15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvordan velge møbler til barnehagen

barnemøbler-lys-tre-blå-vegger

Først må du bestemme hvilket rom i huset som planteskole er satt opp. Det bør være det stort sett lyse, tørre og varme rommet, helst på solsiden. Ideelt sett bør hvert barn ha sitt eget territorium hvor de kan leke og bevege seg. de Møbler til barnehagen bør ikke være for overflødig eller overbelastet, bare det viktigste. Dette vil gjøre det lettere å holde rommet pent og ryddig. Benytt deg av hver meter av plassen, lagringssystemer og loftsenger er gode valg for mindre rom.

Møbler til barnerom – delikat rosa fargepalett

møbler-barnerom-delikat-rosa-fargepalett

Det beste alternativet for barnerommet er transformerende møbler. Slik Møbler til barnehagen har flere forskjellige funksjoner. Disse flerbruksstrukturene kan være køyesenger, skap, hyller og nattbord. Multifunksjonaliteten til barnemøblene gjør det mulig å spare plass og tilpasse seg barnas ønsker som stadig er i endring.

kompakte møbler til barnerommet – køyesenger

rød barneromsdesign køyeseng

Når du velger Møbler til barnehagen Vær oppmerksom på materialet – helst tre og plast, da de er enkle å rengjøre. Prøv å innarbeide tepper, gardiner og andre tekstiler, enkle å vaske og allergivennlige. Tenk også på sikkerhet i barnehagen, spesielt for små barn. Hjørner, kanter og håndtak på møbler til barnerommet må avrundes. Velg barnevennlig Møbler til barnehagen, dvs. ikke for høy og ganske myk som en sessekk.

lilla barnerom med kompakt loftseng

lilla-barnerom-kompakt-loftseng

Og noe annet viktig – det er bedre å kjøpe fargerike barnemøbler slik at du skaper en stemning og barnerommet ikke ser for dystert ut.

  Fargerike barnemøbler – gult og grønt på barnerommet

fargerikt-barnemøbler-gul-grønt-barnerom

Previous Post
Moderne kjøkkendekorasjoner for enhver smak