15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Strålende møbeldesign fra Smania for ditt hjem, kontor eller hage

elegant-hagestol-blå

Strålende Møbeldesign av Smania – møbler av høy kvalitet for det kreative interiørkonseptet og komfortable interiørdesign. Slike samlinger er en sjeldenhet ikke fordi det mangler møbelprodusenter og designere, men fordi originalitet i kombinasjon med avantgarde er vanskelig å oppnå i disse dager. Det brede utvalget av ideer og møbeldesigner er bra på den ene siden, men på den andre siden har antallet høy kvalitet og virkelig vakre konsepter blitt betydelig redusert. Disse elegante møbelklassikerne fascinerer imidlertid med ekte elegant design.

Møbeldesign av Smania – produkter og samlinger

moderne-hvit-lenestol-tre skap-skap

Det italienske selskapet som tilbyr kundene et bredt spekter av møbler, interiørkonsepter og råd for det perfekte interiøret. Produktene dine kan beskrives med et originalt konsept, fine stoffer og materialer og fantastiske fargevalg. At Møbeldesign av Smania er både miljøvennlig, bærekraftig og veldig holdbar, noe som sparer penger og tid til oppussing. De smakfulle samlingene er tematisk delt inn i tre grupper – for kontoret, hjemmet eller terrassen.

Møbeldesign av Smania fascinerer med et elegant konsept

Luksusstue Smania blå lenestol

Smania tilbyr fine møbler for alle fans av klassisk stil – og ikke bare det – for å matche de edle møblene, tilbys interessante skulpturer, lamper, speil som særegne dekorasjoner. De fleste produktene er designet på en slik måte at de enkelt kan kombineres med hverandre og at du kan designe ditt eget interiør etter din personlige smak. Møbeldesign av Smania tilbyr en moderne livsstil som passer for alle. Komforten som kontormøbler tilbyr, er spesielt nyttig for de som har en lang dag på jobb. Tremøblene og de elegante konferanserommene er kompakte og fint designet. Stolene er ergonomiske slik at alle kan føle seg komfortable.

Tidløs finesse og eleganse med møbler fra Smania

grått soverom luksusteppe

Ideene for hageområdet er også eksentriske og fascinerende. Det italienske selskapet har nettopp lansert sin siste kolleksjon, som tilbyr alle typer terrassemøbler for aktive mennesker. Noen møbler er spesielt designet for store boliger i kolonial eller viktoriansk stil, mens andre er designet for restauranter, kunstkaféer og superkule hoteller.

Smania kombinerer luksus og elegant

klassisk-elegant-kontormøbler

At Møbeldesign av Smania Fortjener applaus for det raffinerte, vakre og imponerende interiøret. De er stabile, moderne, men bærer samtidig ånden i en svunnen herlighetstid. Møbelprodusenten utvikler sine prosjekter i nært samarbeid med sine kunder og deres preferanser. Det italienske designstudioet kan forandre ethvert hjem og offentlig rom, enten det er et kontor, en hage eller en stue. Verden i Smania er dedikert til livsstil og arkitektur som kolonial, viktoriansk, gotisk eller antikkgresk, til og med renessanse. I alle fall er noen elementer i samlingen typisk minimalistiske og høyteknologiske. Alle møbler som hjertet ditt ønsker kan være med Smania blir funnet.

Abigail

Soverom belysning

Soverom-belysning-interessant-idé-Smania

Terrasse solstol-blå polstring

Terrasse solstol blå polstring

Ren luksus – kontormøbler

Luksus hvite lenestoler kontormøbler

Luksuriøst soveromsdesign

Luksus soverom design

Beige fargesofasett

beige fargesofasett

Previous Post
Svart og hvitt soverom design ideer