15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kombiner denimjakke for menn – slik kan du style antrekket ditt på en moderne måte

jeansjakke med pels i blå mann med kamera og skjegg

Når det gjelder uformelle klær, kan det være et mangfoldig alternativ å kombinere den rette denimjakken for menn. Jeans er imidlertid ikke den eneste måten å innlemme dette kule og bekymringsløse materialet i garderoben din. En uformell jakke kan lett brukes med mange stilige antrekk. Så dette plagget er perfekt for å legge til en enkel, men elegant finish på en rekke utseende. For å finne ut hvordan du skal vise frem denne typen herreklær, kan du bare lese gjennom disse nyttige tipsene. Finn ut hvordan du kan kombinere en denimjakke riktig og dermed få et imponerende utseende.

Jeansjakke kombinert for menn med stil

chino bukser og ankelstøvler i kombinasjon med en svart t-skjorte og hatt som tilbehør for herremote

Denimjakken har funnet sin offisielle plass i moderne garderober. Den ufargede uformelle jakken, som er drevet av vår lidenskap for jeans, tar på seg alle attributtene vi liker så godt med favorittjeansene våre – robuste, enkle og maskuline.

tykk vest av ull og skjorte under lett denimjakke i retrostil fra 90 -tallet

Det transporterer alle disse eiendommene til vår daglige stil. I tillegg, takket være allsidigheten til vask og klassisk snitt, tilgjengelig i alle farger i disse dager, passer den også godt med en rekke uformelle og elegante utseende, brukt upåfallende til enhver anledning eller som en hovedfunksjon når den brukes som tradisjonelle yttertøy.

Viktige tips for bruk av denimjakker

ny stil for menn med en kort denimjakke laget av forskjellige farger og stykker

For eksempel kan du enkelt bruke en denimjakke som beskyttelse mot kulde om vinteren eller få den til å se kul og åpen ut på våren. Uansett årstid er det noen viktige tips du må huske på:

  • Hold det nederste laget av antrekket relativt fint eller tynt. Dette er spesielt nyttig hvis du legger jakken over en strikket genser. Ikke bruk noe tykk eller tykk, ellers vil ikke jakken passe ordentlig.
  • Varier teksturen mellom brikkene for å legge til dybde og visuell interesse for lagene dine uten behov for dristige farger eller bokstaver.
  • For dobbel denim, følg regelen for menn: mørk for buksene og lysere for den øvre halvdelen. Med mindre du er like kul som Zac Efron eller en cowboy.
  • Eksperimenter med vask: mørkere om natten og mer elegante anledninger og lettere og mer slitt til sommer og hverdag.

Velg riktig farge og passform

kombiner sandfarget jakke og grå jeans med et brunt slips og lyseblå denimskjorte

Så hvis du ikke allerede har en denimjakke, er det på tide å investere i en. Det betyr imidlertid at du må bestemme deg for både fargen du vil ha og riktig passform. I dag kommer denimjakker i mange former og snitt, så du har et stort utvalg. Mens løse og overdimensjonerte design er flotte for et avslappet utseende, ser skreddersydde og forkortede stiler skarpere ut. Gå for et klassisk snitt og en denimjakke som ender i hoftene. Dette skal også føles stramt, men ikke for stramt når knappene er lukket.

Hva kan du ha på deg med en denimjakke?

kombinasjon av jakke med denimjakke for menn med moderne look

Denimjakker er ikke like allsidige som sportsjakker. I motsetning til sistnevnte kan du ikke kle disse opp og ned slik at de passer til omtrent hvilken som helst kleskode. Noen kan ha på seg en veldig fasjonabel denimjakke for menn over skjorte og slips, for eksempel er kontrasten mellom det mer formelle underlaget og det veldig uformelle yttertøyet for prangende for å få et godt utseende. Denimjakker er imidlertid allsidige ved at de kan kombineres godt med de fleste andre klesplagg som faller inn i kategorien casual klær i garderoben din. Disse sammenkoblingene kan imidlertid fortsatt være mer eller mindre ideelle, og vi vil avgrense det spekteret nedenfor.

kort jeansjakke med skjorte og slips for motebevisste menn

Når det gjelder hva du skal ha på deg under denimjakken, trenger du ofte bare ett lag. Selv om flere lag kan være interessante, vil du ikke eller trenger å legge til mye volum under en denimjakke. Et tynt grunnlag gjør at jakken kan henge komfortabelt og uten innsnevring. Slike topper er også egnet for et enklere og mer “økonomisk” utseende. Hvis du bruker øvre og nedre lag som en jeansjakke for menn, kan du forhindre at klærne dine ser for “utkledde” ut. For å gjøre dette må du imidlertid unngå å bruke for mange klesplagg i ett antrekk samtidig. Hvis du for eksempel bruker en flanellskjorte under jakken, må du unngå å bruke arbeidsstøvler i skinn og hatt.

menn kombinerer hvite sportssko og skreddersydde bukser med en skinnende denimjakke

Eller, med mindre du er en syklist eller vil ha dette utseendet, ikke ha en hvit t-skjorte under jakken og svarte jeans og svarte arbeidsstøvler. Bare la denimjakken være et naturlig tilbehør til de andre fritidsklærne du allerede har på deg. En denimjakke er et flott tillegg til en manns uformelle garderobe – det er stor sjanse for at du vil ha en dypt nede, så skaff deg en. Og så begynne å gjøre pokker av det. Det ser bare ut og føles bedre etter hvert som det blir eldre. Klær er bare like autentiske som den virkelige bruken du gjør av det.

 Blå denim jakke kombinere menn

mann med svarte solbriller bruker denim-farget jakke og stripet strikket genser

Mens denimjakker kommer i et mylder av farger i disse dager, er blå den mest klassiske og allsidige av dem. Når det gjelder blå jakker, er din formalitet tilstrekkelig sammen med vask av denim. Alle denimjakker er iboende veldig uformelle, men en denimjakke med mørk vask er litt mer “elegant” mens en denimjakke med lett vask er den mest casual. En middels vask ligger midt på midten og er sannsynligvis det beste alternativet – den er allsidig, klassisk og myk.

lastebukser med høye hæler og en blå denimjakke kombinerer seeblick for menn

Når det gjelder å velge en blå denimjakke, er det viktig å vurdere skyggen. Skulle du være på utkikk etter den ultimate designen eller noe å ha på deg om sommeren, er det best å gå for en lyseblå nyanse. Alternativt er mørkeblått passende hvis du vil lage en elegant estetikk eller kjole for de kaldere månedene.

Svart denim jakke kombinere menn

denim svart denim jakke menn kombinere med gensere og støvler

En svart denimjakke er også et elegant alternativ for menn og et utmerket alternativ til en skinnjakke. Den passer godt til både uformelle og elegante fritidsantrekk og kan kombineres med nesten alt i garderoben din. Selv om denne jakken er allsidig, passer den utvilsomt best med et helt svart antrekk. Dobbel denim kan være dobbelt så bra, selv om du åpenbart bryter regelen om “forskjellige nyanser”.

denimjakke kombinerer herreantrekk med bukser og joggesko utendørs

Imidlertid kan det også være veldig ille. Men for en feilfri måte å spleise jeans på, er svart og blått vanskelig å slå. Andre denimfarger kan oppnå det samme trikset: grått og til og med hvitt, selv om dette har sine egne farer.

Previous Post
Modulært husdesign for en ferie midt i skogen
Next Post
Full kroppstrening + kardio – den trendy pund -treningsøkten