15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Leilighet i middelhavsstil ved stranden fra Nest Designs

Deko-pute-dekor-på-kaffebordet

Dette vakre og solrike Leilighet ved stranden ligger i Sydney i Australia og er fra Reir design designet. Lisa Zhu utførte fotografiet og gjorde det tilgjengelig. Ta en titt og la deg bli erobret av de vakre fargene og møbleringsstilen i Middelhavet. For flere ideer om dekorasjon i denne stilen, se artikkelen vår.

Leilighet ved stranden med fokus på detaljer fra Middelhavet

Plaststoler-gjennomsiktig-kjøkken øy

Lyse pastelltoner som fersken og turkis, sitrongul og lys beige leder oss inn i en middelhavsatmosfære i Leilighet ved stranden i Sydney. I denne artikkelen trekkes vår oppmerksomhet til de små detaljene når det gjelder dekorasjon. Stilige og klassiske mønstre på teppet i spisestuen eller på pynteputene gir farge og munter følelse til de ellers hvite veggene. Kul turkis fra taket og fra de abstrakte kunstmaleriene gir oss følelsen av renslighet og fin kjøletid på de ellers varme dagene i nærheten av stranden. Og siden det er Australia, hilser de korallfargede flamingoer oss fra tekstilene på putetrekkene og fra veggdekorasjonen.

Leilighetsideer ved stranden for design

Marine-motiver-salongbord-laget av trelignende sandkasse

Den U-formede kjøkkenøya med høyglanset finish er en fantastisk bakgrunn for de gjennomsiktige plaststolene og de lett fargede blomstervasene og vinflasker. Til og med sitronene i metallkurven fanger øynene våre i den ellers hvite atmosfæren. Shabby chic er spisebordet og de polstrede stolene samt salongbordet i stuen, som minner om en sandkasse. Dekorative bøker, blå vannflasker med rund form og roseroser som blomster er plassert på nesten alle kommoder og sidebord. Den svart -hvite kommoden er spesielt belagt slik at den kan tilpasses middelhavsstilen. Fargerike keramiske vaser og til og med den turkisfargede desserten ser elegant ut. I studien sitter vi på en sitrongul stol eller på en retro lenestol med dyreprint. Lys og vakker Leilighet ved stranden med retro stil.

Soverom-med-lyse-farger-og-innredning

 Pelseteppe, keramisk dessert

moderne-kommode-med-blomstermønster-dekor

Monokrome møbeltoner med korall og turkis innredning 

Flamingo arbeidsbord med kastepute

Jernlykt av taperlys av trebord

Bordbord-teppe-med-mønster-polstrede stoler-spisebord

Hyller-for-vin-flasker-sitronskall

Kjøkken-med-U-form-høyglans-i-hvitt

Bøker-blomster-vase-lyse farger

Previous Post
Brygg ditt eget øl – Hvordan lage din egen favorittdrink med humlesmak
Next Post
Lag kreative påskeemballasje av stoff, papir og poser og pakk vakkert påskegaver