15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

J. Lo og A. Rod er forlovet! Bare se på den enorme diamantringen!

Jennifer Lopez og Alex Rodrigez har vært sammen i 2 år

Etter måneder med forlovelsesrykter, stilte endelig Alex Rodriguez (43) det store spørsmålet og Jennifer Lopez (49) sa ja! Sangeren offentliggjorde nyheten via et Instagram -innlegg som inneholdt den gigantiske rektangulære forlovelsesringen som Rodriguez ga henne ved solnedgang. De la begge ut det samme bildet, mens J. Lo la til noen kjæreste -emojier. Ringen sier resten.

Jennifer Lopez forlovet seg med en firkantet gigantisk diamantring

Lopez og Rodriguez feiret nylig andre jubileum for forholdet deres. På Instagram delte hun et galleri med fem bilder av henne og den tidligere baseballstjernen med en lang, romantisk bildetekst.

“To år med latter, to år med moro, to år med eventyr, spenning, vekst og læring, ekte vennskap og så mye kjærlighet !!” skrev hun. “Du gjør verden til et vakkert, trygt og stabilt sted … midt i et liv i stadig endring, i stadig bevegelse … Jeg føler meg som en tenåring som starter på nytt … Hver gang jeg tenker Jeg har satt deg fast, du overrasker meg på den mest fantastiske måten og minner meg om hvor velsignet jeg er at jeg har funnet deg i dette øyeblikket … vår tid … Te Amo Macho … “

Jennifer Lopez Alex Rodrigez lykkelig forlovet

Lopez så ikke ut til å ha ventet et ekteskapsforslag – i hvert fall ikke i november i fjor da Ellen DeGeneres spurte henne om det på TV -programmet hennes. Lopez sa til DeGeneres den gangen at hun ikke visste om hun og Rodriguez skulle gifte seg, men at de var lykkelige nå. Det ser ut som et par måneder – og flere store røde løperopptredener på Grammys og Oscars – har endret det.

Jennifer Lopez Alex Rodrigez opptreden på den røde løperen på Oscars 2019

Previous Post
35 moderne kjøkkendesignideer fra Valcucine
Next Post
15 ideer for hageborddesign fra forskjellige materialer