15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Vårfarger – tips for mote og styling i de riktige tonene

vårfarger styling-sminke-tips-klær-tilbehør

De riktige fargene når det gjelder mote og styling er et spørsmål om type. Mens kalde farger ser bedre ut for noen, bør andre typer gå for varme farger. Følgelig er det også en bestemt type for hver sesong, som bestemmes av karakteristiske farger og fargenyanser. Denne artikkelen handler spesielt om fjærtypen, som hovedsakelig er preget av varme toner. Vi har noen stylingtips og passende Vårfarger sett sammen for deg å vurdere når du setter antrekket og stylingen sammen. Vær tro mot din type!

Vårtype farger – Hvordan vet jeg typen min?

vårfarger gwyneth-paltrow-fregner-rød-hår-blond

En enkel test kan fortelle om du er en fjærtype. For å gjøre dette trenger du sølv- og gullsmykker. Stå foran et speil og hold først gullsmykkene i ansiktet ditt. Hvis dette, i motsetning til sølvsmykker, får huden din til å lyse, kan du anta at du er en høst- eller vårtype. Sølvsmykker sørger da for at huden din ser ganske brun ut.

Vårtype farger avhengig av hud, øye og hårfarge

vårtype farger fargetyper-sesonger-vår-sommer-høst-vinter

For å kunne utelukke høsttypen, bør du vurdere hud- og hårfargen din. Vårtypen har en lys hårfarge som skinner i solen. Disse inkluderer mørk blond, kobber rød eller rød blond og også honning blond. Hvis du er lys hudtone, er dette et tegn på at du er en vårkarl. Huden skal også ha en varm tone. Hvis du har fregner og en lys øyenfarge som blå, grå eller lysebrun, kan du bruke vårfarger for stylingen din.

Egnede farger for fjærtypen

vårtype-farger-fargepalett-varme-nyanser-grønn-turkis

Bruk delikate, lette og fremfor alt varme vårfarger for stylingen din. Gul, aprikos eller blågrønn er egnet. Gul er en flott grunnfarge for fjærtypen, som bør være minst 50% i stylingen. Dette gjelder både sminke og klær. I tillegg er det ungdommelige vårfarger som tomatrød, grønn, limegrønn, blek turkis, oransje og korall, som alle understreker ditt feminine og delikate utseende. For et mer offisielt forretningsantrekk kan du bruke fargen beige.

Kalde farger for vårtypen

vårfarger lysere-hudtype-hår-blond-medium brun

Du bør unngå kalde farger på våren. Azure blå og mørk lilla forstyrrer vårens harmoniske utseende, fordi de får huden din til å se for blek ut. Det samme gjelder svart. Generelt bør fjærtypen unngå mørke farger. Unngå lyse neonfarger og bruk alternativer til ren hvit. Vintage hvit, krem ​​eller champagne og en vakker naturlig hvit er egnet for dette.

Vårtype som kombinerer farger

vår-type-farger-delikat-korall-laks-grønt-antrekk

Selvfølgelig vil du ikke alltid ha et monokrom antrekk og styling. I dette tilfellet kan du trygt kombinere noen vårfarger. Den beste måten å oppnå et utseende med høy kontrast er kombinasjonene av lys lilla og lysegrønn, aprikos og blå, lysegrønn og rosa, rød og lilla eller gul og grå.

Vårfarger for sminke

vår type farger julianne-hough-blond-gull-shimmer-blå-øyne

Når det gjelder sminke, er det viktig at fargene får frem huden din og ikke undertrykker den. Det bør derfor velges delikat og helst inneholde et gult skjær. Rougen skal også velges delikat. Aprikos er perfekt fordi den komplimenterer hudtonen din. Andre passende vårfarger for sminke er lyse rød og rosa, som du bare kan bruke som leppestiftfarger for våren.

Øye sminke

vår type farger tips-ideer-styling-damer

Gjør øynene så nøytrale som mulig. Vårfargene oker og andre beige toner passer. Hvis du fortsatt vil understreke øynene med en mer slående farge, velger du en grønn nyanse som øyenskygge. Absolutt unngå blått og andre mørke farger. Totalt sett bør alle sminkefarger utfylle hverandre, og sterke kontraster bør unngås.

Velge riktig hårfarge

vår-type-farger-ideer-hår-farge-olsen-tvillinger-rød-brun-blond

I vårtypen er håret preget av en liten gullskimmer. I tilfelle du vil prøve en ny hårfarge, er det lurt å beholde denne gullglansen. Så du kan velge blonde høydepunkter eller gyldenrøde. Vårfarger i forskjellige nyanser av blond eller en hårfarge som ikke er mørkere enn mellombrun, passer for hele håret.

Vårtype farger for mote

vår-type-farger-oransje-antrekk-ekstravagante-stiler

Vi har allerede nevnt ovenfor hvilke farger som skal velges for vårens type klær. Subtile farger er derfor å foretrekke. Men hvis du vil style deg mer ekstravagant for en bestemt anledning, kan du gjøre dette med en sterk tomatrød eller en lys oransje. Til skjørt og bukser kan du også tørre å prøve en farge som ikke tilhører fjærtypen. Imidlertid må det opprettes en kompensasjon med den øvre delen. Vårfarger er definitivt etterspurt der igjen.

Smykkene for våren

vår-type-farger-smykker-gull-jade-turkis-rav

Siden du allerede har bestemt din type basert på smykketesten, er det unødvendig å si at gullsmykker er den beste varianten for deg. Steiner og andre aksenter i smykker kan bestå av vårfargene elfenben, turkis, jade, korall eller rav. Smykker av sølv eller platina får deg til å se blek ut og kan ikke understreke typen din.

Tips til folk som bruker briller

vår-type-farger-briller-varme-toner-brunt-glass

Ikke bare folk som bruker briller bør være spesielt oppmerksom på valg av briller. Solbriller, som er uunnværlige om sommeren, bør også velges med forsiktighet. Linsene og brillestellet bør ikke velges for å være mørke. Typiske vårfarger og et matt gull er egnet. Rimløse glass eller glass i sølv er uegnet.

Riktig neglelakk

vår-type-farger-lys-ser-rouge-aprikos-ansikt-sminke-neglelakk-negl design

Det er ikke så mye mer å si om vårens farger for neglelakken. Velg en av de nevnte fargene som er egnet for denne typen, eller lag et interessant negldesign fra de nevnte kombinasjonsvariantene. Du får et glamorøst negledesign med gull, en ekstravagant med rød eller lys oransje, og til hverdag velger du bare en av de mer subtile eller naturlige fargene.

Fargepalett for våren

vår-type-farger-ideer-fargepalett-nøytrale-toner-turkis-gulaktig

Over er en annen fargepalett som har satt sammen noen passende vårfarger. Dette vil gi deg en god retningslinje for matchende sminke, klær og tilbehør, hårfarge og neglelakk på et øyeblikk. Fremhev din varme fargetype med de riktige fargene og nyansene, og få utseendet ditt til å skinne!

Previous Post
Arkitekthus med glassfronter åpner seg mot naturen
Next Post
Lag ideer til påske for små og store – søte kaniner og andre motiver