15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

90 -talls herreantrekk – Trendy utseende for menn fra de siste årene

90 -tallet menn antrekk trendy utseende for menn fra de siste årene

Når det gjelder mote, ser vi ofte tilbake på fortiden for inspirasjon og ideer. Denne sesongen ser vi tilbake på tiåret som fanget oppmerksomheten til designere og stilige menn rundt om i verden. Det handler om 90 -tallets herreantrekk som gjør et comeback etter alle disse årene og er tilbake i trenden. Kjent for sin avslappede og ukompliserte sans for stil, ble det produsert flotte trender på 90 -tallet, hvorav mange allerede har kommet tilbake. Så i denne artikkelen skal vi ta en titt på noen av disse menns moter og stiler. Vi viser deg også hvordan du skal kle deg slik i disse dager. Her er din ultimate guide til 90 -tallsmote for menn.

Stil et 90 -talls herreantrekk selv

mote fra 90 -tallet med overdimensjoner og sportssko i lyse farger

På 90 -tallet gikk moten bort fra de overdrevne 80 -årene mot en mer avslappet, opprørsk og minimalistisk stemning. I det tiåret dukket grunge og streetwear opp. Sneakerkulturen så vel som den tidlige sporten har også økt. Musikere som Kurt Cobain, Tupac Shakur og til og med Justin Timberlake ble stilikoner i en generasjon. Silhuettene var løse og overdimensjonerte mens fritidsklær dominerte æra.

Snapback caps

herre baseballcap med lyd og vinterfrakk kombinert med hodetelefoner som tilbehør

Hiphop -stilen kom mainstream på 90 -tallet og snapback -caps ble slitt med den. Utseendet som begynte med rappere syntes snart å være ettertraktet av gutter og menn rundt om i verden. I dag kan de flate rammene som vanligvis har logoer, fortsatt se kule ut. Husk imidlertid å bære dem fremover eller bakover i stedet for til siden.

Jumpsuits og kjeledress med stropper

uformell stil med korte ermer med solbriller og overalls

Overallen var også en del av 90 -tallets herreantrekk som tilbehør. Dette plagget var en veldig populær variant av kroppsdrakter, spesielt når det ble brukt med en hengende stropp. Faktisk har alle fra Will Smith til medlemmene i NSYNC tatt dette utseendet overalt. I dag kan du tilpasse møblene dine slik du vil, men du trenger mye tillit for å sette dem på igjen.

Motorsykkeljakke som et 90 -talls herretrekk

flanellskjorte med jeans og bikerjakke støvler kombinasjon street klær grunge stil

Biker -jakkene i skinn var innbegrepet av fancy stil på 1990 -tallet. Mange menn hadde på seg disse solide toppene, påført som en antimoteerklæring, selv om de fleste aldri hadde kjørt motorsykkel.

Genser med rund hals

jake gyllenhaall iført en burgunder -turtleneck med stramme jeansbukser

Turtlenecks var et forebyggende alternativ til tiårets tøffere trender. Guttgruppemedlemmer perfeksjonerte utseendet, som kom i to stiler. Det var tykke og koselige gensere for følsomme menn og det mørke, monterte og ribbede designet for disse sterke, men intellektuelle typene.

Halsskjerf eller skjerf for et antrekk fra 90 -tallet

justin timberlake med cornrows afrikanske frisyre og skjerf i 90 -tallsstil

På 1990-tallet hadde mange forskjellige subkulturer de såkalte bandanasene. Mest kjent ble de båret av rappere for å representere gjengtilhørigheten deres. Imidlertid ble dette utseendet snart plukket opp av massene og bare brukt som et trendy tilbehør.

Lastebukser

kombinere blå lastebukser med kamuflasje og t-skjorte med høye joggesko

Cargo Pants hadde også sine sterke øyeblikk på 90 -tallet. Med så mange lommer å bære lommeboken din, Gameboy og til og med en personsøker, var disse buksene veldig praktiske plagg og satte trenden da.

street style i london med en motorsykkeljakke i skinn og lastebukser i jordfarger

Selv om overdimensjonerte og brede jeans opprinnelig ble brukt, ser dagens lastebukser best ut med en slank eller konisk passform.

Baggy bukser og jeans

knallgul vindjakke med retro jeans fra 1990 -tallet og joggesko

Når det gjaldt jeans på 90 -tallet, var regelen: baggy jo bedre. De overdimensjonerte buksene og jeansene var dagens må-ha og symbolet på hver 90-talls herreantrekk som var orientert mot streetwear.

gammeldags-mote-med-casual-jeans-og-skjorte-street-stil-med-skjegg-og-moderne-frisyre

De ble også slitt lavt på hoftene og ble ofte ledsaget av en gullkjede med en borrelåsfeste festet til enden.

Vindbrytere

windbreaker windbreaker anorak for menn i blått kombinert med solbriller

Vindbrytere var også massive på 90 -tallet og har gjort en episk retur de siste sesongene. Disse lette, vindtette jakkene er perfekte for et sporty retro-utseende, spesielt når de bæres i dristige farger.

Ødelagte jeans

stilig utseende med ødelagte jeans- og lasteskjorte -veskekombinasjon for menn

Grunge var en vesentlig del av 90 -tallets mote, og alt tydet på at stilen ville kreve snuskete klær som ganske rissede jeans. Mange unge menn hadde på seg de ødelagte denimmotivene for å formidle tidens opprørske ånd. Selv om dritte jeans ikke er så opprørske i disse dager, kan de tilføre et uformelt utseende et subtilt preg.

Bøttehatten

justin bieber med fiskerhatt sølvkjede og skjerf med svarte solbriller og genser

Som med snapback -caps begynte spadehattetrenden med rappere. På slutten av tiåret hadde imidlertid nesten alle tenåringer en i garderoben. Mange Hollywood -stjerner med afroamerikansk opprinnelse, som Samuel L. Jackson, har også ofte fremmet denne stilen. I disse dager har bøttehatter, som fanny -pakker, sett en overraskende gjenoppblomstring og er nå tilbake på trenden.

Trykte t-skjorter

ryan gosling med en t-skjorte med ryggsekk, uformell jakke og hettegenser på gaten

Skatekulturen på 90 -tallet brakte en bølge av grafiske tees til mote. Disse t-skjortene besto vanligvis av svarte eller hvite mannskapshalser med et farget trykk på forsiden. Trykkene kan være hva som helst, men ofte er skateetiketter eller populære band omtalt på dem. Kombinasjonen med stramme jeans er perfekt for et hipster -utseende eller 90 -talls herretrekk.

Bekjemp støvler

Stilig iført kampstøvler med avrevne jeans og skjorte

Slitesterke, snørre kampstøvler, som de ikoniske designene av Dr. Martens, var også veldig populære i grunge -subkulturen på 90 -tallet før de ble mer mainstream. Hvis du vil bruke støvler som dette i dag, kan du vurdere å kombinere dem med ripped jeans og en flanellskjorte for et tøft og kult utseende.

Bruk overdimensjonerte flanellskjorter

Kombiner en rutete flanellskjorte med lue og hettejakke

Skjorter av denne typen var en stift av uniformen for mange fans av Nirvana og grungescenen som ønsket å etterligne Kurt Cobain. Enten bundet rundt livet eller brukt med en enkel trykt t-skjorte under, hadde disse store skjorter et uformelt hipster-utseende.

Frisyrer for et 90 -talls herreantrekk

zac efron 90 -talls herretrekk med aviatorjakke solbriller og irokesen frisyre

De fleste av mennene bruker frisyrene til å definere og vise frem deres personlighet gjennom den. Menns hårklipp på 90 -tallet var revolusjonerende når det gjaldt mote etter hvert som hiphop -kulturen tok til. I dag er mange herrer fremdeles elskere av korte hårklipp, som fremdeles ble etablert den gang. Av denne grunn, la oss først minne deg på noen menns frisyrer som ville gå med et 90 -talls herreantrekk.

Gryta kuttet

topp frisyre topp kutt moderne stiler med skjegg og pigger menns frisyrer fra 90 -tallet

Grytefrisyrer var en gang veldig populære og kan i dag se overraskende bra ut på menn med en iøynefallende oppførsel. For å oppnå denne stilen kan du kombinere et underskår eller skjegg med den. La imidlertid håret ditt klippe rundt hodet av en profesjonell frisør og ikke av din mor med en bolle på hodet.

Midtskille mann

midterste skilsmisse mann frisyre moderne slitt av brad pitt med skjegg

Den midtre delen pleide å være en stor avtale for menn. Denne frisyren ble slitt med middels og langt hår med trådene som floppet løst rundt ansiktet. For å oppnå dette utseendet i dag, bør du vurdere å legge volum til krøllene dine, slik at håret ikke sitter for flatt.

Hår som stikker ut i tips

Hedgehog frisyre pigget hår moderne slitasje med piercinger

Lenge før pomade ble et populært stylingprodukt, styrte gel på 90 -tallet. Dette settet hårprodukt har blitt brukt uten forbehold for å lage dristige, piggfrisyrer. Hvis du er interessert i et utseende som dette i dag, husk å ta vare på hårproduktet og gi utseendet ditt mer tekstur, for eksempel med en buzz cut.

Cornrows

cornrows frisyre for menn med skjegg og undersnitt

Denne flettede frisyren kan ha sin opprinnelse i afrikansk kultur, men på 90 -tallet elsket alle den, selv Justin Timberlake. For tiden er imidlertid den flettede menns frisyre best overlatt til de som er veldig flinke til å håndtere en slik stil.

Bleket eller farget grått hår

Blekket hår for menn med tre dager med skjegg med platinablond farge er trenden

Så piggete frisyrer var veldig populære på 90 -tallet, og hvilken bedre måte å vise frem dine definerte poeng enn med litt blekemiddel. Bleket tips var et veldig populært utseende for motebevisste menn den gang. Hvis du vil gjenoppleve denne typen frisyre, kan du gå for platinablond over gule nyanser. I tillegg må de fargede hårspissene starte nær hårrøttene for å oppnå en noe utvasket effekt.

Previous Post
Modulært husdesign for en ferie midt i skogen
Next Post
Full kroppstrening + kardio – den trendy pund -treningsøkten