15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bygging av stjernemuskler – Hvordan trener Hollywood -skuespillere for rollene som superhelter?

film superhelt og trente skuespillere for rollene som supermann batman og aquaman

Filmstjerner er kjent for sin evne til å totalrenovere kroppene sine når rollen krever det, og bygging av stjernemuskler har blitt en trend. Jo, kjendisene har også trenere og ernæringsfysiologer på vakt. Imidlertid er det stort sett opp til dem å få jobben gjort. Når vi ser på hennes svulmende biceps og sekspakke-mage, kan vi raskt se at dette ikke var noen lett oppgave. Fra Ryan Reynolds intense treningsøkter til Ben Afflecks tidlige morgentreninger, her er hvordan Hollywood -gutta holder seg i god form.

Muscle Building the Stars – Jason Momoa

jason momoa på comic con som akvaman med muskelbygging av stjernene og strengt treningsprogram

Jason Momoa var allerede i form da han fanget hjerter til kvinner over hele verden som Khal Drogo i kultserien “Game of Thrones”. Imidlertid måtte han gjøre noen diettendringer for å vise frem musklene for rollen som Aquaman i DC Comics -filmen med samme navn. Trener Stuart Walton deler hva Momoa spiste som forberedelse til hans inntrykk av Aquaman -helten. Du vil kanskje bli overrasket over å høre at han ikke ble utestengt fra mat. I stedet jobbet paret for å påvirke skuespillerens inntak av makronæringsstoffer. Før en intens trening, lastet han karbohydrater inn i kroppen. Frisk frukt for svetteøkter tidlig på morgenen eller ris og quinoa før trening på kvelden var en del av menyen hans. Når det gjelder egg og fett, elsket superhelten som bor i havet sashimi (hovedsakelig barramundi og laks) samt biff, avokado og olivenolje.

Hugh Jackman

50 år gamle hugh jackman er i toppform for sin rolle som jerv

Hugh Jackman har alltid vært i form, men hans metamorfose til Wolverine blir ofte hyllet som den ultimate superheltomformingen. Den 50 år gamle Aussien fastet hver dag for å komme seg opp. Jackman fulgte også 16: 8 -dietten, der alle måltider ble justert i en periode på åtte timer og de resterende 16 ble faste. Sytti prosent av kroppen hans var kostholdet hans, og det var det som gjorde hans største endring. Skuespilleren begynte å trene seks måneder før filmingen. Han fulgte en progressiv overbelastningsplan for å styrke kjerneøvelsene. I følge Men’s Fitness handler det om å starte lys, bruke bare en liten prosentandel av maks, gradvis øke vektene og redusere repetisjonene slik at du treffer platåene på bare noen få uker.

Ryan Reynolds

Filmstjernen Ryan Raynolds på premieren på filmen Deadpool 2

Ryan Reynolds er ikke fan av superhelter, men ifølge treneren Bobby Strom har ikke skuespilleren den samme fysikken hver gang. For å forberede seg på rollen i filmen Green Lantern begynte den 42 år gamle kanadieren å trene et år i forveien. Strom holdt faren til to på beina ved å bytte øvelser til rollen som Deadpool hver dag. Imidlertid ble de første 20 minuttene av hver økt viet abs.

ryan raynolds spiller i filmen deadpool og har bygget opp musklene spesielt for rollen

Treneren uttalte at han lagde mat til skuespilleren seks dager i uken. Han lagde sunn bolognesesaus som var 97 prosent fettfri biff. Treneren sauterte den i en panne med brokkoli og sin egen marinara -saus, sammen med svart pepper, litt cayennepepper og litt hvitløk. Ingen salt eller sukker, servert over brun ris eller brune risnudler av høy kvalitet.

Chris Pratt

chris pratt trener på mtv -musikkprisene for sin rolle som superhelt i galaksens voktere

Før debuten som Star-Lord on Guardians of the Galaxy var Chris Pratt kjent som Andy Dwyer on Parks and Recreation. Da 39-åringen bestemte seg for rollen, veide han rundt 120 kilo og mistet rundt 30 av dem på et imponerende seks måneder. Hemmeligheten bak Pratts transformasjon var masse kalorier, vann og intens styrketrening. I tillegg til løping, svømming, boksing, kickboksing og til og med en triathlon, økte Pratts ernæringsfysiolog sitt daglige kaloriinntak til hele 4000 kalorier og fikk skuespilleren til å drikke vann hele dagen.

Chris Hemsworth

chris hemsworth på premieren på blockbuster thor ragnarok med svart drakt

For å være ærlig, ser Chris Hemsworth alltid ut som en superhelt, men for å spille tordenguden i Thor måtte 35-åringen øke treningsrutinen, så vel som kostholdet. I en samtale innrømmet Hemsworth at han, som mange skuespillere, ofte spiste nesten annenhver time mens dietten besto hovedsakelig av protein. Han spiste endeløse mengder kyllingbryst, steker, fisk, grønnsaker og brun ris. Trebarnsfaren fikk også sin mening med mangeårig trener Luke Zocchi og sørget for at treningsplanen ble endret. Treningen hans handlet om å være variert. Hver gang skuespilleren trente armene, jobbet han også i boksehopp mellom settene. Ved å gjøre mer kardio, vil du sjokkere kroppen din og unngå problemer i visse områder.

Michael B. Jordan

michael b jordan som ryan coogler i rollene i filmen black panther and creed

Før Michael B. Jordan tok på seg rollen som skurken i Marvels superheltblokker “Black Panther”, måtte han bygge seriøse muskler for å spille tittelfiguren “Creed”. Jordans trener, Corey Calliet, avslørte at den 32 år gamle skuespilleren kombinerte cardio med sirkeltrening fire dager i uken for å forbrenne fett og være i form, slik at han kan spille sønnen til Rocky Balboas kjæreste, Adonis Creed.

For å forberede seg på rollen som Erik Killmonger, tok Jordan treningen til neste nivå. Han uttalte nylig i et intervju med Ellen DeGeneres på The Ellen Show at han strengt holdt seg til seks måltider, to til tre treningsøkter og en liter vann om dagen. Dessverre betydde det å måtte drikke så mye vann også å gå på toalettet ofte om natten. Jordans ernæringsplan var for høy til at han kunne kose seg. Det var vanskelig for ham å gå på en klubb eller på en fest eller få nye kontakter når han trengte å komme i form.

Chris Evans

chris evans spiller i superheltfilmen avengers som kaptein amerika og bygger muskler intensivt for det

For å komme i form av Captain America, jobbet Chris Evans tre timer om dagen, noen måneder før filmingen, sammen med den beste britiske treneren Simon Waterson. Han satte 37-åringen på et høyt, lavt rep-regime fylt med knebøy, markløft, skrå benkpress og pull-ups. Evans brukte også mange kroppsvekter og bygde inn noen få plyometrics for å få opp de raske fibrene hans.

muskelbygging av stjerner med streng diett for roller som kaptein amerika chris evans

Når det gjelder mat, holdt skuespilleren seg til et ikke-så-smakfullt kosthold med magert protein, ris og grønnsaker. Så den vanskelige delen var hovedsakelig å spise alt hele tiden. Det høres morsomt ut, men det er ikke hva en sann hengivenhet fra en ekte amerikansk helt er.

Henry Cavill

Henry Cavill som supermann på premieren av Batman vs Superman Down of Justice med smocking

For å få ham til å se ut som om han var raskere enn en racerkule i Batman vs Superman: Dawn of Justice, henvendte Henry Cavill seg til styrketrener Michael Blevins. Treneren utarbeidet en plan for mannen av stål som besto av fire faser: forberedelse, påfyll, orientering og vedlikehold. Den omfangsrike delen innebar å løfte vekter på en kompleks måte som samtidig bygde muskler, styrke og fart. Den 35 år gamle skuespilleren gjorde dette på en repeterende måte, noe som også økte hans utholdenhet.

muskelbygging stjernene oppnår med mye vekttrening og kostholdsplan

Det er en misforståelse at kardio påvirker stjernemuskulaturen negativt. Med en større arbeidskapasitet kan du trene hardere og lengre. Å bygge muskler uten kondisjonering er som å ha en imponerende motor uten bensintank – det er verdiløst. Cavill økte også matinntaket i løpet av månedene han var i Superman -form. Han spiste 5000 kalorier om dagen mens han filmet Man of Steel. Filmstjernen måtte spise protein først, så litt karbohydrater mens hun holdt sulten.

Tom Hardy

filmstjernen tom hardy bruker mange kampteknikker og styrketrening for sine roller som skurk og superhelt i gift og bane i batman

Etter rollene som Bane i “The Dark Knight Rises” og Max Rockatansky i “Mad Max”, er Tom Hardy ikke fremmed. For rollen som Eddie Brock i “Venom” bestemte imidlertid 41-åringen seg for å bytte treningsprogram. Ifølge noen kilder praktiserte Hardy kampsport, boksing og jiu-jitsu med profesjonelle MMA-krigere fem dager i uken. Treneren Mark Mene og den brasilianske Jiu-Jitsu Association of the Royal Marines støttet ham også. Når det gjelder skuespillerens kosthold, bør han konsumere magre proteiner, komplekse karbohydrater og mange grønne blader. Med alt dette sa Hardy imidlertid at transformasjonene av superhelter kan koste seg.

Ben Affleck

ben affleck på premieren på batman vs superman i svart dress

Den berømte muskelbyggingen av stjernene inkluderer også Ben Affleck, som også måtte trene hardt for sin rolle i “Batman vs. Superman”. Dette skjedde da han laget “Gone Girl” som, som mange kan forestille seg, ikke var lett. Før han startet sin daglige 14-timers trening, sto 46-åringen opp klokken 04.00. Afflecks ombygging av superhelter tok omtrent 15 måneder, alt fra 90 minutter til to og en halv time om dagen med en tidsplan på seks dager med trening og deretter en to-dagers pause. Så skuespilleren gjorde mye kroppsbygging og ville at han skulle bli sterk og legge til masse samtidig. Han brukte tunge manualer og andre vekter som grunnlag for trening. Trebarnsfaren fulgte også en diettplan som besto av 35 prosent magert protein, 45 prosent karbohydrater og 20 prosent essensielt fett.

Robert Downey jr.

Robert Downey jr trener for sin rolle som jernmann med kampteknikkene til Bruce Lee og holder seg i toppform

Da Robert Downey Jr. måtte spille Iron Man igjen i The Avengers, vendte den 54 år gamle skuespilleren seg til sin elskede Wing Chun-teknikk. Denne kampsporten ble berømt gjennom Bruce Lee. I forbindelse med treningen av Wing Chun gikk Downey i treningsmodus sammen med treneren Brad Bose. Downey reduserte det kardiovaskulære systemet og økte vekten han skulle løfte. Så han klarte å bygge opp omtrent 11 kilo muskelmasse. For å opprettholde sin masse måtte imidlertid faren til tre gå på en like intens diett. Han spiste hver tredje time mens treneren matet ham 30 prosent protein, 30 prosent fett og 40 prosent karbohydrater. Han spiste over 5000 kalorier om dagen i ni måneder. Hvis du ikke spiser så mye, godtar ikke kroppen din vekten.

Previous Post
Høsting av grønnsaker fra din egen hage: nyttige tips for nybegynnere
Next Post
Hula Hoop Fitness: Instruksjoner og de beste øvelsene for en slank midje!