15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Coronavirus hos babyer har milde symptomer som feber

I en ny studie om smittsomme sykdommer hos barn, så medisinske fagfolk på hvordan koronaviruset oppfører seg hos babyer. Studien omfattet 18 spedbarn, hvorav ingen hadde en betydelig medisinsk historie. Spedbarn under 90 dager som testet positivt for COVID-19 ble vanligvis ansett som friske fordi de ikke viste symptomer. Studiens forfattere fant liten eller ingen svekkelse av luftveiene i dem. Ofte var feber det viktigste eller eneste symptomet, sa Ann -rapporten & Robert H. Lurie Children’s Hospital i Chicago, omtalt i Journal of Pediatrics.

Sykdomskurs og koronavirus hos babyer

legen undersøker symptomer på koronavirus hos babyer på sykehus

Selv om det er begrensede data om spedbarn med COVID-19, tyder resultatene på at koronavirus hos babyer hovedsakelig er preget av mild sykdom. I tillegg er det kanskje ikke en høyere risiko for alvorlig sykdomsprogresjon, slik leger opprinnelig rapporterte fra Kina. De fleste spedbarn i studien hadde feber, noe som tyder på at COVID-19 kan være en viktig årsak til at nyfødte blir screenet for feber, spesielt i et område med utbredt samfunnsaktivitet. Det er imidlertid fortsatt viktig å evaluere bakteriell infeksjon hos unge spedbarn med feber.

røntgenbilder av spedbarns lunger på grunn av koronavirus i babystudier

Av de 50 prosentene av spedbarn som ble innlagt på sykehusets generelle døgntjeneste, trengte ingen oksygen, åndedrettshjelp eller kritisk behandling. Indikasjoner for inkludering var hovedsakelig klinisk observasjon, overvåking av fôring og ekskludering av bakteriell infeksjon med empiriske intravenøse antibiotika hos spedbarn under 60 dager. Av spedbarn som ble innlagt på sykehuset, hadde seks av ni babyer også gastrointestinale symptomer. Disse var preget av dårlig kosthold, oppkast og diaré. Øvre luftveissymptomer på hoste og overbelastning gikk foran symptomene ovenfor. Imidlertid hadde unge spedbarn også en bemerkelsesverdig høy virusbelastning i neseprøvene, til tross for milde kliniske sykdommer.

Alvorlighetsgraden av symptomene

Bekymret mor tester sin nyfødte baby med høy feber

Det er uklart om koronavirus bare kjører hos babyer med feber. I tillegg vet ikke legene ennå sikkert om de små pasientene med en positiv SARS-CoV-2-test trenger sykehusinnleggelse. Så beslutningen om å bli innlagt på sykehuset er i stor grad basert på alder, behovet for forebyggende behandling for bakterielle infeksjoner, klinisk vurdering og hensiktsmessigheten av oppfølging. Det kan være et alternativ å bruke raske coronavirus -tester hos babyer for å bestemme disposisjonen til klinisk friske spedbarn med feber. Studieforfatterne observerte også en overrepresentasjon av latinamerikansk etnisitet i sitt utvalg av spedbarn med COVID-19. På høyden av Chicago -pandemien var over 40 prosent av tilfellene av latinamerikansk avstamning.

mor med beskyttelsesmaske og barnevogn går i parken under covid-19-pandemien

Tilgang til helseforsikring var begrenset i noen grunnleggende pediatrisk omsorgspraksis. Praksisen henviste symptomatiske barn til legevakten. Begrenset tilgang til telemedisinsk behandling kan også være en faktor. Til slutt kan det være mer sannsynlig at langvarig kontakt med en familie som bor hjemme eller familiemedlemmer som har jobbet utenfor hjemmet under denne pandemien.

Previous Post
Null avfall når du reiser – tips for en bærekraftig ferie!
Next Post
Bygg et pepperkakehus av shortbread cookies – klassikeren med en forskjell uten baking