15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Unike møbler i en moderne stil fra Il Loft

Unike møbler-italiensk design-sitteplasser-polstring-farge-moderne

Unike møbler er ikke lenger en illusjon når du vil ha det perfekte arrangementet i huset eller leiligheten din. Takket være det profesjonelle arbeidet og de kunstneriske forestillingene som kommer direkte fra verkstedet og den kreative atelieren til Il Loft Studio, er det vakre, komfortable og høykvalitets interiøret en realitet som alle har råd til. Ta en titt på Il Lofts samlinger for å sikre at de mest passende produktene kan være for din livsstil.

Unike møbler fra Il Loft – bedriftens visjon

Unike møbler-italiensk design-sofa-oval-form-polstring

Det er helt enkelt å svare på hvorfor unike møbler fra Il Loft er så fantastiske og pålitelige. Svaret ligger i bedriftens visjon som teamet har fulgt i mer enn fem tiår. Siden selskapet ble grunnlagt, har arbeiderne og designerne tatt vare på kvaliteten og holdbarheten til produktene sine. På grunn av dette har publikums tillit beholdt de siste 50 årene. Stabiliteten og høy kvalitet på produktene er garantert, og den originale designen oppnås ved å understreke de moderne og innovative konseptene.

Unike møbler fra Il Loft – Populære samlinger

Unike møbler-italiensk design-moderne-lenestol-fargetrekk

Når vi snakker om unike møbler fra Il Loft og snakker om samarbeidet mellom disse produktene i et komplett operativt interiør, bør vi advare deg om at du bør la dine tradisjonelle synspunkter og prinsipper stå utenfor butikken. Her har originaliteten og galskapen erobret de vanlige trendene og klassiske ideene. Det du kan finne om Il Lofts fantastiske samlinger er en stor mengde dekorer, møbler og boligtilbehør som du ikke har sett andre steder.

Unike møbler fra Il Loft – modernistiske og ukonvensjonelle

Unike møbler-italiensk-design-poslter-pastell-farger-spesiell

Unike møbler fra Il Loft er nært knyttet til kombinasjonen av minimalisme og høyteknologiske stiler som har blitt ekstremt populære i disse dager. Den japanske linjen kan også merkes når det gjelder sitteplasser og bord – spisebord med lav eksponering og salongbord med et ikebana -utseende. Mykheten og enkelheten til sofaen og lenestolene er balansert med et lyst fargevalg, som forlenges med ytterligere tillegg til de indre oppfatningene av samfunnet. Et persisk teppe i en elektrisk farge eller en halmmatte med et retro -utseende, men med en innovativ produksjonsteknikk.

Unike møbler med et flott design

palace-sofa-The-unique-pieces-of-furniture-from-Il-Loft

Den virkelige skjønnheten og originaliteten til unike møbler fra Il Loft kan sees i den nye sengesamlingen. Det er ikke noe som heter en vanlig seng med en normal og klassisk form, og hvis du finner en, vil den bli dekorert med en merkelig dekorasjon eller laget med atypiske materialer og komplekse teknikker. De avrundede sengene er våre favoritt Il Loft -produkter. Noen av dem er til og med elegant konstruksjon laget av flere deler som kan brukes til forskjellige formål på dagtid.

Spesielle møbeldesignideer og materialer som brukes av Il Loft

teppe-De-unike-møblene-fra-Il-Loft

Kontoridéene til Il Loft presenterer moderne unike møbler. Hovedkonseptet bak produksjonen er å hjelpe kontorarbeideren til å slippe løs kreativiteten og ferdighetene slik at produksjonen kan bli effektiv og fordelaktig. Bordene følger også en japansk stil, og stolene er konstruert på en måte som inkorporerer de høyteknologiske ideene med den innovative kraften i de futuristiske ideene.

Unike møbler – Accademia sofa

accademia- De unike møblene fra Il-Loft

Spesialmaterialene som brukes ved fremstilling av Il Loft -møbler er klassiske. Il Loft holder på treoverflater for senger, bord og stoler. Tresortene er eik og bambus, fordi eleganse og raffinement regnes som regelen nummer én for arbeidet til Il Loft -teamet. Mikrofiber og lær – selvfølgelig ikke kunstskinn – er hovedtekstiler som brukes til dekorasjon og damask.

De unike møblene fra Il Loft – Bed Design

De unike møblene fra Il-Loft-soverommene

Unike møbler til soverommet i  brun og oransje

De unike møblene fra Il-Loft-soverommet

Unike møbler for Stue i blått

De unike møblene fra Il-Loft-fargerike stuen

Unike møbler i sandfarger – Super Roy

De unike møblene fra Il-Loft-super-roy-sofaen

De unike møblene fra Il Loft – tepper

De unike møblene fra Il-Loft-teppet

Unike møbler og matchende gjenstander teppe

De unike møblene fra Il-Loft-teppet

Unike møbler til kontoret

cicago-De-unike-møblene-fra-Il-Loft

OL

olympisk-De-unike-møblene-fra-Il-Loft

Mirak

mirak-De-unike-møblene-fra-Il-Loft-kontoret

Il Loft -møbler – en blanding av former, farger og strukturer

De unike møblene fra Il-Loft

Unike møbler harmonerer med kunstgjenstandene i rommet

De unike møblene fra Il-Loft-sofaen super-roy

Unike avslapningsmøbler – fancy polstret lenestol

De unike møblene fra Il-Loft-lenestolen

Unike møbler for individuell romdesign

De unike møblene fra Il-Loft-modul-sofaen

* Du finner hele Il Lofts produktlinje her

Previous Post
Moderne kjøkkendekorasjoner for enhver smak