dagene da flere par briller stadig ble skiftet – ett for å jobbe på datamaskinen, et for å ta en tur med venner, et for å lese. Multifokalglassene gir en praktisk løsning ved at de kan korrigere nærsynthet og presbyopi på samme tid og er også godt egnet for mellomområdet som skjermarbeidsbriller. Ikke rart at allrounderne nyter stor popularitet – varifokaler er utvilsomt trendy.

Trenden mot varifokale briller – hva er egentlig multifokale briller??

Progressive linser i trendavlesningsfordelene

I motsetning til enkeltsynsglass består det progressive objektivet av tre områder, hvert område har forskjellige styrker. Over er sonen for avstandssyn / mer enn 2-3 meter /, som sømløst smelter inn i det såkalte mellomområdet – det korrigerer synsskarpheten mellom 0,7 – 2 meter. Helt nederst er nærsynssonen. Kantsonen er til venstre og høyre for det definerte synsfeltet – et minimalt uskarpt område som de fleste ubevisst korrigerer ved å bevege hodet.

Den komplekse produksjonsprosessen gjør at alle områder inkonsekvent kan innlemmes i glasset. Uansett oppfattes randsonen annerledes av alle – det er derfor de fleste produsenter tilbyr flere varianter med kantsoner av forskjellig størrelse.

Hva må du tenke på når du kjøper multifokale briller

Varifokale briller-trend-gå-nærsynthet-praktisk

Før Kjøp varifocals Et besøk til optikeren anbefales slik at reseptet kan bestemmes nøyaktig, deretter blir linsene sentrert og deretter velges en passende ramme og justeres deretter. De riktige verdiene er svært viktige for sluttresultatet og kundetilfredshet.

De som søker detaljert råd fra optikeren vil ofte også få nyttige tips for den senere fortrolighetsfasen. I utgangspunktet gjelder den gylne regelen – den som er tidligere / ca. fra 40 år / velger varifokale briller, vil du bli vant til dem raskere. Fremfor alt er det viktig å bruke brillene så ofte som mulig helt fra starten. Vanligvis føler de fleste seg godt etter noen dager og kan bruke brillene uten problemer, men i enkelte tilfeller kan hodepine og muligens svimmelhet ta en til to uker å bli vant til det. Et enkelt triks kan hjelpe – å flytte hodet ned / opp langsommere enn vanlig i begynnelsen.

Progressive linser i trend – hva er forskjellene i kvalitet?

Varifokale briller-trend-kvinner-datamaskinbriller-langsynthet

Når du har bestemt deg for varifocals, kan du velge mellom forskjellige versjoner og pakker – standard, komfort, premium. Men hvordan er varifokaler egentlig forskjellige??

Briller av høy kvalitet i førsteklasses kvalitet produseres i henhold til dine egne krav og livsstil. De har små kantsoner og en behagelig ramme. Etter å ha mottatt brillene, kan brillene også justeres om nødvendig. Sluttproduktet lages derfor i nært samarbeid mellom optikeren og produsenten.

Det er flere varianter å velge mellom for kjøpet selv – nettbutikker tilbyr mange modeller og er mer fleksible sammenlignet med brillebutikker, men det er ingen råd på stedet. Brillebutikker derimot, gir gode råd, men valget er vanligvis begrenset. som Produsenter som Brille.de viser seg å være optimale for eksempel, som kombinerer fordelene med begge alternativene i en tjeneste. Du har et nettverk av partneroptikk, der alle kan få detaljerte råd og bestille de nye brillene.

Varifokale briller-trend-runde-briller-retro-stil

Previous Post
Instruksjoner for øyesminke: Tips for sminke for en festlook
Next Post
Eksempel på blomsterrik hageplanlegging og et koselig sittegruppe