15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Smania – fantastiske designermøbler fra Italia

designermøbler italia av smania wood

Produsenten Smania produserer unik og fabelaktig Designermøbler fra Italia på. Møbelkolleksjonen er utsøkt og luksuriøs. Den overdådige visjonen og komplekse ornamenter gjør oss vanskelig å tro at disse møblene ble opprettet på 2000 -tallet. Den italienske produsenten har produsert møbler siden 1979. De er noen av de mest luksuriøse og overdådige møbeldesignene fra Italia som er tilgjengelig akkurat nå.

 Designermøblene fra Italia – tradisjon møter innovasjon

designermøbler Italia fra smania office

Det er en historisk kontekst bak hvert møbel. Håndverkerne i Smania bruker mange tradisjonelle produksjonsmetoder fra fortiden, men kombinerer dem alltid med tekniske innovasjoner fra nåtiden. “La Brianza” er et fascinerende distrikt i utkanten av Milano. Det er et historisk sted hvor “Artigiani di Mobili”, spesielle møbelhåndverkere, fremdeles er de vakreste Designermøbler fra Italia produsere. De fleste av disse eksklusive studioene ligger i familiehus. Den ekstremt høye kvaliteten på de håndlagde møblene tiltrekker forretningsfolk og samlere fra hele verden. Smania bestiller sine eksklusive møbleringskolleksjoner der.

 Designermøbler fra Italia – unikt håndverk

designermøbler italia av smania blue chair

Produksjonsprosessen for dette Designermøbler fra Italia er veldig komplisert og tidkrevende. De unike linjene og fabelaktige ornamenter kan bare lages av noen få dyktige håndverkere. For dette er det bare det vakreste treet fra den aktuelle sesongen valgt, som deretter er stilfullt kombinert med rike og delikate fargenyanser. Den overdådige effekten perfeksjoneres til slutt av de luksuriøse stoffene som brukes. Bildene vi har valgt viser unike møbler som både bringer en ånd fra fortiden med seg og tilbyr innovative og livlige designerløsninger.

Luksusmøbler i blått til stuen

designermøbler fra italia av smania living area

Designer sofa laget av mørkt skinn fra Smania

designermøbler fra italia av smania sofa grå

Soverom med elegant design i grått

designermøbler italia fra smania soverom

Overdådig inngangsparti med en blå lenestol

designermøbler italia fra smania lounge blue

Luksus kontormøbler fra Italia

designermøbler Italia fra smania büro

Previous Post
Moderne kjøkkendekorasjoner for enhver smak