15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

McDonald’s Germany lanserer en vegansk burger

Mac Donalds Tyskland vegansk burger

McDonald’s Germany presenterer sin første veganske burger kalt “Big Vegan”. Kjøtterstatningen “Incredible Burger” er produsert av Nestlé og består av soya, hvete, rødbeter, paprika og gulrøtter. Den rå veggieburgeren ser ut som en klassisk biffpatty. Når den er tilberedt, har den en saftig, kjøttfull konsistens som “Beyond Burger” eller “Impossible Burger”. McDonald’s Tyskland har for tiden en vegetarisk burger laget av quinoa, men den er ikke vegansk.

Utrolig burger av Nestle vegan laget av soya og hvete

Fra 29. april lanserer McDonald’s Germany sin første veganske burger

Med 17 gram vegetabilsk protein per patty inneholder “Big Vegan” like mye protein som de klassiske McDonald’s burgere. Den kjøttfulle grønnsakspatéen tilberedes separat fra alle andre burgere for å unngå kontakt med animalsk fett.

Den nye veganske burgeren er et av 200 produkter som McDonald’s utvikler i München hvert år. Mindre enn en fjerdedel av produktene havner på restauranter. “The Big Vegan” har klart det, “sa en talsmann for det globale selskapet,” fordi det leverer smaker som kundene forventer fra gatekjøkkenet “.

McDonald’s Big Vegan Burger lanseres landsdekkende i Tyskland 29. april.

Nestlé's Incredible Burger er laget av soya og hveteprotein

McDonald’s tilbyr veganske alternativer over hele verden

En håndfull internasjonale McDonald’s -filialer har lagt til veganske produkter på menyen de siste årene.

I Storbritannia kan kundene nå bestille veganske Goujon -wraps, en veggiesmørbrød og et vegansk godt måltid.

McDonald’s Sweden tilbyr nå veganske falafelnuggets og McVegan -burgeren som overgikk restaurantens salgsforventninger. McVegan er også tilgjengelig i Finland, som også serverer en burger som heter El Veggo.

Tidligere i år lanserte McDonalds Norge Veggie Nuggets, som er laget av kikerter, blomkål, mais, løk og sprø poteter. I India er det McAloo Tikki – en sandwich laget av krydret potetboller.

McVegan -meny med grønnsaker og pommes frites

Previous Post
Kjøkkenopplegg og romlig fordeling
Next Post
Laget med blondedukler for attraktive DIY -dekorasjoner