15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Velvære møbler – kokongen av “vannsenger”

Velværemøbler - kokong med vannsenger

Av Kokong av “vannsenger” er ikke bare et moderne møbel. Det er også et nytt velværekonsept med total avslapning, komfort og nytelse. Den futuristisk grasiøse kapsel er formet som silkeormskokongene og minner oss også om en science fiction -filminnredning. Vil du ha et livmorlignende blekt minne? I så fall er dette den Kokong med vannsenger akkurat det du trenger.

Kokong av “vannsenger” – total komfort og avslapning

Wellnessmøbler - kokongdesign av vannsenger

Kapslen vil isolere deg fra det ytre miljøet og sende deg inn i landet med absolutt komfort og avslapning. Etter 20 minutter eller mer i dette ekstraordinære møbelet vil du føle deg uthvilt og i fred med omverdenen. Alle problemer forsvinner helt, du føler deg som en baby som flyter i vektløshet. “Svømming” eller “som livmor” -effekten er resultatet av den innebygde vannmadrassen, som er basert på de berømte Wasserbettens velværestolene. Velværestolene fra vannsenger er fordelt på mer enn 550 forskjellige hoteller rundt om i verden.

forskjellige lydalternativer i kokongen av “vannsenger”

Wellnessmøbler - kokong med vannsenger - lilla

En annen del av den terapeutiske effekten er det beroligende lyd, som er integrert i kokongen. Det er et par forskjellige lydalternativer. Du kan velge surroundlyd, vannsengelyd, med eller uten hodetelefoner. Følelsen av små vibrasjoner i madrassen gir en kul følelse, en avslappende massasje.

avslappende massasje i kokongen av “vannsenger”

Velvære møbler - moderne kokong med vannsenger

Så snart Konkon er stengt, blir du overført til en annen verden. Det vil ikke være flere forstyrrelser, ikke flere problemer, bare ekte fred og komfort. Denne kapsel har en veldig fin myk belysning som gjør at du føler deg beskyttet, og det slapper også av øynene. At Konkon design er inspirert av forskjellige former for natur. Det er egnet for hjemmemøbler eller for et spasenter. Belysningen, de vakre, rolige lydene, vannmadrassen og det unike designet til Konkon er nøkkelen til en sann opplevelse av avslapning. Så snart du går inn i denne ekstraordinære kapsel, vet du hva komfort egentlig er.

ekte fred og komfort i kokongen av “vannsenger”

Wellnessmøbler - avslapning i kokongen av vannsenger

Previous Post
“Dream” – seng i massivt tre av Ign.Design
Next Post
20 moderne julepyntideer for et godt humør