15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Designer radiator med et minimalistisk utseende

Radiator design modell flat stil

For alle fans av minimalistiske møbler – vi tilbyr dem Designer radiatorer før. I nøytrale farger, men med en elegant design, har produsenten Antrax laget en samling radiatorer som tilpasser seg ditt humør og interiør. Radiatorer forvandles fra en funksjonell enhet til virkelige kunstverk og gir interiøret individualitet og karakter.

Designer radiatorer – moderne og funksjonelle

VU stueinnredning ide

de Designer radiatorer har blitt designet spesielt etter de minimalistiske grunnprinsippene. Geometrisk form, enkel design og mørkegrå farge beskriver best den flate radiatoren. Det rektangulære panelet har flere runde hull som legger til flotte aksenter i designet. Radiatoren gjør inntrykk så snart du kommer inn i rommet. Treo er en annen modell som omdefinerer moderne baderadiatorer.

Elegante designradiatorer for moderne interiør

stilig radiator-moderne Badgestlatung Tubone

Formen ligner Flat, rektangulær. Tre store hull gir mulighet for å henge kluter på dem. VU imponerer med sine moderne asymmetriske former og ser mer ut som en bragd enn en radiator. Og sist, men ikke minst, er det Tubone – en designerradiator som etterligner den tradisjonelle konstruksjonen av radiatorer og som samtidig utstråler industriell eleganse. Produsenten Antrax er stilig og nyskapende Designer radiatorer spesialisert og vil sikkert tilby mange interessante prosjekter i fremtiden.

Moderne baderomsdesign med minimalistiske radiatorer

Bad Treo radiator fra Antrax

minimalistisk radiator til badet

moderne radiatorer til badet

Previous Post
“Dream” – seng i massivt tre av Ign.Design
Next Post
20 moderne julepyntideer for et godt humør