15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ifølge en ny studie bør sykling i byen være fremtiden for transport

Et av de største konsulentfirmaene i verden, Deloitte, har fremhevet bysykling som veldig viktig for fremtidig bytransport i en ny studie. Deloitte publiserte studien om den økende populariteten til sykler som transportmiddel rundt om i verden, spesielt i byer. Selskapet hevder at teknologiske innovasjoner, som elektriske sykler (e-sykler), vil drive veksten av sykling rundt om i verden.

Miljøvennlig sykling i byen

fremtidige urbane transportmidler elektriske sykler

Studien spår at antallet sykkelpendlere i mange byer rundt om i verden vil dobles innen 2022. Teknologiske nyvinninger, for eksempel sykkeldeler og verktøy for byplanlegging, bidrar i stor grad til å drive denne veksten. Syklene i årene som kommer vil redusere trafikken og forbedre luftkvaliteten i byene betydelig. Dette gjelder imidlertid spesielt for tett befolkede byer.

grønt lys sykling i byen forbedrer ganske enkelt trafikken

Virkningen av så mange flere sykler på veien, og følgelig færre kjøretøyer, kan være betydelig og føre til samfunnsendringer. På denne måten kan for eksempel biltrafikk optimaliseres, noe som vil redusere overbelastning betraktelig. Flere syklister og mindre forurensning er også gode nyheter for folkehelsen. Dette blir enda viktigere når du tar hensyn til fremtidig befolkningsvekst, spesielt i byer hvis transportsystemer allerede når sine grenser. Ifølge studien vil ytterligere 2,5 milliarder mennesker bo i byer innen 2050. For å sette dette i perspektiv rapporterte FN at 1,7 milliarder mennesker bodde i byer i 2018.

Tekniske innovasjoner

navigasjon sykkel byplanlegging legge til rette for teknisk innovasjon

Deloitte mener også at denne dramatiske økningen i sykling til jobb i stor grad er drevet av teknologiske innovasjoner i bransjen. Slike innovative tilnærminger gjør sykling i byen stadig enklere og mer attraktiv for mange.

“Denne veksten i sykling er basert på en rekke forskjellige teknologiske innovasjoner, inkludert prediktiv analyse, produkt- og applikasjonsdesign, trådløs tilkobling, digitale byplanleggingsverktøy, 3D -trykte deler og elektrifisering,” sier studien.

E-syklernes rolle er åpenbar her. Til tross for kontroversene de har utløst, for eksempel ektheten til e-sykler som ekte sykler og sikkerhetshensyn om høyere hastigheter, er disse fortsatt et bedre alternativ for nå. Som studien påpeker, er det heller ikke akkurat et nytt konsept. Det første patentet på en elsykkel ble opprettet i 1895.

soloppgang sykling på veien med biler

Enkelt sagt: E-sykler gjør det enklere å pendle og gjør at flere kan gjøre det. Andre rapporter bekrefter at elsykler stadig blir bedre alternativer til kjøretøyer. Ifølge Deloitte Antallet e-sykler verden over forventes å øke fra 200 millioner til 300 millioner mellom 2019 og 2023.

Previous Post
Et moderne TV -stativ i bjørketre ligner en blomstervase
Next Post
Gjør-det-selv veggdekorasjoner av tre-8 kreative ideer