15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Syltede kapers sunne for hjertet og hjernen takket være quercetin

Ny forskning har vist at en forbindelse som vanligvis finnes i syltede kapers aktiverer proteiner som er nødvendige for normal menneskelig hjerne- og hjerteaktivitet. I tillegg kan disse resultatene til og med bidra til potensiell fremtidig behandling for epilepsi og hjertearytmier.

Syltede kapers med helsemessige fordeler

kapers syltet i glass spiser sunt quercetin forbindelse hjerte helse

Forskere fra California fant at en forbindelse kalt quercetin kan direkte regulere noen viktige proteiner. Disse er nødvendige for fysiske prosesser som hjerteslag, tanker, muskelsammentrekning og normal skjoldbruskfunksjon. Slike prosesser finner også sted i bukspyttkjertelen og mage -tarmkanalen. Den publiserte studien ble utført av laboratoriet til professor Geoffrey Abbott ved Institutt for fysiologi og biofysikk ved University of California. Kaitlyn Redford, doktorgradsstudent ved Abbott Lab, var studiens hovedforfatter. Abbott Lab fant at quercetin, et plantebioflavonoid, modulerer kaliumionkanaler i KCNQ -genfamilien. Disse kanalene har stor innvirkning på menneskers helse og deres dysfunksjon er relatert til flere vanlige sykdommer. Disse inkluderer diabetes, hjertearytmier og epilepsi.

hjerterytme illustrasjon med medisiner i forskjellige farger

Så studien fant at quercetin modulerer KCNQ -kanalene ved å direkte regulere hvordan de registrerer elektrisk aktivitet i cellen. Dette antyder en tidligere uventet mekanisme for kapers terapeutiske egenskaper. Mekanismen kan også omfatte andre matvarer i det daglige kostholdet, så vel som quercetinbaserte kosttilskudd. I tillegg kan forskere gjennomføre fremtidige medisinsk kjemi studier. Dermed kan små molekyler basert på quercetin utvikles og optimaliseres for mulig bruk som terapi.

forskningsresultater

treskje og gaffel for matlaging ved siden av sunne grønnsaker som grønn paprika og persille

Abbott Lab undersøkte planteekstrakter for deres evne til å endre aktiviteten til KCNQ -kanaler. Teamet fant at en prosent av syltet kapersekstrakt aktiverte kanaler som er viktige for normal aktivitet i menneskelig hjerne og hjerte. Ytterligere studier avslørte at den molekylære mekanismen quercetin fra ekstraktet binder seg til et område av KCNQ -kanalen. Dette er nødvendig for å reagere på elektrisk aktivitet. Det får kanalen til å åpne når den normalt ville være stengt. Å øke aktiviteten til KCNQ -kanaler i forskjellige deler av kroppen kan være til stor nytte. Syntetiske legemidler som gjør dette har blitt brukt til å behandle epilepsi og unormale hjerterytmer.

Blomsterknopper fordeler for hjernen som en potensiell behandling for epilepsi

Bortsett fra denne studien, Ifølge arkeologiske bevis har syltede kapers lenge vært kjent for sine fordelaktige egenskaper. Ifølge arkeologiske funn fra mesolittiske jordforekomster i Syria og steinaldergrotteboliger i Hellas og Israel, dateres det tilbake til 10.000 år. Kapers har tradisjonelt blitt brukt som folkemedisin i hundrevis, om ikke tusenvis av år, og blir for tiden brukt eller studert for potensialet som kreftforebyggende, antidiabetiske og antiinflammatoriske egenskaper, så vel som deres potensielle sirkulasjons- og gastrointestinale fordeler.

Previous Post
Velge de riktige solbrillene – hva er viktig å vite?
Next Post
Trender for damesko for neste høst-vintersesong