15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Artemisia annua i testfase som aktiv ingrediens mot koronavirus

Forskere fra Max Planck Institute bekreftet nylig at ekstrakter fra Artemisia Annua-anlegget er effektive mot SARS-CoV-2 og koronavirus. I nært samarbeid med virologer fra Universitetet i Berlin har forskere og kjemikere vist i laboratoriestudier at vandige og etanoliske ekstrakter av den spesielt vokste årlige krusen er aktive i SARS-CoV-2. Det handler om det fytokjemiske ekstraktet artemisinin fra planten til Artemisia annua, som har vist seg å være effektiv.

Effekt av Artemisia Annua

planteekstrakter fra artemisia annua for testing i laboratoriet av forskere mot koronavirus

Detaljerte kliniske studier på mennesker for å teste effektiviteten av te og kaffe som inneholder Artemisia annua og artesunate mot malaria, er også i ferd med å bli testet for slike medisinske formål. I tusenvis av år har naturopater brukt urtemedisin i Asia, Afrika og Sør -Amerika for å behandle smittsomme sykdommer. I tillegg kan den årlige krusen faktisk være vellykket i behandlingen av febersykdommer, inkludert koronavirus, en potensiell terapi.

mann holder blomsterpotteplante årlig krusurt som en aktiv ingrediens mot sars cov 2

Forskerne trekker ut fytokjemisk artemisinin mot Sars-CoV-2 fra denne planten som grunnlag for kombinasjonsbehandlingene mot malaria anbefalt av Verdens helseorganisasjon. Medisin gjelder disse for millioner av voksne og barn hvert år med få eller ingen bivirkninger. Bruken av Artemisia Annua som malariabehandling fremmes som en naturlig kombinasjonsterapi for infeksjoner. I lys av bekymringer for utviklingen av resistens mot slike legemidler har imidlertid WHO uttrykkelig frarådet bruk av dem.

forskningsresultater

vitenskapelig studie artemisia annua effekt mot covid-19 årlig mugwort plante test fase

De tyske forskerne ønsket å finne ut om Artemisia Annua-ekstrakter og rent artemisinin med beslektede derivater og blandinger derav kan være effektive mot COVID-19-viruset. Disse stoffene vil være attraktive kandidater for gjenbruk fordi de har en utmerket sikkerhetsprofil, er lett tilgjengelige, raskt skalerbare og relativt rimelige.

Coronavirus -celler formerer seg i blood sars cov 2

Prof. Dr. Peter H. Seeberger, som gjennomførte studien sammen med Dr. Initiert og overvåket av Kerry Gilmore, sa teamet, etter å ha jobbet med årlige mugwort -forbindelser, blitt kjent med plantens interessante aktiviteter mot mange forskjellige sykdommer, inkludert en rekke virus. På grunn av dette mente forskerne at det var verdt å studere aktiviteten til dette anlegget mot COVID-19.

Gartner undersøker artemisia annua blader årlig mugwort -effekt som en te i kombinasjon med kaffe

Bladene fra en dyrket frølinje dyrket i Kentucky, USA, ga den beste antivirale aktiviteten når de ble ekstrahert med absolutt etanol eller destillert vann. Tilsetning av etanoliske eller vandige ekstrakter før virustilsetningen førte således til en betydelig redusert dannelse av plakk. I tillegg viste etanolekstraktet fra Artemisia Annua og kaffe seg å være veldig aktivt. Imidlertid viste artemisinin alene ikke mye antiviral aktivitet.

Medisinske perspektiver for Artemisia Annua

Te i glass fra årlige krusblomster

Klaus Osterrieder, professor i virologi ved Universitetet i Berlin, ble overrasket over at planteekstraktene fungerte betydelig bedre enn rene derivater fra artemisin. Tilsetning av kaffe økte aktiviteten ytterligere. For å teste Artemisia Annua-effekten på COVID-19, har teamet startet kliniske studier på mennesker med te. Artesunate, et artemisininderivat for behandling av malaria, brukes også i en klinisk testfase. Forskerne er glade for å fortsette samarbeidet om å studere planten som en potensiell behandling for pasienter med COVID -infeksjoner. Du kan lese mer om forskningsoppgaven her lese.

Previous Post
Optimistisk tenkning som en viktig faktor for bedre søvn
Next Post
Bygg en liten vertikal hage av Euro -paller