15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

80 -talls antrekk menn – motetrender for menn som vil se stilige ut

krøllete kortermet skjorte fargerik med lyse jeans mote 80-talls menn

I et 80 -talls antrekk for menn handlet mote om overdådighet. Navnet på spillet var stort og fet, enten det var farge eller silhuett som helhet. Mens vi kjenner veien rundt miniskjørt for kvinner, puffermer og neon -utseende av tiåret, høres 80 -tallstrenden for menn like høyt ut når det gjelder moteuttalelser som vi fortsatt elsker den dag i dag. Denne stilen var utbredt tidligere, fra uformelle plisseringer fra lett blekede jeansskjorter gjemt i slanke jeans med middels vask til skreddersydde dresser som ofte hadde overdimensjonerte skulderputer, som ligner på dameklær. For flere tiår siden var det t-skjorter med rullet erme, bomberjakker og andre klesplagg som ville fylle hver motebevisste manns garderobe.

80 -talls antrekk menn

80-talls antrekk menn med vid genser, bomberjakke i lyseblå og høy midje bukse

80 -tallet var utvilsomt en interessant tid for mote. Utstyrt med dristige design og lyse farger, har tiårets herrer fullt ut omfavnet trender og stolt presentert sin stil. Selvfølgelig forsvant de modige 80 -talls antrekkmennene sakte over tid. Dette gjorde deretter plass for stilen på de minimalistiske 90- og 2000 -tallet.

kombinere fargerik skjorte med tegneserieelementer og grå bukser med belte

Imidlertid gir denne moten nå en utrolig avkastning. Fra beltevesker og tøffe joggesko til pappajeanser og vindjakker, det beste fra 80 -talls antrekkmenn er tilbake og bedre enn noensinne. Tenk på hår fra 80 -tallet, for eksempel, du husker sannsynligvis umiddelbart perms, multer og eskeklipp for menn. De kommer alle tilbake med varierende grad av ironi. Men alt dette er også vanskelig å gjennomføre.

80 -talls antrekkideer menn med skinnjakke og krage -genser kombinasjon med burgunderbukser

Så i dette innlegget vil du lære hvordan du kan bruke en moderne 80 -talls antrekk menn i denne tiden. Designere som Yves Saint Laurent, Gucci og andre har brakt tilbake noen av de mest uttrykksfulle utseende det siste tiåret. Disse har ikke bare påvirket den spesielle motestilen, men også all herremote. Vi snakker om treningsdrakter til skreddersydde dresser og alt annet som hører med dem.

kombinere retro cargo bukser med svart t-skjorte og joggesko for 80-talls antrekk for menn

Nedenfor finner du de største 80-tallsmennene som vi fremdeles kan finne oppdaterte den dag i dag. Klandre internett, klandre ironien, men det pleide å være at et utseende som dette forsvant i to tiår før det ble gjenoppdaget og verdsatt. Nå kan imidlertid alt bli funnet tilbake på catwalks.

Retro utseende med et moderne preg

trange jeans med vindjakke og oxford sko lue og solbriller

Det kan sies at hver stil siden krigen gjentatte ganger har påvirket moderne herremote på en eller annen måte. 1940 -tallet befant seg i sportsklærne under de olympiske leker. 50 -årene i cubanske skjorter med krage og bukser. 60 -tallet av motorsyklister, etc. Det er en skjevhet for 70 -tallsmote, alle har å gjøre med 90 -tallet, og på noen områder har til og med spøkelsene i 2000 blitt fremkalt. Men nå er 80 -tallet tilbake igjen. Enda fremmed, men tiåret kombinerer 50- og 90 -tallet med 80 -tallsstilen. Det er et selvopptatt kalejdoskop av jeans, boxy blazere og hår som er kjemmet tilbake.

mønstrede bukser og mørkeblå tank top med hatt 80 -talls festantrekk menn

Det føles også som om et 80 -talls antrekk for menn har vært tilbake i stil i omtrent 10 år. Sammenstøtet mellom forskjellige tiår på samme tid ser ut til å være bare en del av måten mote fungerer på akkurat nå. Dette kan være utmattende å implementere, men hvis du unner deg denne euforien, kan du gi garderoben din en ubeskrivelig energi. Selv om stilen er tvilsom og stilig på samme tid, blir avgrensningen mellom elegant og casual like fremtidsrettet og nostalgisk. Med andre ord, uansett hvor vi går, trenger vi ikke regler. Så fest deg og reis tilbake med oss ​​inn i fremtiden med disse trendene fra 1980 -tallet som fremdeles ser bra ut i dag.

Sportsklær som 80 -talls antrekk menn

herre jeans 80 -talls antrekk street klær med sportssko og pose med solbriller

Trening kan være populært i dag, men treningsklær har lenge vært et populært utseende for menn. Treningsmote var enormt viktig på 1980 -tallet, og den ble introdusert som en rekke sportslige stiler og hverdagsklær, inkludert tykke joggesko, joggebukse, treningsdrakter, vindskjermere og atletiske shorts. 1980 -tallet var tiden da fritidsklær ble vanlig, drevet av eksplosjonen av treningssentre, treningsvideoer og den økende følelsen av at kroppen inne var minst like viktig som klærne som dekket den. Dette er faktisk ikke så forskjellig fra dagens motetrender. Selvfølgelig, da var gapet mellom sportsklær og resten av garderoben fremdeles stort. Du kan bruke en hel treningsdrakt som hiphop -pionerene gjorde, men det er bedre å ikke prøve å kombinere joggebukse med en blazer.

kamuflasje genser med aviator briller og jeans stilige klær 80 -tallet

Slike kombinasjoner har stort sett forsvunnet i disse dager. Faktisk er det å blande stiler den beste måten å unngå å se ut som en dårlig stylet fyr fra fortiden. Fremfor alt annet bør du ha på deg noe som er både moderne og relevant. For eksempel vil en bøttehatt være en god start fordi dette også er bra for å oppdatere referansene dine. Velg 80 -tallsklær ved å ha på deg noe som ikke er direkte sporet tilbake til den tiden. Det betyr å fokusere på nye merker i stedet for å stole på de som definerte utseendet den gang. Så utseendet ditt bør etterligne og bli inspirert av 80 -tallsmennens mote.

Passer 80 -talls antrekk menn

Overdimensjonerte drakter fra 80 -tallet er tilbake i trenden

På 1980 -tallet ble det brukt drakter i pluss størrelse med brede skuldre. Pinstripe -drakter var en favoritt for forretningsfolk, og menn kombinerte dem ofte med skjorter, slips og seler. Foran kontoret ble pastellfargede drakter brukt og ble jevnlig kombinert med T-skjorter med rund hals i stedet for knapper. Etter de spennende dagene med herreklær, fritidsmenn og dens mange avleggere, havnet drakter i de fleste garderober.

beige bukser og rustfarget jakke med joggesko mote 80-tallsmenn

Men et slikt 80 -talls antrekk for menn var også preget av skreddersøm av den dominerende typen. Dette betyr at den nå er moden nok til å bytte ut den todelte modellen. Hvis alt du har er en tynn drakt som var uten sidestykke for noen år siden, må du i dag oppdatere silhuetten din igjen.

lys blazerjakke med blå t-skjorte og solbriller som herremote fra 80-tallets antrekk

Den overdimensjonerte blazeren er for eksempel et symbol på mote på 80 -tallet. Han refererer til de utallige merkene og designerne som Richard Gere kanaliserte i “American Gigolo” for sine siste kolleksjoner. Du trenger ikke nødvendigvis å gå for high-end, men det er en trend verdt å investere i. Det vil trolig ta et par sesonger før denne trenden tar tak fordi en herredrakt som denne er vanskelig å ha på.

moteikon eddie redmayne med vinterfrakk og v-hals genser 80s mote menn stil

Men tenk på det som en tykk pels. Du kan bruke en moderne genser eller skjorte under. Blazeren ser også bra ut med jeans eller enkle, skreddersydde bukser. Du kan til og med knytte et fotballskjerf over det og fullføre antrekket fra 80-tallet med enkle joggesko eller tunge, ensfargede støvler. I utgangspunktet bør du ikke tenke over det for mye og la fantasien løpe løpsk.

80 -tallsskjorta

rockestil med svart skjorte med jeans og skinnstøvler

Det har lenge vært en stilregel at skjorter med korte ermer med tropiske trykk var forbeholdt lastebilsjåfører. Men så kom Prada og gjenoppfant Magnum PI og Club Tropicana -favorittene, og tegnet på etikettens røtter fra 1950 -tallet. Det tiåret og 1980 -tallet handlet om ekstravaganse. Derfor er begge perfekte for en generasjon som deler hvert øyeblikk på sosiale medier. Og der er den cubanske krage -skjorten plutselig uunngåelig. Så på 1980 -tallet var det to hovedtyper skjorter: casual skjorter og business skjorter. I næringslivet var skjorter for bankfolk og stripete skjorter veldig populære. For fritidsklær ble løse skjorter med fargerike, abstrakte trykk foretrukket. Poloskjorter var også en favoritt i tiåret.

militære 80 -talls klær menn kombinerer moderne med stil

Ifølge moteeksperter er 80 -tallstrenden delvis inspirert av TV -programmer, som begge har dristige trykte skjorter hele veien. Men siden vi ikke alle kan bære høyprofilerte Prada-brikker, er det lettere å holde emblemene dine subtile og blomstrete. Plantemotiver er aldri et must, men Hawaii -motiver er uunngåelige. Gjør det samme med farger som du ville gjort med mørkere toner. Disse kan inneholde mørke baser med en eller to aksenter, helst i farger. Sørg imidlertid for å unngå neonfargene som var så populære på 80 -tallet og kun er for sko.

80 -talls jeans

ha på deg en stilig denimjakke med pels og aviatorbriller med jeans og se på en moderne måte

Mens acid wash -jeansene fortsatt gjør et comeback, er 80 -tallets pappa -jeans tilbake på moten. For å fortsette å bruke det klassiske jeanantrekket i dag, er det bare å plukke opp en falmet mellomblå stil i en avslappet passform. Velg også et rørformet snitt. Mørke og slankede denim- eller jeansjakker har vært foreldet i en årrekke. Nå er det også Jeans du Jour i alle passformer og design, fra høy midje til løse og plisserte modeller.

Gensere med korte strøk og gensere er trenden for menn fra 80 -tallet

Blekemidler er den beste måten å implementere trenden for antrekk på 80 -tallet for menn. Begge passer godt med den nåværende preferansen til Club herremote. Bare unngå alt som er punk-relatert i prosessen. Hvis du foretrekker å holde deg til stilen din med tynne jeans, må du sørge for at de ser levende og stilige ut. Ripped jeans eller et altfor vasket utseende skaper post-punk, spesielt når du kaster en av de teltlignende blazerne over dem. Den topptunge silhuetten var en klassiker på 80-tallet. Hvis du er i tvil, kan du se på skuespilleren Jeff Goldblum på 80 -tallet og i dag for sammenligning.

Previous Post
Frisyrer med avtagende hårfeste for menn – passende varianter for hårfestet
Next Post
Strålende sminkestyling i gull til nyttårsaften