15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Rutete bukser for menn – Plaidbukser er tilbake i trenden for motebevisste menn

elegant kombinasjon av blå rutete bukser og subtil genser med mokasiner foran en landskapsbakgrunn

Vi har alle sett de rutete buksene for kvinner, og nå ønsker vi å ta hensyn til tartanmønstret for menn. Etter vår mening burde hver mann som elsker mote og følger trender ha sjekket bukser. Det spiller ingen rolle hvilken type eller fargepalett det vil være. Du kan velge mellom rette, smale eller vidskårne tartanbukser, så vel som slått opp, beskåret eller joggebukse. Kombiner disse med andre monofoniske eller trykte klesplagg, tilbehør og sko. For flere interessante og stilige ideer, kan du rulle ned og bli inspirert av dem.

Rutete bukser for moderne antrekk

Johnny rotne sexpistoler i retten i tartanbuksedrakt og svart og hvit vinterfrakk

Tartan tok en morsom vending på 1900 -tallet. Tartanmønsteret, en gang favorisert av monarker og høyhælte mann, har kastet noe av sin overklasse gjennom nonconformism og punks. Hvis du også kjenner musikkhistorien, har du sannsynligvis sett Johnny Rotten, som var på prøve eller dissidentbrannen på scenen, også i tartan. Morsomt nok ble Royal Stewart -tartan en uunnværlig del av punkuniformen til tross for at den først skulle sikre kongelig tillatelse til å bruke den.

elegant mote med sporty stil kombinere joggesko, rutete bukser og blazertrend

For å oppnå et elegant utseende med det, kan du prøve noen klassiske ideer. Ta for eksempel en hvit skjorte, og kombiner den med et stripet slips, grå vest, grå blazer eller svarte rutete bukser og svarte sko. Selvfølgelig kan du kombinere klassiske og uformelle stiler, for eksempel en hvit semsket jakke og en brun filthatt med en hvit skjorte med knapp, et enkelt grått slips og tweed-rutede bukser.

street wear mote kontrollerte bukser oransje jakke strikket genser skjerf og lue

Rutete bukser får hvert vanlige antrekk til å se kult og stilig ut. Du kan leke med dette plagget og få det til å fungere på alle mulige måter for et bedre utseende. Tartanbuksen er en av de allsidige plaggene som kan brukes med nesten alt og nesten hvor som helst. Hvis du følger slike motetips, kan du også kombinere en svart skjorte med en smaragdblazer, blå og grønne bukser eller sammenrullede bukser, et lærbelte, ankelstøvler og runde solbriller.

Kombiner en blazer og rutede bukser

grå blazertrykt t-skjorte og rutete bukser som festantrekk med skinnsko

For eksempel kan du kombinere en blazer med tartanbukser for et elegant utseende. De to går godt sammen. La din indre Ryan Gosling -kanal og par med brune brogue -støvler for å fremheve helhetsinntrykket ditt. Når du har etterlignet passform og mønster, kan du personliggjøre antrekket. Plaidbukser er dristige valg, men det betyr ikke nødvendigvis at resten av utseendet ditt må være tamt.

stilig stil brun oxford sko med burgunder lilla blazer og rutete bukser og collegegenser for menn

Gå for en mørkelilla dobbeltknust blazer og rutete bukser for å være utrolig stilig. Du kan også kutte av uformellheten i ensemblet ditt med mørkebrune oxfordsko. Eller bruk en svart vattert blazer og rutete bukser med antrekket ditt for et utrolig stilig utseende. Mørkebrune skinntøfler gir også mer lekenhet.

Antrekk med gensere, jakker og strøk

rutete bukser for menn rutete bukser med tartanmønster båret av ewan mcgregor

Klassiske kombinasjoner av svarte og røde bukser er også mulige. Du kan style disse med en hvit skjorte, en svart genser over den og svarte ankelstøvler. På kaldere dager kan du kombinere en grå genser med en marineblå dunjakke, grønne og blå rette bukser, snørestøvler, hansker og en svart skinnsekk. Eller du kan blande en skjorte med en trykt genser eller vest, en grå, dobbeltbrystet, knelang kåpe, grå eller brune slåtte jeans og oxfordsko i samme farge.

svart og hvite rutete bukser menn sportsklær med adidas sokker

Etter en hvileperiode ser vi blikk på de oppstandne rutete buksene med tartanmønster, selv om de ikke gjenvinner sin tidligere berømmelse som telefonkortet til unge og kulturelt besatte mennesker. Vi har alle sett Storbritannias statsminister Theresa May forårsake oppstyr med Black Watch -tartandrakten.

Iført rutete dress og hvit skjorte med røde sportssko

Merker som Burberry er mindre kontroversielle og beriker sine kolleksjoner for forretnings- eller private klær med tartanbukser. Tross alt har den universelle appellen til tartanmønsteret også fungert i kveldsklær for menn.

pharell med hvit t -skjorte og tartanbukser

Hvis du er på jakt etter et uformelt, men skarpt utseende, kan du gå for en hvit t-skjorte og klassiske røde rutete bukser. Disse to stykkene er veldig komfortable, og de vil også se flotte ut i kombinasjon. Bruk den med svarte derbysko for et enda kjøligere utseende.

brun genser med rutete bukser og hvite sportssko kombinerer reflekterende solbriller

Ta på deg en svart genser med rund hals og rutete bukser, så ser du fantastisk ut med dem. For et eventyrlig antrekk anbefaler vi å sette et par sorte eller hvite joggesko på føttene.

Hvordan kan du bruke rutete bukser??

chloe moretz brooklyn beckham stilig antrekk skotsk mønster blå grønn blazer skjorte

Nå som du har den bakre historien om den tartanske opprinnelsen, er det på tide å lære deg hvordan du skal bruke disse. Siden tartan er et dristigere mønster, velger du proporsjonene og kombinasjonene riktig. Dette vil hjelpe deg med å unngå å se ut som bestemors duk fra 1960. De rutete buksene tilbyr et bredt spekter av alternativer for bruk. Det er en verden utover den modige og minneverdige Royal Stewart -tartanen som du kan se omtrent hvor som helst.

italiensk elegant stil med grå rutete bukser og denim skjorte moccasins sommerantrekk

Hvis du vil bruke noe diskret, kan du velge vanlig grå eller blå. Har du lyst på noe nøytralt og jordnært? Da kan Mackay Weathered Tartan være et solid valg for deg. Så med så mange alternativer er du sikker på å finne noe som passer din smak og anledning. I ingen tilfelle trenger du å føle deg bundet av arven. Ideen om at bare kongelige familier eller briter bruker tartanmønstre er en unødvendig regel i dagens moteverden.

Velg ditt snitt med omhu

royal tartan bukse tett med grønn pledd genser og sløyfe kombinasjon

Sørg for at rutete bukser passer akkurat som dine skreddersydde dressbukser. Og fordi store mønstre visuelt går opp i vekt, se etter et plagg som er slank uten å være stramt. Høst er alltid en moden tid for tradisjonelle herreklær som rutete, sildben og nålestripe. I utgangspunktet kan du bruke alt som vil få deg til å se bra ut i et skotsk mønster. Måten du styler dine rutete bukser og hvordan du kombinerer dem kan få dem til å se enten ekstremt stilige eller ekstremt gammeldags ut.

svart skinnjakke pilotenjake med genser og grå rutete bukser med ankelstøvler kombinere

Rutete bukser er trendy, og hver moteekspert kan fortelle deg det. Som du kan se, er det ikke så vanskelig å være en stilig fyr med dette. Kombiner den med en svart skinnjakke med rutete bukser, så ser du utrolig stilig ut. For de mer vågale anbefaler vi et par hvite sportssko.

Previous Post
Modulært husdesign for en ferie midt i skogen
Next Post
Full kroppstrening + kardio – den trendy pund -treningsøkten