15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

“Blob” – overdimensjonert lilla skinnsofa av DITRE Italia

En sofa er ikke bare et møbel. Det er noe å sitte komfortabelt på, se på TV, surfe på nettet, lese nyhetene og gjøre mange andre ting. Så det er et sted hvor du kan tilbringe mye tid. Og det er nettopp det som gjør det viktig for hverdagen vår. Tenk på det. Du sitter, drikker kanskje med venner mens du ser på en fotballkamp, ​​og det viser seg å være et sted du kan være sammen med andre mennesker. Hvordan kan du kommunisere bedre: når du sitter komfortabelt eller ikke? Selvfølgelig, når du har det bra, ser alt annet ut til å være bra, og du trenger ikke å bekymre deg for noe. Du kan bare slappe av og ha det bra.

Oversize lilla skinnsofa fra DITRE Italia

Oversize lilla skinnsofa fra DITRE Italia

Prøv den nye overdimensjonerte lilla skinnsofa fra DITRE Italia og finn ut hva moderne design i er. Du vil bli overrasket over komforten og den forførende fargen. At Blob sofa er polstret med smidig, glatt, silkeaktig skinn og har en myk skumpolstring som garanterer din fulle komfort.

“Blob” sofa av DITRE Italia

Lilla skinnsofa fra DITRE Italia

Hvis du tror det bare er en gal, prangende designidee, tar du feil. Det er også en mekanisme som lar deg øke høyden på ryggleddene slik at du kan slappe bedre av. Den er perfekt da den kan lages slik at den passer bedre til kroppen din. Ikke bekymre deg, det vil ikke gå i stykker snart. DITRE Italia betyr høy kvalitet. Dette overdimensjonert lilla skinnsofa er bra når du vil prøve noe annet og stabilt.

lilla skinnsofa fra DITRE Italia

Previous Post
Moderne kjøkkendekorasjoner for enhver smak