15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lang levetid: Disse matvarene og rettene er en del av hundreårsmenyen

langt liv eldste mennesker i verden spiser

I dag er sunt kosthold en prioritet for mange når det gjelder levetid. Vi spurte oss selv om hvilken mat som virkelig holder oss sunne og så på hundreårsmenyen. Resultatene er overraskende.

Langt liv: Dette er hva de eldste i USA spiser

frukt med lang levetid på müslinøtter

1. Adele Dunlap, som regnes for å være den eldste bosatt i USA og som ble 114 år gammel, spiste hovedsakelig müsli med nøtter og frukt. Hun elsket også martini.

2. Agnes Fenton, som døde i 2017 i en alder av 112 år, spiste bacon, pølse og brød med smør til frokost nesten hver dag. Hun var også glad i øl og hadde drukket to til tre glass om dagen til hennes død.

3. Tao Porchon Lynch er 100 år gammel og er den eldste yogalæreren i verden. Hun drikker ikke vann, bare te og vin.

Langt liv: Den eldste mannen i Israel avslører menyen

Lang sushi eldste kvinne spiser Japan

3. Yisrael Kristal er den eldste mannen i verden på 113. Han hadde overlevd Holocaust og åpnet et konditori i hjemlandet Polen etter krigen. Han elsker sild og har ellers et sunt kosthold.

Japan

Misao Okawa, som var den eldste kvinnen i Japan til hun døde i 2015 i en alder av 117 år, elsket sushi og makrell på en risbed. Hun hadde krydret risen med krydret eddik mens den kokte.

India

Dharam Pal Singh, som påstår at han er 119 år, går og jogger hver dag. Han unngår kaffe, te, sukker, alkohol og smør. I stedet spiser han sesongens fersk frukt og drikker minst ett glass melk om dagen.

Frankrike

Jeanne Calment røykte, drakk et glass rødvin hver dag, elsket søtsaker og hadde alltid hoppet over frokosten. Likevel fylte hun 122 år.

Det er totalt fem soner i verden der innbyggerne ofte lever for å være over 90 år gamle. I Italia: Sardinia, den nest største øya i Middelhavet, hvor folk tilbereder måltider med olivenolje. Øya Okinawa i Japan, der innbyggerne hovedsakelig spiser grønnsaker og fisk. Nicoya i Costa Rica, hvor rødt kjøtt finnes på menyen. Icaria i Hellas, hvor folket nyter fetaost, og Syvendedags adventistkirke i California, USA.

lenge leve å spise meieriprodukter

Previous Post
35 ideer til ansiktsmaling for karneval med instruksjoner
Next Post
Tinker med kleshengere i tråd – 10 uvanlige DIY -ideer