15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Herrefrisyrer 2017: Du bruker mellomlangt hår i form av Bro Flow!

Herrefrisyrer-middels-langt-hår-Bradley-Cooper

Blant herrenes frisyrer 2017 er det et nytt hårklipp som fortsatt nyter stadig større popularitet! Bro Flow har allerede blitt sett av mange Hollywood -stjerner som Bradley Cooper, Dev Patel og Milo Ventimiglia og har også fanget våre hjerter. Mens andre populære hårklipp, som pompadour og undercut, er avhengige av klare linjer og sterke kontraster, bringer det nye snittet den uformelle, men moderne stilen frem. Denne frisyren trenger ikke mye styling heller! Bro Flow er det riktige valget for menn som heller vil ligge i sengen en halv time ekstra enn å stå opp tidligere for å style håret. Finn ut hvordan trendfrisyren ser ut nedenfor!

Menns frisyrer 2017: hva er typisk for bro -strømmen?

menn-frisyrer-medium-lang-bro-flow-2017

Middels langt hår som er tilfeldig kjemmet tilbake – det er det som gjør Bro Flow så spesiell. Krøllete sider er velkomne og oppmuntret også. “Middels lengde” står i utgangspunktet for hår som faller mellom haken og skulderen. Dette er mer som nakkehår.

Bakrusstjernen Bradley Cooper har lenge bevist at mellomlengden er absolutt stilig. Og selv om det kreves tålmodighet for å oppnå ønsket hårlengde på vei til middels langt hår, er resultatet definitivt verdt det. Denne frisyren gir hver herre et kult, uformelt og elegant utseende.

Slik styler du Bro Flow?

menns frisyrer-middels lengde-krøllete-Gerard-Butler

Bro Flow fikk navnet sitt fra formen, fordi håret faller uformelt og luftig bakover. En av fordelene med denne menns frisyre: den kan styles uten mye innsats og ser alltid flott ut. Så snart håret har vokst til ønsket lengde, bør du ha det hele formet av frisøren. Håret skal klippes kortere og lagvis på baksiden. Etter det er styling og omsorg superenkelt.

Hipster frisyre – ideer og stylingstips for menn og kvinner

Herrefrisyrer 2017/2018 – hva er og vil forbli i trenden, hva vil bli lagt til?

50 rockabilly -frisyrer for kvinner å style

Bro flyt med krølltyper

menns frisyrer-middels-lang-bro-flyt-krøllete-business-look

Når det gjelder styling, avhenger alt av om du har krøllete eller rett hår. Forresten, naturlige krøller er perfekte for dette utseendet! Menn med krøllete hår utstråler alltid en avslappet sjarm og ser umiddelbart hyggelige ut. Pass på at du har riktig hårlengde, slik at Bro Flow ikke ser for opprørsk ut. Krøllene skal falle løst, men ikke henge rundt ansiktet, men heller bli stukket bak ørene. Denne frisyren for menn gjør krøllete hår til et blikkfang uten at det kommer ut av kontroll.

menn-frisyrer-medium-lang-bro-flow-Dev-Patel

For å få håret i form kan du bruke gel, stylingkrem eller andre hårstylingsprodukter. Bare gni litt gel i hendene og kjør fingrene gjennom det fuktige håret fra forsiden til baksiden. Håret skal falle naturlig bakover. Noen høydepunkter foran ansiktet er generelt velkomne. Ikke arbeid gelen direkte inn i håret ved røttene. Deretter kan du enten la håret tørke naturlig eller tørke fra rygg til rygg på en lav innstilling. Sett med hårspray for ekstra hold.

menns frisyrer-medium-lengde-side parting-tynt-hår-milo-ventimiglia

Som nevnt tidligere, er denne frisyren perfekt for den krøllete typen. Men stjerner som Milo Ventimiglia og Keanu Reeves beviser også at Bro Flow ser like bra ut på menn med rett hår. Trendfrisyren ser mer raffinert og spesielt stilig ut.

Bro Flow for rette hårtyper

herre-frisyrer-middels-lang-2017-tynt-hår-skjegg-midtskille

Hvis du er vant til rett hår, kan en dyktig stylet bølge gi en fin forandring. En bølget tekstur og hold kan gis håret veldig raskt med en saltstråle i strandstil. En god idé for sommeren som vil bringe den strandfølelsen inn i hverdagen – selv når det ikke er sand i sikte.

Style middels langt hår i et slank utseende

menns frisyrer-medium-lang-bro-flow-styles-Luke-Bracey

Hvis du liker det elegante, klassiske utseendet, kan du prøve det våte utseendet. En våt effekt oppnås med et modellprodukt. Frisyren fungerer best med en pensel og mye gel. Med en mousse ser ikke utseendet for strengt ut. Sørg imidlertid for at denne hårstylingen ikke er egnet for menn med tynt hår. Ulempen her er at individuelle hår er sterkt bundet i hårstrå og hodebunnen kan sees veldig tydelig.

Kortere Bro-Flow-variant

menn-frisyrer-middels-lang-bro-flyt-tynt-hår

Til tross for navnet med et leken preg, kan Bro Flow også passe på kontoret. Trikset er å holde det uformelle utseendet innenfor grenser, slik at du blir profesjonell i et bedriftsmiljø. For dette bør håret klippes av til ørene. Lagene på baksiden er også litt kortere. Unngå det rotete utseendet og rett håret ditt ved hjelp av en kam og en liten mengde pomade.

Trendfrisyren ser også veldig bra ut på eldre menn

menns frisyrer-middels-grå-hår-bro-flyt

Denne trendfrisyren 2017 er ikke bare perfekt for unge menn. Selv herrer over 50 år kan bruke middels langt hår og se trygge ut med denne stylingen. Takket være sin tekstur og lengde, gir frisyren et ungdommelig preg til de mer modne mennene. Bro Flow er fortsatt en attraktiv frisyrevariant for menn med grått hår. Slik blir sølvhåret hentet frem.

Bro Flow hårklipp i kombinasjon med skjegg

menns frisyrer-middels-krøllete-sett-Harington

Herrefrisyrtrenden 2017 kan også kombineres godt med skjegg. Lang og buskete eller kort og velstelt – et skjegg gir hver mann et helt annet utseende. Utseendet er veldig maskulint og fokuserer på øynene. Sørg imidlertid for at for mye ansiktshår ikke gir et skummelt inntrykk.

Mann bolle

menns frisyrer-middels lengde-halv-bolle-bro-flyt

Takket være lengden er Bro Flow veldig allsidig og kan styles på forskjellige måter. Hvis håret har blitt lengre, er det ingenting som forhindrer “mannebollen”. Hipster -frisyren er et flott alternativ til håret som er kjemmet tilbake og er superenkelt å gjøre selv.

Og de som liker å bruke hatter om vinteren?

menns frisyrer-medium-lang-bro-flow-hatt

Hatter og mellomlangt hår går også veldig bra. Håret som stikker ut av hatten fremkaller et kult utseende. Det ser spesielt sofistikert ut i kombinasjon med fullt skjegg. For perfekt passform for håret under hatten, skyv håret løst oppover med fingrene og ta på hatten. På denne måten blir frisyren spart for uønsket flathet.

menns frisyrer-middels lengde-side skille-krøllete

Previous Post
Modulært husdesign for en ferie midt i skogen
Next Post
Full kroppstrening + kardio – den trendy pund -treningsøkten