15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kombinere chinos for menn – slik bruker menn dette populære plagget

Når det gjelder stil når det gjelder herrebukser, er menns chinos utvilsomt en uunnværlig del av hverdagen. De er ikke bare flotte for uformelt utseende, men de kan også jobbe med smarte ensembler, noe som gjør chinos til et fantastisk plagg. Imidlertid kan det være en utfordring å finne den perfekte kombinasjonen med resten av antrekket og bestemme hvordan du skal style det. Dette gjelder spesielt for de som lenge har viet seg til menns antrekk med jeans. Av denne grunn vil vi gjerne hjelpe deg med dette innlegget. Så her er vår guide for å velge de perfekte chinos og ha på seg buksene med stil.

Tips for å kombinere chinos for menn

menn løper i et støvete område kledd i chinos i forskjellige stiler

Visst, et par tynne jeans med revne knær kan gi bildet ditt et preg. Det er også en fin måte å la alle få vite at du følger trendene. Imidlertid kan du ikke kombinere dem som chinos for menn som ønsker å se sporty og elegant ut i hverdagen. Disse buksene er derimot pålitelige allrounder i garderoben. De er så å si det multifunksjonelle verktøyet i herreklær som passer til hver T-skjorte, skjorte, jakke, trendy joggesko eller Oxfordsko.

Hva er chinos?

grå bukse med hvit t-skjorte og svart skinnveske for et uformelt utseende

Slike bukser refererer stort sett til den spesielle stilen som ble populær i det amerikanske militæret. Soldater hadde på seg uniformer med en hovedsakelig bomullssammensetning som generelt smigret kroppen. Så chinos er produktet av slike militære klær. Disse buksene er mindre formelle enn dressbukser og mer elegante enn casual jeans. Du finner plagget i forskjellige design. I tillegg gjør fargepaletten det til et fristende alternativ når kombinasjonen av chino bukser for menn kan være så mangfoldig.

Hvordan bruker du chinos?

elegante chino bukser kombinerer marineblå herre med kjede og hvite joggesko

Farge er også viktig, men passform er nøkkelen til å bruke disse buksene. Vårt største tips? Prøv på chinos og se hvordan de utfyller din figur og høyde. De skreddersydde chinos, som verken er for stramme eller for baggy, fungerer bemerkelsesverdig godt. Dette vil forlenge og optimalisere estetikken og partneren din perfekt med en lett skjorte med knapp, for enkel styling.

røde chino bukser kombinerer menn med en rutet skjorte

Legg til passende belter etter eget valg for en uanstrengt finish som komplimenterer en ungdommelig silhuett. Imidlertid bør chinos aldri være for lange for et slankere, slankere utseende. Uansett hvordan du nærmer deg skredderbutikken, må du passe på kleskoden og tiden på året.

menn kombinerer jakke og skjorte med skinnskinner og mørkeblå chino -bukser

Hvordan du justerer og styler chinos, avhenger imidlertid av anledningen og din personlige stil. Mer formelle anledninger krever en middels tykk bomull med en struktur som ligner en drakt eller skiller et par bukser. Sikt på et par som sitter godt på hoftene, samme stigning og lengde som bukser, og et par som smalner av ankelen. En annen måte å oppnå et slikt utseende på er å rulle mansjetten ned. En stor trend denne sesongen er et litt bredere ben, med chinos rullet opp i ankelen for å forkorte bunnen. Det er en 50 -tallsstil som du ikke kan gå galt med.

Hva kan du ha på deg med chinos for menn??

moderne antrekk mann med brun blazer, lyseblå skjorte og hvite chino bukser kombinerer menn

Chinos er faktisk ganske enkle å style hvis du følger noen få enkle regler. Gå for en mer uformell estetikk når du kombinerer chambray og linskjorter med slanke chinos for det perfekte utseendet for solfylte dager. For et elegant utseende kan du velge blazere i kontrastfarger og kle deg elegant for anledningen. Bruk også personlige detaljer for å gi et mer nyansert utseende. Lommeruter og strikkede slips er også effektivt tilbehør som du kan føle deg avslappet og stilig med.

iført solbriller og hvit t-skjorte med khaki-chinos om sommeren

Det mest klassiske utseendet og den enkleste kombinasjonen av chinos og t-skjorter er alltid en vinner. Du kan også velge en matchende farge og kombinere den med en svart, hvit, marineblå eller stripet t-skjorte. Topp looken med hvite joggesko, og du er klar for en stilig sommer. Hvis du vil se elegant ut, anbefaler vi en uformell skjorte å ha på deg med chinos. En linskjorte med knappelukking og klassisk chambraymønster passer perfekt til chinos. Mønstre og striper er velkomne, men vær forsiktig så du ikke går over bord med maling. Kombiner blått med andre blå nyanser for å få tingene rett.

mannen har på seg en jeansjakke med foret jeans med hvit strikket genser og brune bukser med lærstøvler

Når temperaturen synker ute, trenger du en jakke. Vi anbefaler den veldig uformelle bomberjakken som et supplement til chinos. Bruk den enten med en lett strikket genser eller en uformell t-skjorte. For enda kaldere vær er en vinterfrakk selvfølgelig også egnet som topp. Hvis det regner og er vått, velger du en trenchcoat med chinos. Det er fortsatt veldig smart og vil holde regn og kulde ute. Bruk lett strikk og lag under for å holde varmen.

De riktige fargekombinasjonene

langermet muskelskjorte med sandfargede bukser og sammenrullede bukseben samt joggesko og ryggsekk sporty stil

Når det gjelder valg av farger for chinos, er det mange alternativer tilgjengelig for deg. Favoritter som khaki, marineblå og hvit er flotte for et utall fargekombinasjoner. Smaragd eller gressgrønn gir et elegant, uformelt utseende en ny innflytelse, mens støvete blå toner og jordbrune toner ser grove og maskuline ut. Så for hver farge må du velge klassiske nyanser for å oppnå et ensartet utseende med en tidløs dimensjon.

menn kombinerer sommerlig utseende med en uformell skjorte og rosa chino bukser

Beroligende nyanser av rosa og lilla til fersken til rødt er enkle å bruke og passer til hver sesong. Lysstyrken og lysstyrken motvirker overdreven marine blazerformalitet og kombinerer en estetikk med en krage eller en jakke og et silkeskjerf. Det vil si at ingenting sier “klassisk” som nøytral; Mørkeblå og grå chinos for formelle og uformelle anledninger, samt for eksempel mørkerød som en trend. Ellers kan du prøve noe mer jordnært som skoggrønt, kull eller taupe-farget sand, så nattbukser.

olivengrønne chino bukser kombinerer menn med en vinrød skjorte og jeansjakke

Prøv noen forskjellige modeller, og invester deretter i din favorittype – hvis du kommer over gode bukser, kjøp to eller tre forskjellige farger og til og med samme merke. Velg chinos som gjenspeiler din personlige stil, og ikke vær redd for å leke med farger. Sørg også for at du legger til minst ett nøytralt par i det uformelle repertoaret hver sesong.

Previous Post
Modulært husdesign for en ferie midt i skogen
Next Post
Full kroppstrening + kardio – den trendy pund -treningsøkten