15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Glyserin for huden – ansiktspleie med serum for mer fuktighet

Visste du at glyserin for huden kan løse en rekke problemer? Det er en av de mest brukte ingrediensene i hudpleieindustrien. Forskning innen vitenskapen om dette produktet indikerer at glyserin er et svært effektivt fuktighetsbevarende middel. Som en maske, for eksempel, kan den gi huden i ansiktet fuktighet over lang tid. Glyserin er ikke-komedogent og ikke-allergifremkallende, men det er rimelig og naturlig avledet hovedsakelig fra plantekilder. Så du kan finne den som et serum eller i produkter for babyer, gammel, tørr, fet og sensitiv hud. Bare les videre for å lære mer om fordelene, bruk av glyserin i ansiktet og forholdsregler.

Hvor bra er glyserin for hud og ansikt?

ung kvinne bruker glyserin for hud i ansiktet i form av serum

Glyserin er en giftfri, luktfri og fargeløs alkoholholdig væske som vanligvis finnes i animalsk fett og vegetabilske oljer. Denne naturlige fuktighetsbevarende eller hudbalsamen vil holde huden hydrert, myk og smidig. Det beskytter også mot skadelige miljøpåvirkninger samtidig som det forbedrer teksturen. Glyserin er også effektivt for behandling av ulike hudforhold, alt fra tørr hud til sår. Så ingrediensen har potensial til å forbedre den generelle indre helsen. Imidlertid kan bruk av glyserin ikke bare forbedre hudens fuktighetsnivå, det tiltrekker også fuktighet fra omgivelsene. Det fanger disse i huden slik at hudtekstur ser sunn, myk og hydrert ut. Midlet beskytter også mot irriterende stoffer, noe som forbedrer hudpleien når et sår leges, for eksempel etter strålebehandling.

fuktighetsgivende hudpleie med glyserin som serum for ansiktshud

En annen fordel med glyserin for huden er dens anti-aging egenskaper. Fremfor alt er dette dens evne til å bremse aldringsprosessen og dermed holde huden fast og rynkefri lenger. Effektiviteten ved behandling av eksem og atopisk dermatitt er også bemerkelsesverdig. Når den brukes i kombinasjon med hyaluronsyre, fungerer glyserin som et reparasjons- og beskyttelsesmiddel for huden. Ifølge vitenskapelig forskning er glyserin helt trygt å bruke i ansiktet. Den er derfor tilgjengelig i forskjellige ansiktskremer, ansiktsmasker og som serum. Imidlertid tiltrekker og absorberer glyserin lett fuktighet, støv og forurensning. Dette kan forårsake irritasjon hos noen mennesker. Derfor bør du helst fortynne rå glyserin i vann eller rosenvann før du bare påfører ansiktet.

Tips om bruk

Behandle hudforhold og irriterende stoffer med et fuktighetsgivende serum

Glyserin er også involvert i transport og aktivitet av akvaporiner på overflaten av huden. Aquaporin er et protein som leder strømmen av viktige fuktighetsgivende stoffer (inkludert vann og glyserin) til de øverste lagene i huden. Den spiller også en nøkkelrolle for å opprettholde hudens fuktighetsbalanse og sikre at den føles myk og behagelig selv i tørrere klima. Selv om glyserin er snill mot huden, anbefales det at du gjør en patch -test før du bruker den på ansiktet ditt. Fortynn glyserin i rosenvann og påfør blandingen på baksiden av hånden. Vent deretter 24 timer. Hvis huden din ikke viser en allergisk reaksjon, er det trygt å bruke den på ansiktet ditt.

Hyaluronsyre i kombinasjon med glyserin for optimal ansiktspleie

Så hvis du har sensitiv hud, må du passe på at du ikke påfører glyserin direkte på den. Glyserin kan forårsake følsomhet for solen. Det anbefales å bruke glyserin om natten før du legger deg. Men hvis du bruker den også i løpet av dagen, ta på deg solkrem før du går ut. Flere forskningsstudier har vist at glyserin er en trygg ingrediens for alle hudtyper. Det kan imidlertid forårsake allergiske reaksjoner hvis det ikke fortynnes godt. For mye glyserin kan føre til overdreven hydrering i fet hud og vanntap i tørr hud. Så bruk den med forsiktighet.

Previous Post
Bandana frisyrer – 28 ideer for å uttrykke femininitet
Next Post
Skumrulling: hva er det egentlig, og hjelper fascia -rulletreningen mot cellulitter?