15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Slik ser Eminems datter Hailie ut nå! Med 23 Real Slim Lady

Eminem og Kimberly Scott giftet seg to ganger

Eminems datter Hailie Jade Scott Mathers begeistret fansen sin på Instagram med sin sekspakke abs. 23 år gamle Hailie delte en rekke flotte feriebilder med sine 1,4 millioner Instagram-følgere. Hun ser nydelig ut i en gul bikini som viste frem hennes fantastiske kropp. Og fansen hennes syntes å like det de så fordi hun mottok mange positive kommentarer.

Eminems datter er en voksen kvinne

Eminems datter Hailie ser fantastisk ut i en bikini

Eminem sang om sin elskede datter gjennom hele karrieren, og hun kan høres på mer enn 20 av sporene hans, inkludert “Hailie’s Song”, “Mockingbird”, “Stan” og “When I’m Gone”. Hip-hop-stjernen og Kimberly Scott, moren til Hailie, giftet seg to ganger og hadde et veldig omtumlet forhold.

Selv om faren er en av de mest kjente rapperne i verden, lever Hailie et relativt normalt liv med mor Kimberly. I 2014 ble hun uteksaminert med utmerkelser fra Clinton, Michigan -skolen, og takket faren for at hun hjalp henne på veien. Hun la til: “Min mor og far har alltid støttet meg for å nå mine mål.”

Eminems datter Hailie som barn på 1990 -tallet

Om sin datter sa Eminem: “Hun var min viktigste drivkraft og motivasjon, spesielt da hun ble født til verden. Jeg hadde ikke en karriere ennå, jeg hadde ikke penger, jeg hadde ikke et sted å bo. En tanke slo meg helt i tankene: “Hvordan skal jeg oppdra henne?”

“Hun har alltid vært drivkraften for meg til å holde meg opptatt, å holde fokus, alltid hovedårsaken til min frykt for å mislykkes. Jeg kan ikke mislykkes. Jeg kan ikke la henne vokse opp uten at hun kan si: “Faren min klarte det”.

“Jeg snakker mye om henne, sannheten er at hun er alt jeg har i denne verden. “Hvis alt tok slutt i morgen, er hun alt jeg har.”

Eminems datter i bikini ser veldig bra ut

Previous Post
Barnemøbler – velg møblene
Next Post
50 veggklistremerke ideer for interiøret ditt