15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Reversskrage for sommeren – retur av den uformelle trenden for menn

Reversskragen i den såkalte kubanske stilen har erobret moteverdenen lenge. En gang synonymt med vanskelige figurer som Tony Soprano og Hank Schrader, har sommerplagget fra midten av århundret sett et enormt oppsving, men det har vist tegn til retrett for noen år siden. Uansett om det er over en T-skjorte, under en blazer eller alene, er den korte ermen med revers-krage, også kjent som den cubanske kragen, en tidløs utførelse av ren bekymringsløshet. Likevel er det muligheter for 2020 som vil gjøre det enda bedre å bære revers -skjorten. Derfor har vi satt sammen noen eksempler og motetips for menn i dette innlegget.

Bruk en skjorte med jakkeslag

kombiner en svart drakt med en fargerik skjorte i kubansk stil

Solen skinner og temperaturen stiger. Den fjerne drømmen om late kvelder i en ølhage som virket så langt unna om vinteren, begynner endelig å føles innen rekkevidde. Slips løsnes på kontoret, og tradisjonen med å ta på seg shorts ved første blikk av sollys gjør sitt årlige comeback. Men som mann, hvordan kan du style en kubansk krage uten å se ut som en narkotikaherre? Den enkleste måten er å holde hele antrekket uformelt og subtilt. Fet mønster er alt godt og bra, men en vanlig eller lett mønstret jakkeskjorte med jakkeslag åpner flere muligheter. I tillegg gir det deg et forfriskende uformelt alternativ for kontoret.

modell med en turkis jakkekrage iført en enkel og moderne skjorte med lomme

En gang lo av typen skjorte som bare Charlie Sheen og pappaer i femtitallet ville ha på seg, ble det klassiske cubanske skjortekragelooket plukket opp av trendsettere og påvirkere i fjor sommer. Dette ser ikke ut til å endre seg denne sesongen heller. Kombiner for eksempel skreddersydde bukser og ikke spar på sko. Husk at du må sitte ved skrivebordet med det hele dagen.

style icon harry styles bruker en langermet krage med kubansk krage

Så skjorten med den cubanske kragen er et splittende plagg. Det har delt meninger i moteverdenen i generasjoner, men er nå godt omfavnet av noen stilige stilikoner som Harry Styles og Jude Law. Les videre for noen råd om bruk av cubanske krage skjorter. Fordi det kan gi antrekket ditt noe sikkert om sommeren.

Kombiner skjorte med lange ermer

ha på deg en langermet reversskjorte med japanske mønstre med chinos

Du er velkommen til å adoptere det avslappede utseendet, men du trenger ikke nødvendigvis å ta det fulle, flamboyante spranget. En langermet skjorte med revers-krage kan være det riktige valget i dette tilfellet. For eksempel, trekk en slik skjorte over en enkel T-skjorte for å oppnå den perfekte kombinasjonen av smart og uformelt. Rull deretter opp ermene for et enda mer uformelt utseende. Du har to alternativer: krage inn eller krage ut.

herreklær herretrender blå denimskjorte med mønstre for sommeren

Et ganske uformelt plagg som dette vil aldri være formelt, men det kan tilføre et tilfeldig preg til et ellers elegant utseende. Dette antrekket ville ikke vært halvt så kult hvis du byttet ut skjorten med en vanlig kortermet skjorte. Å bruke grå bukser og tøfler er også en klassiker. Når du kombinerer det med slike motetilbehør, blir utseendet noe med mye mer holdning. Det er en veldig enkel erstatning, men det gjør en stor forskjell og viser at du er klar over trenden, men våger deg mer enn bare jeans og joggesko.

Bruk en skjorte med krage med mønster

uformelt antrekk sommer eller vår med en skjorte med krage og jeans kombinert med joggesko

En mønstret skjorte med kubansk krage er ikke lenger utelukkende forbeholdt amerikanske fedre på ferie eller 50 -tallet. Kombiner den med jeans eller enkle chinos og trenerne dine for et nytt antrekk for helgen. Et stort utvalg av prøver fra kjente designere og merker er tilgjengelig for deg. Husk imidlertid å holde resten av antrekket ditt også i ensfarget, slik at skjorten kan skille seg ut.

tom holland stilig antrekk med en klassisk stripet revers -skjorte

Hvis du føler deg usikker på dette, kan du få tilgang til strips. Disse ser alltid bra ut og har alltid vært et fasjonabelt mønster. De gir ikke bare hvert antrekk en subtil eleganse, men får også brukeren til å se litt slankere ut. Så ta med litt elegant til garderoben din med en av disse minimalistiske designene. Disse passformene er også gode valg for skuldrene dine.

hollywood star chris pine med cubansk krage i hvit med blomstermønster

Hvis du bare vil kombinere det subtilt, kan du også ha skjorten med revers -krage åpen med en vest. La det klappe i vinden og holde stykket ekstremt uformelt. Igjen, det riktige rådet ville være å holde alt annet enkelt. Selv en slik monokrom skjorte er betydelig nok til å klare seg uten andre mønstre.

Previous Post
Jernmangel hva skal jeg gjøre? – En oversikt over årsaker, symptomer og matvarer som inneholder jern!
Next Post
Å bygge og legge ut et drivhus i hagen – det du må vurdere